Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
Certifikat ISO 9001 dokazuje, da podjetje posluje po standardu kakovosti, ki ponuja certificiranim podjetjem okvir za uspešno vodenje postopkov in procesov kakovosti.
Pri družbi Bureau Veritas vam pomagamo pri pridobitvi najrazličnejših certifikatov. Cena standarda je odvisna od velikosti podjetja. Preverite.
ISO 14001 spada med mednarodne standarde, ki urejajo odgovorno ravnanje z okoljem. S pridobitvijo certifikata ISO 14001 si izboljšajte podobo vašega podjetja.
Naša organizacija se ukvarja s certificiranjem, preizkušenjam in kontrolo že dve desetletji. Podelili smo že več kot sto tisoč certifikatov po vsem svetu.
ISO standardi so določeni iz strani mednarodne organizacije. Olajšajo poslovanje doma in v tujini.
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
Izvajamo certificiranje jeklenih in aluminijastih konstrukcij v skladu s standardom SIST EN 1090-1
Zmanjšajte tveganje za okužbe in zastrupitve s hrano z ustreznim vodenjem varnosti živil. Obiščite nas v Ljubljani na Linhartovi cesti.
Učinkovito gospodarjenje z gozdovi in sledljivost lesa v skladu s shemama PEFC in FSC.
Certifikat po sistemu ravnanja z okoljem ISO 14001 lahko prejmejo podjetja, ki delujejo skladno z okoljskimi predpisi.
Naš najpomembnejši cilj je nuditi odjemalcem vse storitve potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, varnosti, zdravja, okolja in družbene odgovornosti. 
Leta 2015 bo izšla nova izdaja svetovno najbolj razširjenega standarda kakovosti ISO 9001:2015. Za več vprašanj o novem posodobljenem sistemu vodenja kakovosti pokličite na  Bureau Veritas.
Priporočamo pridobitev ISO 14001, ki je mednarodni standard za odgovorno ravnanje z okoljem, saj vašemu podjetju prinaša korist. Za več informacij nas obiščite v poslovalnici v Ljubljani.
Preberite si informacije o pridobitvi iso certifikata. Več pa je na voljo v pdf dokumentu na naši spletni strani.
Opravljamo začetne in periodične preglede otroških igral, ki zagotavljajo varnost otrok 
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. Buraeu Veritas v Ljubljani, Kopru in Mariboru. 
Pridobitev raznovrstnih standardov omogoča podjetjem konkurenčno prednost in prepoznavnost. Pridobite si ISO 14001 - okoljevarstveni standard.