Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Prodaja lesa vseh vrst po ugodni ceni. Za dodatne informacije vabljeni k ogledu spletne strani.
Če želite zatgotoviti ustrezno stopnjo varnosti, izberite kvalitetne pastirje za živino. V naši ponudbi so tudi stebrički za pastirja in druga oprema.  EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
Mulčer poskrbi za dobro mulčenje podrasti in za lepe in vzdrževanje travnike, nudimo gozdarske in gozdne mulčerje.
Ukvarjamo se s sajenjem okrasnih, gozdnih in večjih dreves. Za kakršnekoli gozdarske stortive se obrnite na podjetje Tisa, Ljubljana!
Za frezanje in drobljenje vegetacije uporabljamo gozdarske mulčerje najvišje kvalitete in hitrosti. Z ureditev površine pokličite podjetje Tisa!
Nudimo storitve prevzema in prevoza odpadnega lesa in odpadnih palet, poskrbimo tudi za prevoz odpadnega pohištva.
Preverjena kakovost in ugodna cena naših električnih pastirjev vas bo prepričala v nakup. Obiščite našo spletno trgovino.
Rezervni deli za traktor na voljo po ugodni ceni. Na voljo tudi vrtni traktorji McCulloch, vrtni traktorji za strme terene in prekopalnik – freza za traktor.
Pogonska sredstva in orodja STIHL vam z vsemi svojimi dodatki olajšajo delo. Gozdarska orodja STIHL – kakovostni izdelki za nego in podiranje dreves ter nego krajine.
Cena izdelave sekancev je ugodna. Odločite se lahko za naročilo sekancev v primerni velikosti za vašo peč in prihranite na ogrevanju.
Pravilno in kakovostno obrezovanje dreves prepustite storkovnjakom podjetje Tisa, ki vaša drevesa obrežejo hitro in ugodno!
Za frezanje kamenja in drobljenje kamenja na njivi se je najbolje obrniti na podjetje Tisa, kjer delo opravijo hitro in strokovno.
Drobilec lesa je naprava, s pomočjo katere lahko les sekamo na manjše kose. Traktorski drobilec vej si lahko ogledate tukaj.
Možno je podiranje drevesa poljubne vrste in velikosti, na zelo različnih terenih. Obiščite našo spletno stran za več nasvetov.
S pravilno tehniko podiranja dreves do lepše okolice! Zaupajte podiranje dreves strokovnjakom podjetja Tisa!
Cena lesa zavisi od mnogih dejavnikov, pri čemer so najpomembnejši dejavnik trenutne razmere na trgu. Preverite na naši spletni strani.
V primeru, da imate doma odvečen les, ki bi ga radi zdrobili ter uprabili, se lahko obrnete na podjetje Tisa. Ponujajo drobljenje s številnimi kvalitetnimi stroji.
Ponujamo vam odkup in pridajo odpadnega lesa za drva. Cenik odkupa starega lesa najdete na naši spletni strani. 
Kvalitetne gozdarske storitve so pomembne za ohranjanje čistoče gozda. Prepustite ureditev gozda podjetju TIsa d.o.o., vodilnim na področju gozdarskih storitev.
Vpetje za čelni nakladač – čelni nakladalniki za prave kmete. Vabimo vas k ogledu spletne strani.