Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje > Talno ogrevanje

Talno ogrevanje - centralno talno gretje - cena in izvedba

Talno ogrevanje objekta. Možno tudi centralno talno gretje, cena odvisna od različnih dejavnikov. Priljubljeno je talno električno ogrevanje, cenik si oglejte pri posameznem ponudniku.

Talno ogrevanje prostorov po meri. Pokličite nas in svetovali vam bomo pri izbiri pravega talnega gretja, ki bo skladno z vašimi potrebami in željami.
V programu podjetja THS lahko izbirate med različnimi razdelilnimi omaricami. Razdelilce za talno ogrevanje nudijo po ugodnih cenah. Nudijo tudi vse potrebno za prezračevanje prostorov in drugo.
Talno ogrevanje vam bo prinesla prijeten občutek v vašem domu, udobje in prihranek. Sistemska plošča, cevi in razdelilci so glavni deli sistema.
Še niste povsem prepričani, kateri sistem za centralno gretje je najprimernejši za vaše stanovanje? Pri nas smo mojstri za talno električno ogrevanje, in sicer tako za notranje kot zunanje površine. Poskrbimo tudi za gretje žlebov in odtokov. Elema, d.o.o., Grosuplje.
Pri novodobnem ogrevanju stanovanja oz. prostorov so tudi plastične cevi del sistema, ki tvori talno ogrevanje. Pri Pipelife Slovenija izdelujemo vrhunske cevi za kvalitetne sisteme - ogrevanje, namakanje, kanalizacija itd. Vabljeni na našo spletno stran!  
Poleg klasičnega poznamo tudi električno talno gretje, ki ga lahko vgradimo v različne vrste talnih oblog. Najprimernejše so parket, linolej, laminat, keramika, kamen in različne tekstilne obloge. Poskrbeli bomo, da bo projekt izveden hitro in kakovostno - Petrol d.d., Ljubljana.
Ogrevanje stanovanja je dandanes veliko bolj razvito kot pred časi - centralno ali talno ogrevanje po sistemu Radopress uporablja kvalitetne cevi za sanitarno vodo, katere imajo dolgo življensko dobo, montaža pa je ekonomična in hitra. Vabljeni na spletno stran Pipelife Slovenija!
Talno ogrevanje omogoča dolgoročni prihranek, ohranjanje temperature v prostoru in preprečuje dvigovanje prahu.
Cena na m2 talnega gretja postaja vse bolj ugodna. Poglejte cenik za talno ogrevanje na naši spletni strani.