Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Cevi

Cevi inox, plastične, bakrene in betonske cevi. Vodovodne cevi, cevi za industrijo in druge namene.

Cevi inox so uporabne za izdelavo ograje. Potrebujete nove vodovodne cevi? Lahko se odločite za plastične ali iz drugih materialov. V ponudbi tudi cevi za industrijo - bakrene, betonske.

Naše cevi lahko spajamo na različne načine. Industrija, javni vodovodi, kanalizacije - izberite naše kakovostne cevi, ki so dobro obnesejo v vseh okoliščinah.
Veleprodaja B2B in ostalo. Cevi za hišno in ulično kanalizacijo in cevi, ki jih uporablja industrija za svoje potrebe. B2B veleprodaja in prodaja za ostale.
Inox cevi oziroma nerjaveče cevi in inox izdelki zahtevajo posebno brušenje. Cevi inox so zelo odporne na vremenske vplive in rjo. Zelo primerne so kot zunanje ograje. Brušenje in poliranje inox cevi – EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin
Cevi za kakovostne cevne sisteme. Plastične cevi so izjemno trpežne in trdne. PVC cevi so primerne tako za javne cevne sisteme kot za industijo. Kakovostne cevi podjetja Betaplast.
Nudimo različne industrijske cevi, fleksibilne cevi za vodo, hidravlične industrijske cevi, fleksibilne cevi za zrak in še marsikaj drugega.
Cevi za industrijo. PVC industrijske cevi za pripravo vode, hlajenje in mešanje kemikalij. Dimenzije pvc cevi so lahko različne - izberite najprimernejše cevi. PVC cevi iz podjetja Betaplast.
Podjetje Betaplast iz Brezovice ima v svoji ponudbi kvalitetne plastične cevi, ki jih lahko uporabljamo v industrijske namene in izgradnjo javne infrastrukture, saj so primerne za izgradnjo kanalizacijskega omrežja, vodovod ... Pri nas boste našli tudi spojke za cevi, ventile ter varilne stroje. Betaplast, Brezovica.
PP cevi podjetja Betaplast so polipropilenske cevi in uporabne kot plastične cevi za kanalizacijo in plastične cevi za vodovod. Te cevi so lahke in odporne cevi. Nudimo tudi druge cevi kot so PVC cevi in PVDF cevi. Betaplast, Brezovica.
Potrebujete najboljše hidravlične cevi ali hidravlični elektromagnetni ventil po nizki ceni in v bližni Ljubljane? Podjetje S3C je pravi naslov za vas!
Nudimo široko izbiro cevi, med drugim tudi pnevmatske cevi, hidravlične cevi in industrijske cevi.
Cevi, ki so narejene iz umetnega PVDF materiala, uporablja vojaška industrija, medicinska industrija, vojaška industrija in tudi druga industrija. Cevi se odlično spajajo, zato so zelo primerne kot industrijske cevi.
Merjenje pretoka, tlaka in plina z merilci podjetja Betaplast. Merjenje pretoka v ceveh in merjenje pritiska. Kakovostno merjenje z ustreznimi merilci.
Poliranje cevi, poliranje inox cevi ali inox izdelki. Inox cevi potrebujejo posebno nego - poliranje, brušenje ... Poliranje poskrbi, da je vzdrževanje končnih inox izdelkov enostavno. Poliranje in brušenje inox cevi – EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin