Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Certifikat ISO 9001 dokazuje, da podjetje posluje po standardu kakovosti, ki ponuja certificiranim podjetjem okvir za uspešno vodenje postopkov in procesov kakovosti.
Certifikat OHSAS 18001 sistema vodenja varnosti in zdravja pri delu dokazuje zavzetost organizacije za varnost in zdravje zaposlenih.
ISO 14001 spada med mednarodne standarde, ki urejajo odgovorno ravnanje z okoljem. S pridobitvijo certifikata ISO 14001 si izboljšajte podobo vašega podjetja.
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
Naš najpomembnejši cilj je nuditi odjemalcem vse storitve potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, varnosti, zdravja, okolja in družbene odgovornosti. 
Nudimo vam strokovne preglede delovne opreme, tlačne opreme, dvigal in zaklonišč, ki zagotavljajo varnost in zdravje delavcev pri delu. 
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. Buraeu Veritas v Ljubljani, Kopru in Mariboru. 
ISO standardi, kot je na primer ISO standard 9001, ali standardi SIST EN so zelo pomembni. Brez njih bi bilo globalno poslovanje dosti težje.
Pri družbi Bureau Veritas vam pomagamo pri pridobitvi najrazličnejših certifikatov. Cena standarda je odvisna od velikosti podjetja. Preverite.
Ravnanje z okoljem in prepoznavanje okoljskih zahtev lahko dosežete z pomočjo standarda iso 14001.
Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
Kakovost v zdravstvu – Certifikat EN 15224 je zagotovilo za kakovost zdravstvenih storitev. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda.
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
ISO standardi so določeni iz strani mednarodne organizacije. Olajšajo poslovanje doma in v tujini.
Naša organizacija se ukvarja s certificiranjem, preizkušenjam in kontrolo že dve desetletji. Podelili smo že več kot sto tisoč certifikatov po vsem svetu.
Pridobitev raznovrstnih standardov omogoča podjetjem konkurenčno prednost in prepoznavnost. Pridobite si ISO 14001 - okoljevarstveni standard.
Proizvodnja kakovostnih in varnih živil v skladu z zahtevami mednarodno priznanih standardov je pomembna za varnost živil.
Za izdelavo varnih in kakovostnih požarnih načrtov se obrnite na podjetje Bureau Veritas, kjer je požarna varnost zagotovljena v skladu z zakonskimi pravili.
Mednarodni standardi, kot sta ISO 9001 in ISO 14001, zagotavljajo, da so storitve varne, zanesljive in kakovostne.
Sistem vodenja kakovosti – Certifikat kakovosti ISO 9001 je zagotovilo za kakovost. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda ISO 9001 in boljše