Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
Proizvodnja kakovostnih in varnih živil v skladu z zahtevami mednarodno priznanih standardov je pomembna za varnost živil.
ISO 14001 je sistem za izdelavo izdelka na okolju prijazen način. Ob nakupu izdelka, ki se bogati s certifikatom ISO 14001 veste, da hkrati spodbujate prijaznejše bivalno okolje.
Certifikat po sistemu ravnanja z okoljem ISO 14001 lahko prejmejo podjetja, ki delujejo skladno z okoljskimi predpisi.
Pridobitev raznovrstnih standardov omogoča podjetjem konkurenčno prednost in prepoznavnost. Pridobite si ISO 14001 - okoljevarstveni standard.
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
Certifikat OHSAS 18001 sistema vodenja varnosti in zdravja pri delu dokazuje zavzetost organizacije za varnost in zdravje zaposlenih.
Izboljšanje kakovosti prevajalskih storitev agencij s pomočjo standarda EN 15038.
Naš najpomembnejši cilj je nuditi odjemalcem vse storitve potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, varnosti, zdravja, okolja in družbene odgovornosti. 
Ravnanje z okoljem – Certifikat ISO 14001 zagotavlja, da organizacija posluje v skladu z načeli odgovornega ravnanja z okoljem.
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. Buraeu Veritas v Ljubljani, Kopru in Mariboru. 
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
ISO standardi so določeni iz strani mednarodne organizacije. Olajšajo poslovanje doma in v tujini.
Naša organizacija se ukvarja s certificiranjem, preizkušenjam in kontrolo že dve desetletji. Podelili smo že več kot sto tisoč certifikatov po vsem svetu.
Priporočamo pridobitev ISO 14001, ki je mednarodni standard za odgovorno ravnanje z okoljem, saj vašemu podjetju prinaša korist. Za več informacij nas obiščite v poslovalnici v Ljubljani.
Učinkovito gospodarjenje z gozdovi in sledljivost lesa v skladu s shemama PEFC in FSC.
Za svetovanje in usposabljanje varnosti pri delu pokličite podjetje Bureau Veritas, ki deluje strogo po pravilniku o varnosti in zdravju pri delu. 
Certifikat ISO 9001 dokazuje, da podjetje posluje po standardu kakovosti, ki ponuja certificiranim podjetjem okvir za uspešno vodenje postopkov in procesov kakovosti.
Sistem vodenja kakovosti – Certifikat kakovosti ISO 9001 je zagotovilo za kakovost. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda ISO 9001 in boljše