Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
Gozdarski pribor – sekire FISKARS. Uporabni gozdarski pripomočki: cepilna sekira za cepljenje drv, sekira za kampiranje, mačeta, kljuka in obračalka.
Obiščite spletno trgovino podjetja Misaron in se prepričajte o ugodni ponudbi kvalitetnih krožnih žag za les in kovvino.
Uredite okolico vaše hiše ali podjetja z lično zasaditvijo cipres ali okrasnih dreves. Preberite si več o sajenju cipres na naši spletni strani.
Produkti STIHL, VIKING in FISKARS so vam na voljo v trgovinah po celotni Sloveniji. STIHL, FISKARS in VIKING trgovina – poiščite svojo najbližjo.
Električni pastir je najboljši način za ohranitev živine v ogradi. Od vrste živali je odvisno, kako močan mora električni pastir biti.
STOLL čelni nakladalniki. Za dodatne informacije vabljeni k ogledu spletne strani ali nas obiščite.
Traktorske kosilnice VIKING za obdelavo večjih površin. Traktorska kosilnica VIKING je na voljo v treh različnih izvedbah – obiščite nas!
Gozdarske prikolice z dvigalom znamke Scandic. Vabljeni k ogledu spletne strani ali pa nas obiščite.
Pri Tisi d.o.o. poznamo pravilno tehniko podiranja dreves in podiranja drevesja. Nudimo storitve podiranja oz posek dreves.
Ali potrebujete kardan za mulčer? Kosilnica z mulčerjem za travo je zelo pripravna. Vrtni mulčer pride zelo prav. Rabljeni mulčerji se pri nas dobijo ugodno. 
Odkup lesenih sekancev možen v podjetju Tisa. Ponujajo tudi posek in spravilo lesa, sadike sadnih dreves,...
Nudimo storitve prevzema in prevoza odpadnega lesa in odpadnih palet, poskrbimo tudi za prevoz odpadnega pohištva.
Delovne obleke in kombinezoni, na voljo tudi zimski delovni kombinezoni. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe, kateri imamo tudi druga dobro vidna delovna oblačila.
Podiranje drevja je zahtevno opravilo, zato smo za vas v podjetju Tisa d.o.o. pripravili video o pravilni tehniki podiranja drevja.
Pri nas imamo drobilce za les, drobilce za biomaso, drobilce za sekance. Traktorski drobilec za veje vam pride prav, če pogosto obrezujete drevesa ali grmovje. 
Pravilno in kakovostno obrezovanje dreves prepustite storkovnjakom podjetje Tisa, ki vaša drevesa obrežejo hitro in ugodno!
Trgovine z orodjem STIHL, VIKING in FISKARS se nahajajo po celotni Sloveniji. Obiščite trgovine z vrtnim orodjem, ki jih oskrbuje podjetje Unicommerce d.o.o.
Poleg odstranjevanja je dejavnost podjetja Tisa d.o.o. tudi sajenje dreves. Najbolj zaželeno je sajenje cipres v okolici hiš in počitniških domovanj.
Nakladalci, s katerimi boste zadovoljni. Iščete traktorski nakladalec priznanega proizvajalca? Vas zanima traktorski nakladalec? Vabimo vas k ogledu spletne strani!
Osebna varovalna oprema za zaščito pri delu. Potrebujete odsevna oblačila? Obiščite našo spletno stran in preverite ponudbo!