Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Avtošola

Avtošola. Kakovostna šola vožnje za varno udeležbo v prometu

Avtošola. Kvalitetna in prijazna šola vožnje za učenje varne in strpne vožnje. V naši rubriki »avtošola« izberite najboljše. Avtošola za uspešno udeležbo v cestnem prometu.

Šola vožnje za kategoriji A in B. Osvojite načela varne in defenzivne vožnje. Avtošola Jaguar, Ljubljana.
Želite opraviti vozniški izpit A, B, C, E in H v Ljubljani? Avtošola Vezi je prva izbira!
Če želi voznik začetnik podaljšati svoje vozniško dovoljenje, je potrebno obvezno opraviti enodnevno usposabljanje varne vožnje. Tečaj varne vožnje je namenjen spoznavanju kritičnih situacij v katerih se lahko znajde voznik.
Tečaj prve pomoči za voznike B kategoriije in ostalih so obvezni za vse, ki prvič opravljajo vozniške izpite. Tečaje prve pomoči lahko med drugimi opravljate tudi pri Rdečem Križu ali pa pri Avtošoli 3D v Ljubljani
Šola vožnje Ljubljana – Avtošola 3D je odlična izbira za mlade voznike in za motoriste.
Avtošola 3D v Ljubljani za vas organizira kakovostne in temeljite tečaje CPP. Tečaje organizirajo vsakih 14 dni, če se odločite za opravljanje vozniškega izpita pri Avtošoli 3D, pa dobite še posebne ugodnosti!
Testi za CPP so vam na voljo v obliki izpitnih pol. Vozniški izpit za b kategorijo pridobite po opravljenem praktičnem in teoretičnem delu. Pripravite se s CPP izpitnimi vajami.
Dobre avtošole v centru Ljubljane ne potrebujete iskati, saj vsi vedo, kje na Tržaški cesti se nahaja Avtošola 3D.
Avtošola 3D, kot dobra avtošola v Ljubljani, svojim kandidatom zagotavlja vse informacije, ki jih potrebujejo na na poti do vozniškega dovoljenja.
Iščete dobro avtošolo v Ljubljani? V šoli vožnje oziroma avtošoli Evropa vam pomagamo do vozniškega izpita in varne vožnje. Pri nas izvajamo dodatna usposabljanja za voznike začetnike. S šolo varne vožnje boste nadgradili svoje znanje in postali bolje pripravljeni na nepredvidljive razmere v prometu. Pričakujemo vas na Viču (Tržaška cesta 64) v Ljubljani. Avtošola Evropa, Ljubljana.
Cena izpita za avto je povsem odvisna od cene ure vožnje v izbrani avtošoli. Odločite se za Avtošolo 3D, kjer vam zagotavljamo vrhunske inštruktorje, ki vas bodo učili vožnje po ugodnih cenah.
Cene vozniških dovoljenj zajemajo mnogo obveznosti, ki so nujne za pridobitev ustreznega znanja za samostojno vožnjo. Če iščete ugodno vozniško dovoljenje A ali B kategorije se obrnite na Avtošolo 3D
Pregled za vozniški izpit opravite v Ljubljani. Poleg CPP izpitov opravite tudi zdarvniški pregled v Ljubljani. Zdravniški izpit pre vozniškim izpitom je pomemben predvsem zaradi dioptrije.
Za vozniški izpit pri 16 letih boste morali najprej opraviti zdravniški pregled, tečaj prve pomoči in na koncu še CPP izpit.
Cena izpita za avto je seveda poglavitno odvisna od števila ur, ki jih boste potrebovali preden boste lahko nastopili in uspešno opravili glavno vožnjo.
V Avtošoli 3D lahko uspešno opravite CPP prijavo in CPP izpit v Ljubljani. Opravite CPP teste brez težav.
CPP teorijo se boste učinkovito naučili v CPP tečajih Avtošole 3D. Test CPP boste tako učinkovito opravili in brez pomislekov nastopili praktični del izobraževanja.
CPP izpit B kategorije je najbolj razširjeno izpitno dovoljenje v Sloveniji. CPP izpit sestavljata praktični in pred tem še teoretični izpt.
Cena ure vožnje v Avtošoli 3D je ugodna, inštruktorji pa so profesionalni in zanesljivi. Tako dobro avtošolo boste v Ljubljani le težko našli
Odločite se za specializirano šolo vožnje 3D in izpit opravite hitro ter zanesljivo! Vabljeni tako čisto začetniki, kot tudi povratniki.
Avtošola 3D omogoča kakovosten tečaj CPP po ugodni ceni, prav tako tudi poskrbimo, da svoje znanje nadgradite s testi za vozniški izpit iz CPP.
Iščete avto šolo v Ljubljani? Potem je Avtošola 3D, d.o.o. pravi naslov za vas. Odločite se za Avtošolo 3D v Mostah.