Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Opravljamo začetne in periodične preglede otroških igral, ki zagotavljajo varnost otrok 
Ravnanje z okoljem in prepoznavanje okoljskih zahtev lahko dosežete z pomočjo standarda iso 14001.
Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
Mednarodni standardi, kot sta ISO 9001 in ISO 14001, zagotavljajo, da so storitve varne, zanesljive in kakovostne.
Certifikat ISO 9001 dokazuje, da podjetje posluje po standardu kakovosti, ki ponuja certificiranim podjetjem okvir za uspešno vodenje postopkov in procesov kakovosti.
Sistem vodenja kakovosti – Certifikat kakovosti ISO 9001 je zagotovilo za kakovost. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda ISO 9001 in boljše 
Pridobitev raznovrstnih standardov omogoča podjetjem konkurenčno prednost in prepoznavnost. Pridobite si ISO 14001 - okoljevarstveni standard.
Pri družbi Bureau Veritas vam pomagamo pri pridobitvi najrazličnejših certifikatov. Cena standarda je odvisna od velikosti podjetja. Preverite.
Certifikat OHSAS 18001 sistema vodenja varnosti in zdravja pri delu dokazuje zavzetost organizacije za varnost in zdravje zaposlenih.
Zmanjšajte tveganje za okužbe in zastrupitve s hrano z ustreznim vodenjem varnosti živil. Obiščite nas v Ljubljani na Linhartovi cesti.
Ekološki certifikati za certificiranje kmetijskih pridelkov in živil. Z eko certifikati zagotavljamo ekološko pridelavo živil.
Za izdelavo varnih in kakovostnih požarnih načrtov se obrnite na podjetje Bureau Veritas, kjer je požarna varnost zagotovljena v skladu z zakonskimi pravili.
ISO 14001 je sistem za izdelavo izdelka na okolju prijazen način. Ob nakupu izdelka, ki se bogati s certifikatom ISO 14001 veste, da hkrati spodbujate prijaznejše bivalno okolje.
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. Buraeu Veritas v Ljubljani, Kopru in Mariboru. 
Nudimo vam strokovne preglede delovne opreme, tlačne opreme, dvigal in zaklonišč, ki zagotavljajo varnost in zdravje delavcev pri delu. 
ISO 14001 spada med mednarodne standarde, ki urejajo odgovorno ravnanje z okoljem. S pridobitvijo certifikata ISO 14001 si izboljšajte podobo vašega podjetja.
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
Učinkovito gospodarjenje z gozdovi in sledljivost lesa v skladu s shemama PEFC in FSC.
Naša organizacija se ukvarja s certificiranjem, preizkušenjam in kontrolo že dve desetletji. Podelili smo že več kot sto tisoč certifikatov po vsem svetu.