Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Pogonska sredstva in orodja STIHL vam z vsemi svojimi dodatki olajšajo delo. Gozdarska orodja STIHL – kakovostni izdelki za nego in podiranje dreves ter nego krajine.
Iščete kvalitetne gozdarske prikolice z ugodno ceno? Obiščite nas ali si oglejte našo spletno stran.
Za frezanje kamenja in drobljenje kamenja na njivi se je najbolje obrniti na podjetje Tisa, kjer delo opravijo hitro in strokovno.
Gozdarski traktorji Ursus sodijo v sam vrh kmetijske mehanizacije. Kakovostni rezervni deli za traktorje Ursus in drugi kmetijski stroji. 
Kardan za mulčer nam omogoča enostavno drobljenje grmičevja in različnih rastlinskih delov ter lesa. Več informacij lahko preverite tukaj.
Višinski obvejevalnik FISKARS za hitro in učinkovito obrezovanje drevesnih krošenj brez uporabe lestve. Vrtni obvejevalniki  za težko dostopne in oddaljene veje.
Produkti STIHL, VIKING in FISKARS so vam na voljo v trgovinah po celotni Sloveniji. STIHL, FISKARS in VIKING trgovina – poiščite svojo najbližjo.
V primeru, da imate doma odvečen les, ki bi ga radi zdrobili ter uprabili, se lahko obrnete na podjetje Tisa. Ponujajo drobljenje s številnimi kvalitetnimi stroji.
Električni pastir je najboljši način za ohranitev živine v ogradi. Od vrste živali je odvisno, kako močan mora električni pastir biti.
Elektro ročni paletni viličar za premikanje palet. Preverite tudi rabljeni ročni paletni viličar, ki si ga lahko ogledate na spletni strani.
S pravilno tehniko podiranja dreves do lepše okolice! Zaupajte podiranje dreves strokovnjakom podjetja Tisa!
Drobilec lesa je naprava, s pomočjo katere lahko les sekamo na manjše kose. Traktorski drobilec vej si lahko ogledate tukaj.
Cena lesa zavisi od mnogih dejavnikov, pri čemer so najpomembnejši dejavnik trenutne razmere na trgu. Preverite na naši spletni strani.
Rezervni deli za traktor na voljo po ugodni ceni. Na voljo tudi vrtni traktorji McCulloch, vrtni traktorji za strme terene in prekopalnik – freza za traktor.
Nakladalci, s katerimi boste zadovoljni. Iščete traktorski nakladalec priznanega proizvajalca? Vas zanima traktorski nakladalec? Vabimo vas k ogledu spletne strani!
Drobilec lesa je nepogrešljiv stroj, če spravljate les sli obrezujete zelo veliko količino drevja in grmovja. Naši drobilci lesa so vsestranski
Gozdarstvo je v Sloveniji strateška dejavnost. Z gozdarskimi mulčerji je mogoče gozdarska dela opravljati vse bolj kvalitetno. Med gozdarske storitve spada veliko različnih dejavnosti.
Možno je podiranje drevesa poljubne vrste in velikosti, na zelo različnih terenih. Obiščite našo spletno stran za več nasvetov.
Osebna in gozdarska zaščitna oprema za varno in udobno delo.
Nudimo storitve prevzema in prevoza odpadnega lesa in odpadnih palet, poskrbimo tudi za prevoz odpadnega pohištva.