Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
Višinski obvejevalnik FISKARS za hitro in učinkovito obrezovanje drevesnih krošenj brez uporabe lestve. Vrtni obvejevalniki  za težko dostopne in oddaljene veje.
Mulčer poskrbi za dobro mulčenje podrasti in za lepe in vzdrževanje travnike, nudimo gozdarske in gozdne mulčerje.
Bodite pri delu previdni in nosite primerno gozdarsko zaščitno opremo. Nudimo gozdarske zaščitne čelade in zaščitne rokavice.
Trgovine z orodjem STIHL, VIKING in FISKARS se nahajajo po celotni Sloveniji. Obiščite trgovine z vrtnim orodjem, ki jih oskrbuje podjetje Unicommerce d.o.o.
Gozdarski pribor – sekire FISKARS. Uporabni gozdarski pripomočki: cepilna sekira za cepljenje drv, sekira za kampiranje, mačeta, kljuka in obračalka.
Pogonska sredstva in orodja STIHL vam z vsemi svojimi dodatki olajšajo delo. Gozdarska orodja STIHL – kakovostni izdelki za nego in podiranje dreves ter nego krajine.
Pri nas nudimo ugodno in hitro drobljenje kamenja in freze za kamenje prav tako pa storitve drobljenja kamenja in kamnov.
Osebna in gozdarska zaščitna oprema za varno in udobno delo.
Cena obrezovanja dreves je v podjetju Tisa ugodna, obrezovanje dreves pa hitro in kakovostno. Preverite naše kakovostne storitve obrezovanja drevja.
Gozdarstvo Tisa vam nudi različne gozdarske storitve in gozdarska dela na področju Slovenije prav tako pa gozdarske mulčerje in mulčenje.
Unicommerce iz Logatca je podjetje, ki slovenski trg oskrbuje z vrhunskimi gozdarskimi in vrtnimi orodji STIHL, VIKING in FISKARS.
Izdelav sekancev in drobljencev, tudi izdelava sekancev za biološke filtre
Pri Tisi d.o.o. poznamo pravilno tehniko podiranja dreves in podiranja drevesja. Nudimo storitve podiranja oz posek dreves.
Električni pastir je električna ograja, ki preprečuje beg živine ali dostop divjadi. Glede na napajanje delimo pašni aparat na dve skupini. Električni pastirji in drug pašni program so na voljo v trgovinah Živex kot tudi v spletni trgovini. Vabljeni!
Ročne žage za les so kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Vrhunski materiali, ergonomski ročaj in ostri zobje – to je ročna žaga FISKARS.
Gozdarski traktorji Ursus sodijo v sam vrh kmetijske mehanizacije. Kakovostni rezervni deli za traktorje Ursus in drugi kmetijski stroji. 
Produkti STIHL, VIKING in FISKARS so vam na voljo v trgovinah po celotni Sloveniji. STIHL, FISKARS in VIKING trgovina – poiščite svojo najbližjo.
Kmetijski stroji in kmetijska tehnika. Prodaja rabljenih traktorjev in kmetijskih strojev po ugodni ceni. 
Kmetijska mehanizacija za olajšanje dela in optimiziranje delovnega časa. Prodaja kvalitetnih traktorjev, majhnih traktorjev ter drugih kmetijskih strojev.  
Vrtalnik za zemljo QUIKDRILL FISKARS olajša sajenje raznih sadik, izkopavanje lukenj za gnojenje... Vrtalni stroj kot koristno vrtno in ne le gradbeno orodje.