Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Nudimo storitve prevzema in prevoza odpadnega lesa in odpadnih palet, poskrbimo tudi za prevoz odpadnega pohištva.
Podiranje drevja prepustite strokovnjakom v podjetju Tisa d.o.o., ki poznajo pravilno tehniko podiranja drevja in delo opravijo profesionalno.
Pri nas nudimo ugodno in hitro drobljenje kamenja in freze za kamenje prav tako pa storitve drobljenja kamenja in kamnov.
Ukvarjamo se s sajenjem okrasnih, gozdnih in večjih dreves. Za kakršnekoli gozdarske stortive se obrnite na podjetje Tisa, Ljubljana!
Kmetijska mehanizacija za olajšanje dela in optimiziranje delovnega časa. Prodaja kvalitetnih traktorjev, majhnih traktorjev ter drugih kmetijskih strojev.  
Bodite pri delu previdni in nosite primerno gozdarsko zaščitno opremo. Nudimo gozdarske zaščitne čelade in zaščitne rokavice.
Kmetijski stroji in kmetijska tehnika. Prodaja rabljenih traktorjev in kmetijskih strojev po ugodni ceni. 
Električni pastir je najboljši način za ohranitev živine v ogradi. Od vrste živali je odvisno, kako močan mora električni pastir biti.
Pogonska sredstva in orodja STIHL vam z vsemi svojimi dodatki olajšajo delo. Gozdarska orodja STIHL – kakovostni izdelki za nego in podiranje dreves ter nego krajine.
Gozdarstvo Tisa vam nudi različne gozdarske storitve in gozdarska dela na področju Slovenije prav tako pa gozdarske mulčerje in mulčenje.
Gozdarski pribor – sekire FISKARS. Uporabni gozdarski pripomočki: cepilna sekira za cepljenje drv, sekira za kampiranje, mačeta, kljuka in obračalka.
Izdelav sekancev in drobljencev, tudi izdelava sekancev za biološke filtre
Električni pastir je električna ograja, ki preprečuje beg živine ali dostop divjadi. Glede na napajanje delimo pašni aparat na dve skupini. Električni pastirji in drug pašni program so na voljo v trgovinah Živex kot tudi v spletni trgovini. Vabljeni!
Gozdarske prikolice Nokka po ugodni ceni. Kmetijski stroji, dvigala za gozdarsko prikolico in druga kmetijska mehanizacija. 
V podjetju Rotar lahko kupite vedno kaj po ugodnih akcijskih cenah. Motorne žage priznanega proizvajalca Husqvarna so vedno pravi nakup, ravno tako tudi razni puhalniki in sesalniki listja, razne električne snežne freze pa še kaj bi se našlo.
Pri Tisi d.o.o. je možna odkup in prodaja več vrst hlodovine. Podjetje opravlja vrsto gozdarskih storitev.
Osebna in gozdarska zaščitna oprema za varno in udobno delo.
Za frezanje kamenja in drobljenje kamenja na njivi se je najbolje obrniti na podjetje Tisa, kjer delo opravijo hitro in strokovno.
Produkti STIHL, VIKING in FISKARS so vam na voljo v trgovinah po celotni Sloveniji. STIHL, FISKARS in VIKING trgovina – poiščite svojo najbližjo.
Ročne žage za les so kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Vrhunski materiali, ergonomski ročaj in ostri zobje – to je ročna žaga FISKARS.