Pnevmatike Nokian – najboljše zimske gume za vaš avto 

 

Zimske pnevmatike NokianZa vožnjo po snegu, ledu in nasploh v zimskih vremenskih razmerah moramo letne zamenjati z zimskimi pnevmatikami. Na poledeneli cesti vas lahko z letnimi gumami kaj hitro zanese, posebej nevarno pa je s takšnimi pnevmatikami po zasneženi cesti voziti v klanec. Takrat lahko avtomobil začne neobvladljivo drseti, nesreča pa je v takšnih primerih praktično neizogibna.

Zaradi posebne sestave in drugačne zmesi se zimske gume brez težav kosajo z zmanjšanim trenjem s podlago in tudi z nizkimi temperaturami. Več kavčuka v gumi zagotavlja pnevmatiki mehkejšo strukturo, globlji profil pa omogoča lažje odvajanje vode, plundre in snega. Profil pnevmatike za zimske razmere je izdelan z mnogo lamelami, tako da je v stiku s tlemi kar največja površina gume, zaradi česar je tudi njen oprijem boljši. Vse zimske pnevmatike nosijo oznako M+S (Mud+Snow), snežinko in zimski indikator porabe. Ta kaže globino profila, ki (pozimi) ne sme biti manjši od treh milimetrov.

Za brezskrbno vožnjo v zimskih razmerah vam družba Petrol ponuja vrhunske pnevmatike Nokian in Hankook, ki so sodeč po številnih testih iz leta v leto med najboljšimi na tržišču. Za absolutnega zmagovalca v kakovosti pnevmatik pa veljajo zimske pnevmatike Nokian wr d3.  

 

Kakovostne zimske gume za brezskrbno vožnjo

 

Pri nakupu pnevmatik bodite pozorni na to, da se bodo avtomobilske gume ujemale s hitrostnim razredom in indeksom nosilnosti, za primerno namestitev pa morajo ustrezati tudi dimenzije pnevmatik.

Predvsem pa pri izbiri pnevmatik imejte vedno v mislih tisto, kar je pomembno za vas. Na prvem mestu je zagotovo vaša varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Zato je kakovost gume še kako pomembna.

Pnevmatike Nokian, največkrat nagrajene zimske gume na svetu, zagotavljajo varno in zanesljivo vožnjo. Že od samega začetka je bil njihov razvoj usmerjen v izdelavo kar najvarnejših in ekološko prijaznih pnevmatik.

 

Akcija zimskih gum – ugodna cena različnih zimskih pnevmatik

 

Na Petrolu lahko zimske pnevmatike kupite tudi na obroke. Ob tem vam znaten prihranek zagotavlja naša posebna akcija zimskih gum, ki prinaša tudi do 35 odstotkov ugodnejši nakup. Seznam popustov se nahaja na naši spletni strani.

 

Izkoristite izjemno priložnost za nakup kakovostnih in cenovno ugodnih zimskih pnevmatik in se brez skrbi zapeljite v zimo. Vabljeni k ogledu naše spletne strani!

 

 

Petrol d.d. | Ugodna prodaja zimskih pnevmatik Nokian – povezave do naše spletne strani:

-        Pnevmatike Nokian

-        Zimske pnevmatike Nokian

-        Zimske pnevmatike wr d3

-        Nokian pnevmatike zimske 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
pnevmatike nokian, zimske pnevmatike nokian, zimske pnevmatike wr d3, zimske pnevmatike na obroke, pnevmatike m+s  
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA