Polaganje keramičnih ploščic zahteva določeno mero natančnosti

 

Polaganje keramičnih ploščic je opravilo, ki se ga nekateri lotevajo v domači izvedbi, spet drugi se raje obrnejo na strokovnega izvajalca del. Polaganje keramičnih ploščic zahteva veliko mero natančnosti, saj se vsaka napaka in neravnosti jasno vidijo. Za polaganje keramičnih ploščic potrebujemo primerno orodje, maso za fuge in lepilo za poceni ploščice. Pred polaganjem mora biti površina povsem zravnana. To je še posebej pomembno pri ploščicah velikega formata. Pomembno pri polaganju keramičnih ploščic za kopalnico je tudi sledenje vzorcu, ki je včasih precej zapleten. Pri polaganju keramičnih ploščic se skoraj ne moremo izogniti rezanju ploščic v robovih in kotih, zato pa potrebujemo rezalnik z diamantnim rezilom. Če ugotovimo, da je polaganje ploščic prevelik zalogaj za nas, se raje obrnimo na strokovnjake in si ne delajmo nepotrebnih stroškov in nesnage. Pravilno položene ploščice je namreč dosti lažje čistiti, izgledajo estetsko, hkrati pa se na njih ne pojavlja plesen, ki bi jih uničevala.

 

KERAMIČNE PLOŠČICE VSEH VRST

 

Cena polaganja ploščic

 

Cena polaganja ploščic pri polagalcih keramike je odvisna od velikosti in kakovostni ploščic, giblje pa se nekje med 10 in 25 eur na kvadratni meter. Včasih se je bolje odločiti za nekoliko višjo ceno polaganja ploščic, če to pri določenem mojstru zagotavlja tudi višjo natančnost polaganja keramičnih ploščic. Ta je še posebej pomembna v kopalnicah, kuhinjah in hodnikih, za garaže, kurilnice in podobne prostore se morda odločimo za nižjo ceno polaganja ploščic.
Cene polaganja ploščic so nižje v zimskih mesecih, ko le malo ljudi prenavlja prostore.
Obiščite naš prodajni salon v Brezjah pri Grosuplju, kjer lahko izbirate med številnimi majhnimi in veliki ploščicami vseh barv in vzorcev, ploščicami za zunanje prostore, ploščicami za kuhinje, keramičnimi ploščicami za kopalnico…Cenik naših izdelkov je dostopen na naši spletni strani, v njem pa se lahko prepričate o ugodnih cenah, ki jih nudimo. Vljudno vabljeni k obisku!

 

Polaganje ploščic za kopalnico Polaganje keramičnih ploščic - cene so ugodne

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
PILREMAG d.o.o.
Naslov
Brezje pri Grosupljem 34
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
+386 1 78 62 090
Seznam fraz
Polaganje keramičnih ploščic, Cena polaganja ploščic
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA