Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
Najboljši kmetijski in gozdarski stroji in oprema najvišje kakovosti za male in velike kmetije. Gozdarsko dvigalo, čelni nakladalec, gozdarska prikolica ... 
Ugodna in učinkovita dobava leseni pilotov, velika izbira lesenih pilotov, med drugimi tudi kostanjevi in akacijevi piloti.
Se zanimate za nakup gozdarskega dvigala za traktor? Vabljeni k ogledu spletne strani!
Vrtalnik za zemljo QUIKDRILL FISKARS olajša sajenje raznih sadik, izkopavanje lukenj za gnojenje... Vrtalni stroj kot koristno vrtno in ne le gradbeno orodje.
 Pri nas dobite najbolj kvalitetno kmetijsko-gospodarsko opremo po najboljši ceni. Gozdarske prikolice so osnova sodobne gozdarske opreme.
Gozdarski pribor – sekire FISKARS. Uporabni gozdarski pripomočki: cepilna sekira za cepljenje drv, sekira za kampiranje, mačeta, kljuka in obračalka.
Osebna in gozdarska zaščitna oprema za varno in udobno delo.
Višinski obvejevalnik FISKARS za hitro in učinkovito obrezovanje drevesnih krošenj brez uporabe lestve. Vrtni obvejevalniki  za težko dostopne in oddaljene veje.
Mulčer poskrbi za dobro mulčenje podrasti in za lepe in vzdrževanje travnike, nudimo gozdarske in gozdne mulčerje.
Osebna varovalna oprema za zaščito pri delu. Potrebujete odsevna oblačila? Obiščite našo spletno stran in preverite ponudbo!
Ročne žage za les so kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Vrhunski materiali, ergonomski ročaj in ostri zobje – to je ročna žaga FISKARS.
V podjetju Rotar lahko kupite vedno kaj po ugodnih akcijskih cenah. Motorne žage priznanega proizvajalca Husqvarna so vedno pravi nakup, ravno tako tudi razni puhalniki in sesalniki listja, razne električne snežne freze pa še kaj bi se našlo.
Mulčer za traktor ali mulčer za bager, je mulčer za brežine zelo uporaben stroj ne glede na to, ali imate mulčer za mini bager ali pamulčer za motokultivator,
Traktorske kosilnice VIKING za obdelavo večjih površin. Traktorska kosilnica VIKING je na voljo v treh različnih izvedbah – obiščite nas!
Možno je podiranje drevesa poljubne vrste in velikosti, na zelo različnih terenih. Obiščite našo spletno stran za več nasvetov.
Cena obrezovanja dreves je v podjetju Tisa ugodna, obrezovanje dreves pa hitro in kakovostno. Preverite naše kakovostne storitve obrezovanja drevja.
Pri nas nudimo ugodno in hitro drobljenje kamenja in freze za kamenje prav tako pa storitve drobljenja kamenja in kamnov.
Gozdarski traktorji Ursus sodijo v sam vrh kmetijske mehanizacije. Kakovostni rezervni deli za traktorje Ursus in drugi kmetijski stroji. 
Podiranje drevja prepustite strokovnjakom v podjetju Tisa d.o.o., ki poznajo pravilno tehniko podiranja drevja in delo opravijo profesionalno.
Pri Tisi d.o.o. poznamo pravilno tehniko podiranja dreves in podiranja drevesja. Nudimo storitve podiranja oz posek dreves.