Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Preberite si informacije o pridobitvi iso certifikata. Več pa je na voljo v pdf dokumentu na naši spletni strani.
Certifikat po sistemu ravnanja z okoljem ISO 14001 lahko prejmejo podjetja, ki delujejo skladno z okoljskimi predpisi.
Za izdelavo varnih in kakovostnih požarnih načrtov se obrnite na podjetje Bureau Veritas, kjer je požarna varnost zagotovljena v skladu z zakonskimi pravili.
Kakovost v zdravstvu – Certifikat EN 15224 je zagotovilo za kakovost zdravstvenih storitev. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda.
Proizvodnja kakovostnih in varnih živil v skladu z zahtevami mednarodno priznanih standardov je pomembna za varnost živil.
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. Buraeu Veritas v Ljubljani, Kopru in Mariboru. 
Ravnanje z okoljem – Certifikat ISO 14001 zagotavlja, da organizacija posluje v skladu z načeli odgovornega ravnanja z okoljem.
Iso 14001 sistemi ravnanja z okoljem so mednarodni standardi, ki opredeljujejo odgovorno ravnanje z okoljem. Certifikat iso 14001 koristi različnim podjetjem, do njega pa vam pomagamo v Bureau Veritas Certification
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
Za svetovanje in usposabljanje varnosti pri delu pokličite podjetje Bureau Veritas, ki deluje strogo po pravilniku o varnosti in zdravju pri delu. 
Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
Naj vaše podjetje pridobi certifikat za varnost in zdravje pri delu. Ustrezanje pogojem bo vplivalo na boljšo produktivnost in delovno klimo na delovnem mestu.
Mednarodni standardi, kot sta ISO 9001 in ISO 14001, zagotavljajo, da so storitve varne, zanesljive in kakovostne.
ISO standardi so določeni iz strani mednarodne organizacije. Olajšajo poslovanje doma in v tujini.
Izboljšanje kakovosti prevajalskih storitev agencij s pomočjo standarda EN 15038.
Ravnanje z okoljem in prepoznavanje okoljskih zahtev lahko dosežete z pomočjo standarda iso 14001.
Pridobitev raznovrstnih standardov omogoča podjetjem konkurenčno prednost in prepoznavnost. Pridobite si ISO 14001 - okoljevarstveni standard.
Učinkovito gospodarjenje z gozdovi in sledljivost lesa v skladu s shemama PEFC in FSC.
Iso9001 je sistem vodenja kakovosti, primeren za organizacije, ki želijo izboljšati poslovanje, dokumentacijo in storitve. Bureau Veritas Certification pa do certifikata iso 9001 pomagamo vam.
ISO standardi, kot je na primer ISO standard 9001, ali standardi SIST EN so zelo pomembni. Brez njih bi bilo globalno poslovanje dosti težje.