Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Ročne žage za les so kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Vrhunski materiali, ergonomski ročaj in ostri zobje – to je ročna žaga FISKARS.
Sečnja dreves je postopek, ki se ga ne kaže lotevati zlahka. Glede na našo tehniko podiranja dreves z motorno žago oz. dvigalom ter glede na zadovoljstvo naših strank.
Če želite zatgotoviti ustrezno stopnjo varnosti, izberite kvalitetne pastirje za živino. V naši ponudbi so tudi stebrički za pastirja in druga oprema.  EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
Osebna in gozdarska zaščitna oprema za varno in udobno delo.
Cena obrezovanja dreves je v podjetju Tisa ugodna, obrezovanje dreves pa hitro in kakovostno. Preverite naše kakovostne storitve obrezovanja drevja.
Cena sečnje in spravila lesa na našem ceniku je konkurenčna. Smo strokovnjaki, ki izvajamo pravilno sečnjo dreves. Pomembna je pravilna sečnja dreves.
V podjetju Tisa so strokovnjaki za drobljenje kamenja, drobljenje kamenja v prsti in drobljenje gradbenih odpadkov.
Trgovine z orodjem STIHL, VIKING in FISKARS se nahajajo po celotni Sloveniji. Obiščite trgovine z vrtnim orodjem, ki jih oskrbuje podjetje Unicommerce d.o.o.
Mulčer za traktor ali mulčer za bager, je mulčer za brežine zelo uporaben stroj ne glede na to, ali imate mulčer za mini bager ali pamulčer za motokultivator,
Sekanci za ogrevanje po zelo ugodnih cenah. Sekance lahko izdelamo tudi po vaših zahtevah.
Kmetijska mehanizacija za olajšanje dela in optimiziranje delovnega časa. Prodaja kvalitetnih traktorjev, majhnih traktorjev ter drugih kmetijskih strojev.  
Mulčer za traktor ali mulčer za strme terene je za marsikoga nepogrešljiva naprava pri vsakoletnem opravilu. Cena traktorskega mulčerja je pri nas ugodna. 
Izdelav sekancev in drobljencev, tudi izdelava sekancev za biološke filtre
Osebna varovalna oprema za zaščito pri delu. Potrebujete odsevna oblačila? Obiščite našo spletno stran in preverite ponudbo!
Ponujamo vam odkup in pridajo odpadnega lesa za drva. Cenik odkupa starega lesa najdete na naši spletni strani. 
Pri Tisi d.o.o. je možna odkup in prodaja več vrst hlodovine. Podjetje opravlja vrsto gozdarskih storitev.
Profesionalno in ugodno drobljenje in sejanje gradbenih odpadkov. Nudimo tudi frezanje in mulčenje kamenja.
Električni pastir je najboljši način za ohranitev živine v ogradi. Od vrste živali je odvisno, kako močan mora električni pastir biti.
V podjetju Rotar lahko kupite vedno kaj po ugodnih akcijskih cenah. Motorne žage priznanega proizvajalca Husqvarna so vedno pravi nakup, ravno tako tudi razni puhalniki in sesalniki listja, razne električne snežne freze pa še kaj bi se našlo.
Pri nas imamo drobilce za les, drobilce za biomaso, drobilce za sekance. Traktorski drobilec za veje vam pride prav, če pogosto obrezujete drevesa ali grmovje.