Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Preberite si informacije o pridobitvi iso certifikata. Več pa je na voljo v pdf dokumentu na naši spletni strani.
Iso 14001 sistemi ravnanja z okoljem so mednarodni standardi, ki opredeljujejo odgovorno ravnanje z okoljem. Certifikat iso 14001 koristi različnim podjetjem, do njega pa vam pomagamo v Bureau Veritas Certification
Certifikat po sistemu ravnanja z okoljem ISO 14001 lahko prejmejo podjetja, ki delujejo skladno z okoljskimi predpisi.
Pri družbi Bureau Veritas vam pomagamo pri pridobitvi najrazličnejših certifikatov. Cena standarda je odvisna od velikosti podjetja. Preverite.
Učinkovito gospodarjenje z gozdovi in sledljivost lesa v skladu s shemama PEFC in FSC.
ISO standardi so določeni iz strani mednarodne organizacije. Olajšajo poslovanje doma in v tujini.
Sistem vodenja kakovosti – Certifikat kakovosti ISO 9001 je zagotovilo za kakovost. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda ISO 9001 in boljše 
Ekološki certifikati za certificiranje kmetijskih pridelkov in živil. Z eko certifikati zagotavljamo ekološko pridelavo živil.
Izboljšanje kakovosti prevajalskih storitev agencij s pomočjo standarda EN 15038.
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
Leta 2015 bo izšla nova izdaja svetovno najbolj razširjenega standarda kakovosti ISO 9001:2015. Za več vprašanj o novem posodobljenem sistemu vodenja kakovosti pokličite na  Bureau Veritas.
ISO 14001 je sistem za izdelavo izdelka na okolju prijazen način. Ob nakupu izdelka, ki se bogati s certifikatom ISO 14001 veste, da hkrati spodbujate prijaznejše bivalno okolje.
Za svetovanje in usposabljanje varnosti pri delu pokličite podjetje Bureau Veritas, ki deluje strogo po pravilniku o varnosti in zdravju pri delu oz. po pravilniku varstva pri delu. 
Iso 14001 je mednarodni standard odgovornega ravnanja z okoljem. Če iščete partnerja za pridobitev certifikata iso 14001, vam lahko v Bureau Veritas Certification pomagamo.
Certifikat OHSAS 18001 sistema vodenja varnosti in zdravja pri delu dokazuje zavzetost organizacije za varnost in zdravje zaposlenih.
Nudimo vam strokovne preglede delovne opreme, tlačne opreme, dvigal in zaklonišč, ki zagotavljajo varnost in zdravje delavcev pri delu. 
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
Certifikat ISO 9001 dokazuje, da podjetje posluje po standardu kakovosti, ki ponuja certificiranim podjetjem okvir za uspešno vodenje postopkov in procesov kakovosti.
Ravnanje z okoljem in prepoznavanje okoljskih zahtev lahko dosežete z pomočjo standarda iso 14001.
Mednarodni standardi, kot sta ISO 9001 in ISO 14001, zagotavljajo, da so storitve varne, zanesljive in kakovostne.