Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Certifikat ISO 9001 dokazuje, da podjetje posluje po standardu kakovosti, ki ponuja certificiranim podjetjem okvir za uspešno vodenje postopkov in procesov kakovosti.
Učinkovito gospodarjenje z gozdovi in sledljivost lesa v skladu s shemama PEFC in FSC.
Mednarodni standardi, kot sta ISO 9001 in ISO 14001, zagotavljajo, da so storitve varne, zanesljive in kakovostne.
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
Sistem vodenja kakovosti – Certifikat kakovosti ISO 9001 je zagotovilo za kakovost. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda ISO 9001 in boljše 
Opravljamo začetne in periodične preglede otroških igral, ki zagotavljajo varnost otrok 
ISO 14001 je sistem za izdelavo izdelka na okolju prijazen način. Ob nakupu izdelka, ki se bogati s certifikatom ISO 14001 veste, da hkrati spodbujate prijaznejše bivalno okolje.
Certifikat po sistemu ravnanja z okoljem ISO 14001 lahko prejmejo podjetja, ki delujejo skladno z okoljskimi predpisi.
Ravnanje z okoljem – Certifikat ISO 14001 zagotavlja, da organizacija posluje v skladu z načeli odgovornega ravnanja z okoljem.
Leta 2015 bo izšla nova izdaja svetovno najbolj razširjenega standarda kakovosti ISO 9001:2015. Za več vprašanj o novem posodobljenem sistemu vodenja kakovosti pokličite na  Bureau Veritas.
Za izdelavo varnih in kakovostnih požarnih načrtov se obrnite na podjetje Bureau Veritas, kjer je požarna varnost zagotovljena v skladu z zakonskimi pravili.
Zmanjšajte tveganje za okužbe in zastrupitve s hrano z ustreznim vodenjem varnosti živil. Obiščite nas v Ljubljani na Linhartovi cesti.
Priporočamo pridobitev ISO 14001, ki je mednarodni standard za odgovorno ravnanje z okoljem, saj vašemu podjetju prinaša korist. Za več informacij nas obiščite v poslovalnici v Ljubljani.
Izvajamo certificiranje jeklenih in aluminijastih konstrukcij v skladu s standardom SIST EN 1090-1
Ravnanje z okoljem in prepoznavanje okoljskih zahtev lahko dosežete z pomočjo standarda iso 14001.
Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
Izboljšanje kakovosti prevajalskih storitev agencij s pomočjo standarda EN 15038.
Kakovost v zdravstvu – Certifikat EN 15224 je zagotovilo za kakovost zdravstvenih storitev. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda.
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
Naš najpomembnejši cilj je nuditi odjemalcem vse storitve potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, varnosti, zdravja, okolja in družbene odgovornosti.