SEZNAM VSEH PODJETIJ

Urejenost: Naziv podjetja / Datum vpisa / Velikost paketa
Število rezultatov: 537
Toplotna črpalka zrak voda | Sistemi za ogrevanje prostorov | Toplotna črpalka za sanitarno vodo
Podjetje Intec Tic je že od leta 1973 eden največjih slovenskih proizvajalcev tiskanega vezja. Imajo desetletja izkušenj. Proizvajajo enostranska, dvostranska in večplastna tiskana vezja (do 24 slojev), Flex in Rigid-Flex. Po želji strank pri izdelavi uporabljajo tudi posebne materiale, kot so ALU in Cu sredica, Teflon, ...
Logistično podjetje, distribucijski center, carinsko posredovanje, transport in logistika, dostava pošiljk, kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz, letalski prevoz, interlogis  
Interteh trgovina in storitve nudi širok izbor tehtnic za laboratorijsko, industrijsko in trgovinsko rabo, kot tudi ostalo laboratorijsko opremo. 
Tiskarstvo IRTIS zajema široko področje, vanj pa so vključene storitve, kot so digitalni tisk, offset tisk, tampo tisk, potisk majic, izdelava štampiljke in reklamni napisi. Imamo tudi trgovino – papirnico Irtis, ki se nahaja v Zrečah in je bogato založena s pisarniškim materialom, šolskimi potrebščinami in darilnim programom priznanih podjetij.
Avtošola oziroma šola vožnje Jaguar obstaja in deluje že dvajset let. Po uspešnosti opravljenih izpitov smo v ljubljanski regiji na prvem mestu že pet let.
Ukvarjamo se z izdelavo in prodajo tlakovcev, škarpnic, palisad, lomljenih zidakov, robnikov, plošč in drugih cementnih izdelkov.
Verbum je jezikovni center, ki se je specializiral prevajanje in lektoriranje, inštrukcije in učenje tujih jezikov (predvsem hitro učenje jezikov). Znanje tujih jezikov namreč vedno pride prav, dandanes pa je še posebej cenjeno.
Podjetje Juhant d.o.o. se ukvarja z varjenjem, razrezom pločevine in profilov, struženje in rezkanje, itd...
Prava darila so tista, ki se popolnoma razlikujejo od ostalih, zato našim kupcem nudimo veliko mero personalizacije daril.
Trotec Laserski stroji so znani po svoji hitrosti, kakovosti in dolgoletni zanesljivosti. Laserski stroji lahko režejo in gravirajo na skoraj vse materiale.
Podjetje Kadroom d.o.o. se ukvarja z izobraževanjem in svetovanjem. Njihove dolgoletne izkušnje so pomagale že mnogim posameznikom pri sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev.
Mizarstvo Kajzer Andrej s.p. se ukvarja z izdelavo pohištva za poslovne in bivalne prostore.
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces povezovanja z vesoljem. Zdravljenje s Ponovno povezavo je energijsko zdravljenje. Večina ima pozitivne izkušnje s Ponovno povezavo.
VREMENSKA NAPOVED
ZADNJI VPISI
Avto servis Zaverski se ponaša z dolgo tradicijo. Poleg posodbljene servisne opreme ... Več ...
Podjetje Mtool d.o.o. se od leta 2016 ukvarja s prodajo kakovostnih in ugodnih orodij ter ... Več ...
Družinsko podjetje ZIDARSTVO IN FASADERSTVO ROBERTO ŠKET S.P. se ukvarja z ... Več ...
Naša politika zajema izvajanje kakovostnih storitev, doseganje učinkovitosti na osnovi ... Več ...
NOVICE PODJETIJ
Objavili smo nove prospekte za izdelka glukozamin in bio-krom. Vabljeni na našo spletno ... Več ...
Optimizacija vaše spletne strani za Google. SEO optimizacija strani za spletne ... Več ...
Investicija v toplotno črpalko  za ogrevanje bo s pomočjo subvencije Eko sklada še ... Več ...
Tadej Tasič in raziskovalna organizacija Plineks. Skrbimo za razvoj na področju ... Več ...
NAJDENA PODJETJA