Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Za izdelavo varnih in kakovostnih požarnih načrtov se obrnite na podjetje Bureau Veritas, kjer je požarna varnost zagotovljena v skladu z zakonskimi pravili.
Opravljamo začetne in periodične preglede otroških igral, ki zagotavljajo varnost otrok 
Preberite si informacije o pridobitvi iso certifikata. Več pa je na voljo v pdf dokumentu na naši spletni strani.
ISO standardi so določeni iz strani mednarodne organizacije. Olajšajo poslovanje doma in v tujini.
Izvajamo certificiranje jeklenih in aluminijastih konstrukcij v skladu s standardom SIST EN 1090-1
Kakovost v zdravstvu – Certifikat EN 15224 je zagotovilo za kakovost zdravstvenih storitev. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda.
Zmanjšajte tveganje za okužbe in zastrupitve s hrano z ustreznim vodenjem varnosti živil. Obiščite nas v Ljubljani na Linhartovi cesti.
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. Buraeu Veritas v Ljubljani, Kopru in Mariboru. 
Priporočamo pridobitev ISO 14001, ki je mednarodni standard za odgovorno ravnanje z okoljem, saj vašemu podjetju prinaša korist. Za več informacij nas obiščite v poslovalnici v Ljubljani.
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
Leta 2015 bo izšla nova izdaja svetovno najbolj razširjenega standarda kakovosti ISO 9001:2015. Za več vprašanj o novem posodobljenem sistemu vodenja kakovosti pokličite na  Bureau Veritas.
Izboljšanje kakovosti prevajalskih storitev agencij s pomočjo standarda EN 15038.
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
Za svetovanje in usposabljanje varnosti pri delu pokličite podjetje Bureau Veritas, ki deluje strogo po pravilniku o varnosti in zdravju pri delu. 
Proizvodnja kakovostnih in varnih živil v skladu z zahtevami mednarodno priznanih standardov je pomembna za varnost živil.
Naš najpomembnejši cilj je nuditi odjemalcem vse storitve potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, varnosti, zdravja, okolja in družbene odgovornosti. 
Naša organizacija se ukvarja s certificiranjem, preizkušenjam in kontrolo že dve desetletji. Podelili smo že več kot sto tisoč certifikatov po vsem svetu.
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
Mednarodni standardi, kot sta ISO 9001 in ISO 14001, zagotavljajo, da so storitve varne, zanesljive in kakovostne.