Zimske avtomobilske gume Petrol – velika prodajna akcija


Skrb za avto in njegove dele ima poleg tega, da s tem poskrbimo za daljšo življenjsko dobo avtomobila in torej prihranimo denar, tudi še eno bistveno pomembnejšo posledico – to je varnost za vse tiste, ki se vozijo z avtom in druge udeležence v prometu. Gume so edini stik avtomobila z voziščem in so izjemno pomemben dejavnik varnosti. Petrol vam ponuja še dodatne ugodnosti pri nakupu – akcija za zimske avtomobilske gume vam bo bistveno olajšala na kup pnevmatik. Poskrbite za to, da bo vaš avto vedno imel kakovostne zimske ali letne gume.

 

Kakšne morajo biti kakovostne gume


Vsako vozilo ima natančno določene dimenzije pnevmatik, ki so primerne zanj. Poleg tega je treba upoštevati tudi kakovost gume in seveda ustreznost za določene vremenske razmere. Družba Petrol je uradni zastopnik za izjemno kakovostne gume Nokian Tyres, Hankook in Imperial. Trenutno poteka akcija za zimske avtomobilske gume vseh proizvajalcev, ki jih lahko kupite pri nas, vseskozi pa veljam da lahko dobite tudi zimske gume na obroke. Naši zaposleni vam bodo rade volje pomagali pri izbiri, tako da boste resnično izbrali prave gume za vaš avto (npr. zimske gume za golf 4).

 

Zimske gume Petrol akcija


Ne odlašajte z nakupom – gume so pomemben faktor varnosti


Sredi novembra (15. 11.) je tisti datum, ko moramo vsi vozniki na svoje avtomobile namestiti zimske pnevmatike (oziroma moramo imeti pri roki zimsko opremo). Če so vaše gume še primerne – odlično! Če niso, si oglejte našo ponudbo in izberite prave pnevmatike za svoj avto. V vsakem primeru pa vam svetujemo, da se za menjavo oziroma nakup odločite vsak kakšen teden pred rokom, saj boste bistveno hitreje opravili vse skupaj. Petrolova akcija za zimske avtomobilske gume že traja, zato si lahko s popustom od 19 do 35 odstotkov pnevmatike privoščite veliko ceneje. Oglasite se na enem od naših bencinskih servisov ali servisnih delavnic Tip Stop Vianor in postorili bomo vse potrebno, da bo vaše vozilo varno pnevmatike pa kakovostne.


Vso ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani!

 

Petrol | Gume, zimske gume, zimske gume akcija Petrol, zimske avtomobilske gume akcija – povezave do naše spletne strani:

Gume
Zimske gume
Zimske gume akcija Petrol
• Zimske avtomobilske gume akcija

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
Gume, zimske gume, zimske gume akcija Petrol, zimske avtomobilske gume akcija, Zimske gume na obroke, zimske gume za golf 4
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA