Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Cevi

Cevi inox, plastične, bakrene in betonske cevi. Vodovodne cevi, cevi za industrijo in druge namene.

Cevi inox so uporabne za izdelavo ograje. Potrebujete nove vodovodne cevi? Lahko se odločite za plastične ali iz drugih materialov. V ponudbi tudi cevi za industrijo - bakrene, betonske.

Veleprodaja B2B in ostalo. Cevi za hišno in ulično kanalizacijo in cevi, ki jih uporablja industrija za svoje potrebe. B2B veleprodaja in prodaja za ostale.
Poliranje cevi, poliranje inox cevi ali inox izdelki. Inox cevi potrebujejo posebno nego - poliranje, brušenje ... Poliranje poskrbi, da je vzdrževanje končnih inox izdelkov enostavno. Poliranje in brušenje inox cevi – EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin
Podjetje Betaplast iz Brezovice ima v svoji ponudbi kvalitetne plastične cevi, ki jih lahko uporabljamo v industrijske namene in izgradnjo javne infrastrukture, saj so primerne za izgradnjo kanalizacijskega omrežja, vodovod ... Pri nas boste našli tudi spojke za cevi, ventile ter varilne stroje. Betaplast, Brezovica.
Cevi, ki so narejene iz umetnega PVDF materiala, uporablja vojaška industrija, medicinska industrija, vojaška industrija in tudi druga industrija. Cevi se odlično spajajo, zato so zelo primerne kot industrijske cevi.
Preverite ponudbo podjetja S3C, v kateri boste našli vse vrste kvalitetnih cevi po ugodnih cenah. Za več informacij in cenik obiščite spletno stran www.s3c.si
PP cevi podjetja Betaplast so polipropilenske cevi in uporabne kot plastične cevi za kanalizacijo in plastične cevi za vodovod. Te cevi so lahke in odporne cevi. Nudimo tudi druge cevi kot so PVC cevi in PVDF cevi. Betaplast, Brezovica.
V podjetju S3C vam nudijo veliko izbiro brezšivnih cevi, ob tem pa tudi šivne cevi za pnevmatiko, hidravliko ter drugo uporabo. Preverite spletno stran www.s3c.si in se prepričajte o veliki izbiri ter ugodnih cenah.
Cevi za kakovostne cevne sisteme. Plastične cevi so izjemno trpežne in trdne. PVC cevi so primerne tako za javne cevne sisteme kot za industijo. Kakovostne cevi podjetja Betaplast.
Inox cevi oziroma nerjaveče cevi in inox izdelki zahtevajo posebno brušenje. Cevi inox so zelo odporne na vremenske vplive in rjo. Zelo primerne so kot zunanje ograje. Brušenje in poliranje inox cevi – EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin
Hitre spojke za zrak morajo biti za optimalno delovanje visoke kvalitete, ob tem pa ponujamo tudi hitro dobavo v treh dneh ter ugodne cene za vse hitre spojke.
V podjetju S3C imajo v ponudbi široko izbiro elektromagnetnih ventilov. Preverite njihovo spletno stran, kjer boste zagotovo našli ventil, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam.
Šivne cevi so proizvedene z varjenjem jekla, iz enega kosa pa so narejene brezšivne cevi. Za večje obremenitve priporočamo brezšivne cevi dimenzije po potrebi.
Naše cevi lahko spajamo na različne načine. Industrija, javni vodovodi, kanalizacije - izberite naše kakovostne cevi, ki so dobro obnesejo v vseh okoliščinah.
Nudimo različne industrijske cevi, fleksibilne cevi za vodo, hidravlične industrijske cevi, fleksibilne cevi za zrak in še marsikaj drugega.
Potrebujete najboljše hidravlične cevi ali hidravlični elektromagnetni ventil po nizki ceni in v bližni Ljubljane? Podjetje S3C je pravi naslov za vas!
V podjetju S3C so gumijaste cevi za vodo na voljo v številnih različnih dimnezijah in oblikah. Ob pomoči njihovega prijaznega osebja boste zagotovo našli takšno, ki bo ustrezala vašim potrebam.
Merjenje pretoka, tlaka in plina z merilci podjetja Betaplast. Merjenje pretoka v ceveh in merjenje pritiska. Kakovostno merjenje z ustreznimi merilci.
Cevi za industrijo. PVC industrijske cevi za pripravo vode, hlajenje in mešanje kemikalij. Dimenzije pvc cevi so lahko različne - izberite najprimernejše cevi. PVC cevi iz podjetja Betaplast.
Nudimo široko izbiro cevi, med drugim tudi pnevmatske cevi, hidravlične cevi in industrijske cevi.