Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Prezračevanje

Prezračevanje. Prezračevalne naprave in rekuperatorji. Rekuperator zraka, rekuperator toplote.

Prezračevanje stanovanja, gostinskih lokalov in drugih poslovnih prostorov. Prezračevanje z rekuperacijo za prezračevanje prostorov. Prezračevalni sistemi v kadilnicah za podjetja s kadilnicami ali v gostinskih objektih.

Vas moti slab zrak v prostoru? Se ga enostavno ne morete znebiti niti z odpiranjem oken? Potem poskrbite za prezračevanje z rekuperacijo toplote! V podjetju Vitanest d.o.o. iz Nove Gorice so vam na voljo visoko kakovostni prezračevalni sistemi, ki bodo v prostore vnesli svež zrak.
Prezračevanje prostorov vam omogoča podjetje Klima Belehar. Dobri prezračevalni sistemi so nujni za uspešno prezračevanje. Prezračevalne cevi izdelujemo sami. Klima Belehar, Kranj.
Prezračevanje v gostinskih lokalih, prezračevanje v kadilnicah, prezračevanje prostorov. Prezračevanje gostinskih lokalov za prijetnejše počutje gostov in zaposlenih. Kakovosten prezračevalni sistem in klimatizacija. Klima Belehar, Kranj.
Prezračevalne naprave, prezračevanje prostorov –  Klima Belehar, Kranj. Prezračevalne naprave z rekuperacijo za prezračevanje gostinskih lokalov in prezračevanje kadilnic - prezračevanje prostorov vseh vrst.
Prezračevalni kanali za nove ali starejše zgradbe in prezračevalne cevi iz pocinkane pločevine. Izdelava prezračevalnih sistemov.  Izdelava kanalov vseh velikosti in oblik ter cevi – Klima Belehar.
Pri podjetju Akvakul, d.o.o. si zagotovite namestitev naprav za vlaženje prostorov. Oglejte si tudi ostalo ponudbo ogrevanja in hlajenja.
Rekuperatorji, ki so energetsko izjemno učinkoviti in omogočajo prezračevanje z rekuperacijo. Rekuperator zraka in rekuperator toplote. Rekuperator Hitachi ima številne prednosti. Učinkovite klimatske naprave in toplotne črpalke - Prealpi, Šempeter pri Gorici.
Prezračevanje prostorov - prezračevanje hiše ali stanovanja. Prezračevalni sistemi. Varno prezračevanje stanovanja, avtomatsko zapiranje oken in prezračevanje z rekuperacijo.
Prezračevanje hiše ali stanovanja odpravi težave s plesnijo in presuhim zrakom. Prezračevanje prostorov s prezračevalni sistemi z rekuperacijo zraka in toplote Prezračevalni sistemi podjetja Klima Belehar.
Prezračevanje in kadilnice - prezračevanje v kadilnicah. Odličen prezračevalni sistem. Prezračevalne naprave z rekuperacijo. Prezračevanje v gostinskih lokalih. Klima Belehar, Kranj.
Zračnik za kopalnico je zelo pomemben del prezračevalnega sistema, saj je v kopalnici pogosto zelo vlažno. Vse elemente za prezračevanje stanovanja lahko kupite pri spletni trgovini THS.