Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Izvajamo certificiranje jeklenih in aluminijastih konstrukcij v skladu s standardom SIST EN 1090-1
Naša organizacija se ukvarja s certificiranjem, preizkušenjam in kontrolo že dve desetletji. Podelili smo že več kot sto tisoč certifikatov po vsem svetu.
Ravnanje z okoljem – Certifikat ISO 14001 zagotavlja, da organizacija posluje v skladu z načeli odgovornega ravnanja z okoljem.
Preberite si informacije o pridobitvi iso certifikata. Več pa je na voljo v pdf dokumentu na naši spletni strani.
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
Ekološki certifikati za certificiranje kmetijskih pridelkov in živil. Z eko certifikati zagotavljamo ekološko pridelavo živil.
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
Kakovost v zdravstvu – Certifikat EN 15224 je zagotovilo za kakovost zdravstvenih storitev. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda.
Pridobitev raznovrstnih standardov omogoča podjetjem konkurenčno prednost in prepoznavnost. Pridobite si ISO 14001 - okoljevarstveni standard.
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
Proizvodnja kakovostnih in varnih živil v skladu z zahtevami mednarodno priznanih standardov je pomembna za varnost živil.
ISO standardi so določeni iz strani mednarodne organizacije. Olajšajo poslovanje doma in v tujini.
Izboljšanje kakovosti prevajalskih storitev agencij s pomočjo standarda EN 15038.
Sistem vodenja kakovosti – Certifikat kakovosti ISO 9001 je zagotovilo za kakovost. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda ISO 9001 in boljše 
Opravljamo začetne in periodične preglede otroških igral, ki zagotavljajo varnost otrok 
Priporočamo pridobitev ISO 14001, ki je mednarodni standard za odgovorno ravnanje z okoljem, saj vašemu podjetju prinaša korist. Za več informacij nas obiščite v poslovalnici v Ljubljani.
ISO 14001 spada med mednarodne standarde, ki urejajo odgovorno ravnanje z okoljem. S pridobitvijo certifikata ISO 14001 si izboljšajte podobo vašega podjetja.
Pri družbi Bureau Veritas vam pomagamo pri pridobitvi najrazličnejših certifikatov. Cena standarda je odvisna od velikosti podjetja. Preverite.
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. Buraeu Veritas v Ljubljani, Kopru in Mariboru. 
Mednarodni standardi, kot sta ISO 9001 in ISO 14001, zagotavljajo, da so storitve varne, zanesljive in kakovostne.