Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Cevi

Cevi inox, plastične, bakrene in betonske cevi. Vodovodne cevi, cevi za industrijo in druge namene.

Cevi inox so uporabne za izdelavo ograje. Potrebujete nove vodovodne cevi? Lahko se odločite za plastične ali iz drugih materialov. V ponudbi tudi cevi za industrijo - bakrene, betonske.

V podjetju S3C vam nudijo veliko izbiro brezšivnih cevi, ob tem pa tudi šivne cevi za pnevmatiko, hidravliko ter drugo uporabo. Preverite spletno stran www.s3c.si in se prepričajte o veliki izbiri ter ugodnih cenah.
Potrebujete najboljše hidravlične cevi ali hidravlični elektromagnetni ventil po nizki ceni in v bližni Ljubljane? Podjetje S3C je pravi naslov za vas!
Cevi za kakovostne cevne sisteme. Plastične cevi so izjemno trpežne in trdne. PVC cevi so primerne tako za javne cevne sisteme kot za industijo. Kakovostne cevi podjetja Betaplast.
Cevi za industrijo. PVC industrijske cevi za pripravo vode, hlajenje in mešanje kemikalij. Dimenzije pvc cevi so lahko različne - izberite najprimernejše cevi. PVC cevi iz podjetja Betaplast.
PP cevi podjetja Betaplast so polipropilenske cevi in uporabne kot plastične cevi za kanalizacijo in plastične cevi za vodovod. Te cevi so lahke in odporne cevi. Nudimo tudi druge cevi kot so PVC cevi in PVDF cevi. Betaplast, Brezovica.
Merjenje pretoka, tlaka in plina z merilci podjetja Betaplast. Merjenje pretoka v ceveh in merjenje pritiska. Kakovostno merjenje z ustreznimi merilci.
Podjetje Skitti nudi  krivljenje cevi s pomočjo krivilnih strojev. Za krivljenje cevi uporabljajo najmodernejše stroje in orodje za krivljenje cevi.
Hitre spojke za zrak morajo biti za optimalno delovanje visoke kvalitete, ob tem pa ponujamo tudi hitro dobavo v treh dneh ter ugodne cene za vse hitre spojke.
Nudimo široko izbiro cevi, med drugim tudi pnevmatske cevi, hidravlične cevi in industrijske cevi.
Preverite cenik pocinkanih cevi za vodovod in ostalega vodovodnega materiala podjetja Armex.
Cevi, ki so narejene iz umetnega PVDF materiala, uporablja vojaška industrija, medicinska industrija, vojaška industrija in tudi druga industrija. Cevi se odlično spajajo, zato so zelo primerne kot industrijske cevi.
Kvalitetne PVC cevi za kanalizacijo podjetja Armex. Preverite celotno ponudbo odtočnih cevi za kanalizacijo.
Šivne cevi so proizvedene z varjenjem jekla, iz enega kosa pa so narejene brezšivne cevi. Za večje obremenitve priporočamo brezšivne cevi dimenzije po potrebi.
Naše cevi lahko spajamo na različne načine. Industrija, javni vodovodi, kanalizacije - izberite naše kakovostne cevi, ki so dobro obnesejo v vseh okoliščinah.
Podjetje Armex ponuja kvalitevne elemente za podzemni in nadzemni vodovod. Preverite celotno ponudbo zunanjega vodovoda.
Poliranje cevi, poliranje inox cevi ali inox izdelki. Inox cevi potrebujejo posebno nego - poliranje, brušenje ... Poliranje poskrbi, da je vzdrževanje končnih inox izdelkov enostavno. Poliranje in brušenje inox cevi – EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin
Nudimo različne industrijske cevi, fleksibilne cevi za vodo, hidravlične industrijske cevi, fleksibilne cevi za zrak in še marsikaj drugega.
V podjetju S3C imajo v ponudbi široko izbiro elektromagnetnih ventilov. Preverite njihovo spletno stran, kjer boste zagotovo našli ventil, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam.
Kvalitetne gasilske cevi iz odpornih materialov različnih dimenzij. Preverite ponudbo hidrantnih omaric.
Veleprodaja B2B in ostalo. Cevi za hišno in ulično kanalizacijo in cevi, ki jih uporablja industrija za svoje potrebe. B2B veleprodaja in prodaja za ostale.