Pnevmatike – akcija Petrol prinaša ugodne cene za zimske avtomobilske gume

 

Zimske avtopnevmatike akcijaPri izbiri avtomobilskih gum imejte vedno v mislih vašo varnost. Ne glede na to, ali kupujete letne ali zimske avtomobilske pnevmatike, naj bo zato vedno na prvem mestu kakovost gume in ne cena. Le kakovostne pnevmatike bodo namreč vam in ostalim udeležencem v prometu zagotovile varno in zanesljivo vožnjo.

Za nakup kakovostnih avtomobilskih pnevmatik pa ni vedno treba seči globoko v žep. Pri družbi Petrol boste po ugodni ceni dobili tako vrhunske zimske pnevmatike Nokian in Hankook kot tudi avto gume vseh ostalih proizvajalcev pnevmatik: Imperial, Dunlop, Sava, Michelin, Fulda, Goodyear,  Debica, Kormoran in Infinity.

Akcija zimskih gum, ki smo jo za vas pripravili v družbi Petrol, vam prinaša številne popuste. Ker je višina popusta za vsako blagovno znamko drugačna, vam svetujemo, da obiščete našo spletno stran in preverite naš cenik. Ponujamo vam tudi možnost, da zimske pnevmatike kupite na obroke.

 

Zimske pnevmatike kos zahtevnim zimskim razmeram

 

Zaradi posebne sestave so zimske pnevmatike kos tudi zahtevnim vremenskim razmeram. Drugačna zmes gume pnevmatikam omogoča, da se brez težav kosajo z zmanjšanim trenjem s podlago in z nizkimi temperaturami. Večja globina profila omogoča lažje odvajanje vode, brozge in snega izpod koles. Večje število lamel na profilu pa zagotavlja boljši oprijem pnevmatike s cestiščem ter stabilnost v snegu in ledu.

Zakon določa, da je minimalna dovoljena globina profila pnevmatik 3 milimetre, zimske gume pa imajo na boku oznako M+S (Mud+Snow). Pri nakupu moramo paziti, da so vse 4 avtomobilske gume enake velikosti, vrste in zgradbe, na isti osi pa morajo biti gume istega proizvajalca, profila, hitrostnega razreda in nosilnosti.

 

Akcija Petrol vključuje tudi najboljše zimske pnevmatike

 

Akcija zimskih gum, ki smo jo za vas pripravili v družbi Petrol, vključuje tudi najboljše znamke zimskih gum. Med temi boste našli izvrstne pnevmatike Nokian Tyres. Odlični rezultati na številnih testih, ki jih izvajajo priznane mednarodne avtomobilistične zveze in revije, to znamko že vrsto let uvrščajo med najboljše na tržišču.

 

Bi radi kupili zimske pnevmatike za golf 4? Obiščite enega izmed naših številnih bencinskih servisov in si jih izberite.

 

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

 

Petrol d.d. | Zimske avtomobilske pnevmatike – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
pnevmatike, zimske pnevmatike, zimske pnevmatike akcija petrol, zimske avtomobilske pnevmatike akcija, zimske pnevmatike na obroke, zimske pnevmatike za golf 4  
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA