Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Posek in spravilo lesa prepustite podjetju Tisa, d o.o.. Na spletni strani pa si lahko ogledate še ostalo njihovo ponudbo.
Pri Tisi d.o.o. je možna odkup in prodaja več vrst hlodovine. Podjetje opravlja vrsto gozdarskih storitev.
Drobilec lesa je nepogrešljiv stroj, če spravljate les sli obrezujete zelo veliko količino drevja in grmovja. Naši drobilci lesa so vsestranski
Vrtalnik za zemljo QUIKDRILL FISKARS olajša sajenje raznih sadik, izkopavanje lukenj za gnojenje... Vrtalni stroj kot koristno vrtno in ne le gradbeno orodje.
Izdelava gozdarske prikolice je izjemnega pomena. Vas zanima tudi ugodna cena gozdarske prikolice? Vabljeni k ogledu spletne strani!
Iščete kvalitetne gozdarske prikolice z ugodno ceno? Obiščite nas ali si oglejte našo spletno stran.
Traktorski nakladalniki po ugodnih cenah. Vabljeni k ogledu spletne strani ali nas obiščite.
Ukvarjamo se s sajenjem okrasnih, gozdnih in večjih dreves. Za kakršnekoli gozdarske stortive se obrnite na podjetje Tisa, Ljubljana!
V primeru težav obrezovanja sadnega drevja na vašem vrtu, se lahko obrnete na podjetje TISA - po ugodnih cenah vam bodo zagotovili vrhunsko obrezano drevje.
Za frezanje in drobljenje vegetacije uporabljamo gozdarske mulčerje najvišje kvalitete in hitrosti. Z ureditev površine pokličite podjetje Tisa!
Za frezanje kamenja in drobljenje kamenja na njivi se je najbolje obrniti na podjetje Tisa, kjer delo opravijo hitro in strokovno.
Preverjena kakovost in ugodna cena naših električnih pastirjev vas bo prepričala v nakup. Obiščite našo spletno trgovino.
Ročne žage za les so kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Vrhunski materiali, ergonomski ročaj in ostri zobje – to je ročna žaga FISKARS.
V podjetju Tisa so strokovnjaki za drobljenje kamenja, drobljenje kamenja v prsti in drobljenje gradbenih odpadkov.
Če želite zatgotoviti ustrezno stopnjo varnosti, izberite kvalitetne pastirje za živino. V naši ponudbi so tudi stebrički za pastirja in druga oprema.  EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
Kmetijski stroji in kmetijska tehnika. Prodaja rabljenih traktorjev in kmetijskih strojev po ugodni ceni. 
Pri nas imamo drobilce za les, drobilce za biomaso, drobilce za sekance. Traktorski drobilec za veje vam pride prav, če pogosto obrezujete drevesa ali grmovje. 
Izdelav sekancev in drobljencev, tudi izdelava sekancev za biološke filtre
Cena obrezovanja dreves je v podjetju Tisa ugodna, obrezovanje dreves pa hitro in kakovostno. Preverite naše kakovostne storitve obrezovanja drevja.
Profesionalno in ugodno drobljenje in sejanje gradbenih odpadkov. Nudimo tudi frezanje in mulčenje kamenja.