Zimske gume Petrol – cenik z znižanimi cenami


Pred vsako zimsko sezono je smiselno pogledati, ali so vaše stare zimske pnevmatike še v ustreznem stanju. Če se izkaže, da so že preveč izrabljene, boste morali poskrbeti za nove zimske gume, katerih globina profila je najmanj 4 milimetre. Po dogovoru z našimi zaposlenimi lahko stare pnevmatike pustite pri nas. Skladiščimo lahko tudi vaše poletne gume. Cena zimske avto gume (cenik je na spletni strani) je odvisna od njenih dimenzij in drugih značilnosti, lahko pa se odločite tudi za plačilo na obroke, ki vam bo še olajšalo nakup. Za kupce Družbe Petrol je na voljo tudi akcija znižanja, ki vam omogoča, da pnevmatike kupite od 19 do 35 % ceneje.


Zimske gume – cenik za posamezne proizvajalce


Zimske gume cenikPetrol vam ponuja zimske gume različnih proizvajalcev z vsega sveta: Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear, Imperial, Infinity, Sava, Kormoran, Michelin, Nokian, Hankook, Imperial, za slednje tri je tudi uradni zastopnik za Slovenijo. Za različne dimenzije in vrste teh pnevmatik je cenik na naši spletni strani, lahko pa ga seveda dobite tudi v vseh naših poslovalnicah. Izberite gume glede na to, kakšna je globina profila in kako obremenjene so gume na vašem vozilu in naj ne pretehta le cena. Ta je seveda tudi pomembna, če drugače ne pa vsaj zato, ker lahko pri nas kupite pnevmatike vrhunske kakovosti po nižjih cenah.


Po zimske gume na Petrol


Cenik za zimske gume (globina profila vsaj 4 milimetre) je odvisen od tega, kakšne so osnovne cene proizvajalca, seveda pa ne gre zanemariti tudi popustov, ki vam jih za pnevmatike kako ponudi prodajalec. Pri nas se nenehno trudimo, da svojim strankam omogočamo čim ugodnejši nakup, zato je cenik za zimske gume in druge izdelke vedno poln različnih akcij in znižanj. S tem vam omogočimo, da zaradi cene ne žrtvujete varnosti, ki je na cesti najpomembnejša.


Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo ponudbo!

 

Petrol | Zimske gume cenik, zimske gume Petrol, zimske gume cena, zimske gume globina profila – povezave do naše spletne strani:

Zimske gume cenik
• Zimske gume petrol
• Zimske gume cena
• Zimske gume globina profila

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
Zimske gume cenik, zimske gume Petrol, zimske gume cena, zimske gume globina profila, Zimske avto gume na obroke, zimske gume akcija Petrol
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA