Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje > Grelniki

Grelniki. Električni grelnik za ogrevanje prostora.

Grelniki - električni grelnik za ogrevanje prostorov.

Če potrebujete novi bojler za ogrevanje vode ali električni kotel za centralno ogrevanje, ste prišli na pravi naslov. Z bogato ponudbo ugodnih  grelnikov boste skoraj zagotovo našli pravo stvar za vaš okus in žep.
Inovativno zasnovani bojlerji za vodo so narejeni iz okolju prijaznih materialov in porabijo malo električne energije.
Plinski bojlerji se vam bodo izkazali kot pametna rešitev za ogrevanje vašega doma. V kolikor dvomite o primernosti plinskih ali električnih bojlerjev, ki vam jih nudi THS, obiščite njihovo spletno stran - www.ths.si
Bojlerji za centralno ogrevanje različnih velikosti. Preverite naše visokokvalitetne vodovodne in plinske instalacije.
Menjate bojler za vodo? Želite kupiti nov grelnik za vodo, vendar ne veste kateri je najprimernejši? Pri podjetju Na pot vam nudimo strokovno pomoč pri izbiri pravega bojlerja za sanitarno vodo, saj jih imamo v ponudbi dovolj za prav vsak dom.
Ogrevanje na elektriko  je zakon. Električna peč za centralno ogrevanje podjetja Na pot je varčna in vsestranska rešitev.
Bojler na plin je ugoden, sam po sebi varčen in enostaven za uporabo.
Električni radiatorji, električni grelniki oziroma električni grelci in električni radiatorji so ekonomična, praktična in varčna rešitev za ogrevanje. Izberite električni radiator podjetja Bial d.o.o iz Celja.