Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Beton

Beton in betonski izdelki. Betonarna in prodaja betona.

Betonarne, ki proizvajajo kvaliteten transportni beton. Prodaja betonskih izdelkov od robnikov, stebrov, ograj, betonskih korit. Kvalitetni betonski izdelki, izdelani iz kvalitetne mešanice cementa.

Podjetje Ci Juhant, d.o.o. se ukvarja z izdelavo betonskih in cementnih izdelkov. Preverite bogato ponudbo.
Rezalnik betona – popolna zanesljivost, kakovost, moč in dolga življenjska doba. Zagotovite si svoj rezalnik za beton STIHL.
Prodaja betonskih izdelkov podjetja Ci Juhant, d.o.o.. Preverite ugoden cenik betonskih izdelkov.
Šesterokotni betonski tlakovci podjetja Jarc bodo zagotovo popestrili vašo teraso ali dovoz. Jarc vam nudi tudi storitev polaganja betonskih tlakovcev. Oglejte si njihovo ugodno in bogato ponudbo na www.jarc.si
Cena tlakovcev je odvisla od barve, oblike in kvalitete. Izberite ustrezne tlakovce po ugodnih cenah v podjetju Ci Juhant, d.o.o.
Ponudba kakovostnih betonskih in cementnih izdelkov. Preverite ugoden cenik betonskih tlakovcev.
Vas zanimajo dimenzije tlakovcev? Čiščenje tlakovcev? Vzrdževanje tlakovcev? Potem je podjetje Ci Juhant, d.o.o. pravi naslov za vas.
Beton dobimo tako, da zmešamo pesek, vodo, cement in razne dodatke. Nemalokrat je potrebna sanacija betona, katere način je odvisen od vrste in velikosti poškodbe. Pri nas vam nudimo tudi rezanje in krpanje tega trdnega umetnega konglomerata - Possehl d.o.o., Maribor.
Cena betonskih zidakov v našem podjetju Jarc vas bo navdušila! Preverite široko ponudbo betonskih zidakov!
Polaganje tlakovcev s podjetjem Ci Juhant, d.o.o. cenovno ugodno. Preverite cenik polaganja tlakovcev.
Cementni izdelki in izdelki iz betona iz naše ponudbe obsegajo široko paleto izdelkov kot so betonska korita za rože, betonska okna, vrtni umivalniki, reliefi, kipi in ostali dekorativni cementni elementi. Ponudimo vam lahko tudi vrtne mize in klopi ter vrtne kamine. Kakovost in tradicija - Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.