Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje > Peči

Peči. Peči na pelete, centralne peči in ostale peči.

Peči na pelete, centralne peči in druge peči za ogrevanje vašega doma. Izberite kvalitetno peč in vaša hiša ali vaše stanovanje bo prijetno toplo. Konkurenčne oz. ugodne cene peči.

Peči na pelete so ekološke in ekonomične. Ugodne peči na pelete – cena investicije se hitro povrne, saj so kotli na pelete poceni vrsta ogrevanja.
Podjetje Peči Keramika d.o.o. nudi široko izbiro raznovrstnih peči za vašo hišo, med drugim tudi lončene peči. Preverite naš ugoden cenik peči!
Plinske peči za ogrevanje prostorov in ogrevanje sanitarne vode. Plinske peči lahko vgradimo tudi v kopalnico, kuhinjo ali predsobo. Instalacije Štrus.
Nudimo široko izbiro peči na drva s pečico, kaminov in še marsikaj! Za ugodne in kvalitetne kaminske peči nas obiščite!
V podjetju Peči Keramika d.o.o. vam nudimo klasične peči na polena, pizza peči, kombinirane peči. Oglejte si celotno ponudbo na naši spletni strani.
Za najboljše peči za centralno ogrevanje na drva in pelete obiščite trgovino Na pot d.o.o.! Nudimo tudi električne peči in kaminske peči!
Lončene peči vrhunske kakovosti najdete po ugodnih cenah samo pri podjetju Peči Keramika d.o.o. 
Preverite ugoden cenik kaminskih kotnih peči! Široka ponudba peči in kaminov v podjetju Peči Keramika!
Peči in obnovljivi viri energije v Sloveniji, lesna biomasa ter peči za ogrevanje na biomaso, ogrevanje z biomaso za centralno ogrevanje. Ogrevanje in peči na biomaso. Na voljo so vam različni kotli: kotli na pelete, kotli na polena, kotli na sekance ... Instalacije Štrus.
Gorilniki na pelete so okolju prijazen način ogrevanja. Poznamo različne vrste peči za ogrevanje, na katere se montirajo gorilci. Peč na olje in plinske peči so do okolja prav tako prijazne. Gorilec na pelete in peči za ogrevanje. Gorilci podjetja in centralne peči Na pot, Brezovica pri Ljubljani.
Lesni peleti vse bolj nadomeščajo kurilno olje in plin, saj z njihovo uporabo ljudje privarčujejo, učinkovito ogrejejo prostore in sanitarno vodo, hkrati pa poskrbijo za manjšo obremenitev okolja. Peč na pelete Topling vam je pri nas na voljo po posebej ugodni ceni - Petrol d.d., Ljubljana.
Kaminska peč na pelete ali drva je pametna odločitev za centralno ogrevanje prostora. O ugodnem ceniku in akcijah se lahko prepričate na naši spletni strani.
Kamini na pelete in moderne kaminske peči na trda goriva so prava izbira. Ponudba podjetja Dimniki Hočevar d.o.o. obsega tako dimnike kot tudi kamine in kaminske peči.
Še ne veste kako bi se ogreli pozimi? Podjetje Na pot d.o.o. nudi ugodne in kakovostne peči na drva in pelete za centralno ogrevanje!
Poceni in ekološko ogrevanje s centralno pečjo na drva. Cena in kvaliteta naših peči navdušujeta!  
V podjetju Peči Keramika d.o.o. nudimo več vrst peči - zidane peči, lončene peči, klasične peči in še marsikaj! Prepričajte se o ugodnih cenah!
Kaminske peči na pelete, ki so s pomočjo moderne tehnologije enostavne za uporabo. Delovanje peči in uravnavanje toplote v prostoru lahko določate kar z digitalnim zaslonom. Termostat omogoča dnevno ali tedensko programiranje. Na pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Je prišel čas za zamenjavo stare in dotrajane peči? Še niste povsem prepričano, za kaj se boste odločili? Pri Petrolu vam nudimo kakovostne peči na pelete po ugodnih cenah, s katerimi bo ogrevanje postalo enostavnejše in mnogo učinkovitejše. Petrol d.d., Ljubljana.
Peči na olje imajo v Sloveniji že dolgoletno tradicijo. Peči na olje so prevzele vodstvo kot najbolj na široko uporabljen način ogrevanja s pečmi. Na Pot ima širok izbor peči, zagotovo boste našli pravo za vas.
Verjetno ste tudi sami opazili, da se vse več ljudi odloča za ogrevanje na biomaso. Peleti, sekanci in drva so okolju prijazni in učinkoviti energenti, ki zadnje čase zopet prihajajo v veljavo. Naj tudi vas ogrevajo kotli na trda goriva. Petrol d.d., Ljubljana.