SEZNAM VSEH PODJETIJ

Urejenost: Naziv podjetja / Datum vpisa / Velikost paketa
Število rezultatov: 538
Konica Minolta Slovenija d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z izdelki na področju upravljanja z dokumenti in poslovnimi rešitvami.
KONSTILL d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo opreme motornih vozil in artiklov za pomoč pri servisu vozila.
Največja ponudba opreme za vaš avto. Smo specialisti za avto preproge, vlečne kljuke in nosilce za kolesa. Ponujamo tudi gumijasta korita za prtljažne prostore, avto žarnice in ostalo opremo za avtomobile.
Računovodski servis Kontim d.o.o je računovodstvo, ki vam ponuja pestro paleto storitev, tukaj gre predvsem za primarne računovodske storitve, ponujamo pa tudi finančni in davčno svetovanje, izdelava poslovnega načrta, izdelava investicijskega elaborata...  
Družba Kova d.o.o. je danes pomemben partner podjetjem pri organizaciji in izvedbi kompletnih strokovnih nalog s podrocja varstva okolja, varstva pri delu, požarnega varstva, gradbenega inženiringa in sistemov vodenja. Za opravljanje strokovnih nalog imamo pridobljena vsa potrebna pooblastila, akreditiran preizkusni laboratorij (LP-034) in akreditiran kontrolni organ (K-069), Kompetentno in usposobljeno osebje s svojim znanjem skrbi za celovito izvedbo storitve pri naročniku. 
Smo podjetje, dejavno na področju ograjevanja objektov, kovinskih konstrukcij, gradbenih del in vzdrževanja. Specializirani smo za izvedbo ograj, avtomatskih in ročnih vrat, nadstrešnic in spremljajočih gradbenih del. Izvajamo tudi vzdrževalna ključavničarska in gradbena dela objektov. Dela izvajamo na področju cele Slovenije. Na osnovi naših večletnih izkušenj, vaših želja in ogleda objekta, vam pripravimo celovito rešitev izvedbe.
Kovinske konstrukcije, ki jih nudi podjetje Hifa d.o.o. so kvalitetne in ugodne. Kovinske konstrukcije se izdelajo po naročilu, prilagodijo pa se vašim željam in arhitekturnim posebnostim oz. specifikacijam vaše hiše.
V kozmetičnem salonu AM v Ljubljani poskrbimo za vaše dobro počutje. Nega obraza in telesa, različne tehnike masaž, manikura, pedikura in depilacija.
Kozmetični salon Energomed vam nudim različne nege, depilacije.. manikura, pedikura, detoksikacija, trajna depilacija, medex test. Kozmetični salon Ljubljana.
Kozmetični salon Eva vam nudi pester izbor storitev za lepši videz, dragocene sproščujoče trenutke, lepo zunanjost in vsekakor dobro počutje.
Depilacija obraza, nog, rok, hrbta, pod pazduho in bikini predela. Smole oz. voski za depilacijo so različni. Široki valjčki Depilflax in Starpil, na trakove se uporabljajo za noge in hrbet.
V Kozmetiki Afrodita odkrivamo skrivnosti narave, zato v izdelke, razvite po lastnih recepturah, v zajetni meri vgrajujemo le preverjeno najboljše rastlinske aktivne sestavine in vedno bolj izločamo ne-naravne primesi. Program široke potrošnje zaokrožujejo izdelki za: nego obraza, nego telesa, anti-celulitno nego, nego rok in nog, prhanje in kopeli, nego las in oblikovanje.
Smo mlad kader z dolgoletnimi izkušnjami na področju upravljanja s terjatvami. Ukvarjamo se z odkupom zapadlih in nezapadlih terjatev in vam tako omogočimo priti najhitreje do gotovine. Težimo k dolgoročnemu sodelovanju in ne toliko k enkratnemu poslu, kar pomeni, da nam je zadovoljna stranka edini in temeljni cilj.  
Vrhunska ekipa Krasinvest: arhitekturno projektiranje, geodetske storitve, ocenjevanje nepremičnin, nadzor in inženiring
VREMENSKA NAPOVED
ZADNJI VPISI
Avto servis Zaverski se ponaša z dolgo tradicijo. Poleg posodbljene servisne opreme ... Več ...
Podjetje Mtool d.o.o. se od leta 2016 ukvarja s prodajo kakovostnih in ugodnih orodij ter ... Več ...
Družinsko podjetje ZIDARSTVO IN FASADERSTVO ROBERTO ŠKET S.P. se ukvarja z ... Več ...
Naša politika zajema izvajanje kakovostnih storitev, doseganje učinkovitosti na osnovi ... Več ...
NOVICE PODJETIJ
Tadej Tasič in raziskovalna organizacija Plineks. Skrbimo za razvoj na področju ... Več ...
Investicija v toplotno črpalko  za ogrevanje bo s pomočjo subvencije Eko sklada še ... Več ...
Optimizacija vaše spletne strani za Google. SEO optimizacija strani za spletne ... Več ...
Objavili smo nove prospekte za izdelka glukozamin in bio-krom. Vabljeni na našo spletno ... Več ...
NAJDENA PODJETJA