Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
Drobilec lesa je nepogrešljiv stroj, če spravljate les sli obrezujete zelo veliko količino drevja in grmovja. Naši drobilci lesa so vsestranski
Osebna in gozdarska zaščitna oprema za varno in udobno delo.
Mulčer za traktor ali mulčer za strme terene je za marsikoga nepogrešljiva naprava pri vsakoletnem opravilu. Cena traktorskega mulčerja je pri nas ugodna. 
Osebna varovalna oprema za zaščito pri delu. Potrebujete odsevna oblačila? Obiščite našo spletno stran in preverite ponudbo!
V podjetju Tisa kvalitetno in hitro poskrbimo za pravilen posek dreves in primerno spravilo lesa. Nudimo tudi obrezovanje dreves pozimi po nizki ceni.
Pri Tisi d.o.o. poznamo pravilno tehniko podiranja dreves in podiranja drevesja. Nudimo storitve podiranja oz posek dreves.
Preverjena kakovost in ugodna cena naših električnih pastirjev vas bo prepričala v nakup. Obiščite našo spletno trgovino.
Kmetijski stroji in kmetijska tehnika. Prodaja rabljenih traktorjev in kmetijskih strojev po ugodni ceni. 
Izdelav sekancev in drobljencev, tudi izdelava sekancev za biološke filtre
Traktorske kosilnice VIKING za obdelavo večjih površin. Traktorska kosilnica VIKING je na voljo v treh različnih izvedbah – obiščite nas!
Podiranje drevja prepustite strokovnjakom v podjetju Tisa d.o.o., ki poznajo pravilno tehniko podiranja drevja in delo opravijo profesionalno.
Pogonska sredstva in orodja STIHL vam z vsemi svojimi dodatki olajšajo delo. Gozdarska orodja STIHL – kakovostni izdelki za nego in podiranje dreves ter nego krajine.
Trgovine z orodjem STIHL, VIKING in FISKARS se nahajajo po celotni Sloveniji. Obiščite trgovine z vrtnim orodjem, ki jih oskrbuje podjetje Unicommerce d.o.o.
Profesionalno in ugodno drobljenje in sejanje gradbenih odpadkov. Nudimo tudi frezanje in mulčenje kamenja.
Pri nas nudimo ugodno in hitro drobljenje kamenja in freze za kamenje prav tako pa storitve drobljenja kamenja in kamnov.
V podjetju Rotar lahko kupite vedno kaj po ugodnih akcijskih cenah. Motorne žage priznanega proizvajalca Husqvarna so vedno pravi nakup, ravno tako tudi razni puhalniki in sesalniki listja, razne električne snežne freze pa še kaj bi se našlo.
Bodite pri delu previdni in nosite primerno gozdarsko zaščitno opremo. Nudimo gozdarske zaščitne čelade in zaščitne rokavice.
Višinski obvejevalnik FISKARS za hitro in učinkovito obrezovanje drevesnih krošenj brez uporabe lestve. Vrtni obvejevalniki  za težko dostopne in oddaljene veje.
Sečnja dreves je postopek, ki se ga ne kaže lotevati zlahka. Glede na našo tehniko podiranja dreves z motorno žago oz. dvigalom ter glede na zadovoljstvo naših strank.
Cena obrezovanja dreves je v podjetju Tisa ugodna, obrezovanje dreves pa hitro in kakovostno. Preverite naše kakovostne storitve obrezovanja drevja.