Stenske keramične ploščice za kuhinjo, kopalnico ali pralnico

 

Keramične ploščice za kuhinjo ali drugi prostor vašega doma so delo vrhunskih italijanskih, španskih in portugalskih izvajalcev in so namenjene tako notranji kot zunanji rabi, mozaikom, in oblaganju bazenov. Notranje ploščice različnih dizajnov, dimenzij in cen si pri nas lahko izberete za sledeče prostore:
- Kletne prostore in garaže,
- Kopalnice,
- Dnevne sobe in druge bivalne prostore,
- Hodnike,
- Kuhinje ter
- Poslovne in javne prostore.


V vseh omenjenih prostorih so notranje ploščice namenjene oblaganju talnih površin, v kopalnici pa običajno polagamo tudi stenske keramične ploščice. Imitacija lesa, kamna ali drugih materialov vam pride prav predvsem pri opremljanju bivalnih prostorov kot so dnevne sobe, kuhinje in hodniki.

 


Stenske ploščiceŠiroka ponudba - zunanje in notranje ploščice Pilremag

 

Pri odločanju o tem katere talne ali stenske keramične ploščice si izbrati vam z veseljem pomaga naše prodajno osebje v trgovini ali preko telefona. Naš salon keramike se nahaja v Grosupljem, kjer so vam na voljo razstavni eksponati večine artiklov, s čimer vam olajšamo izbiro stenskih keramičnih ploščic. Pilremag je podjetje, ki se trudi prispevati k dvigu bivalne kulture na področju kopalniških prostorov ter vas izobraževati in obveščati o novih trendih na področju opreme prostorov. Za preobrazbo vaše kopalnice ali drugih prostorov med drugim lahko poskrbite s pomočjo ploščic. Talne keramične ploščice za kuhinjo vaši kuhinji dajo barvo in ton, s čimer lahko pomembno pripomorete k duhu vašega doma.

 


Izberite notranje ploščice po svoji izbiri

 

Če ste pred izbiro opremljanja vaše kopalnice ali drugih prostorv vašega doma, se pri tem obrnite na naše strokovnjake. S pomočjo računalniškega programa za izris prstorov VI-SOFT vam bodo pomagamo načrtovati in opremiti vaše prostore. V program vrišemo tudi notranje ploščice ali stenske keramične ploščice. Imitacija lesa, kamna, različne barve, dizajni, vzorci in trendi bodo tako odlično prikazani v našem programu, zato se boste lažje odločili za ploščice popolnoma po svojem okusu. Vabljeni v naš prodajni salon v Grosupljem!

 


Pilremag | Keramične ploščice za vlažne prostore vašega doma – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
PILREMAG d.o.o.
Naslov
Brezje pri Grosupljem 34
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
+386 1 78 62 090
Seznam fraz
keramične ploščice, notranje ploščice, stenske keramične ploščice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA