Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje

Centralno ogrevanje. Peči za ogrevanje, toplotne črpalke, radiatorji. Ogrevalni sistemi.

Ogrevanje. Potrebujete nove peči za centralno ogrevanje? Centralne peči, peči na drva. Bi preizkusili toplotne črpalke za ogrevanje? Toplotne črpalke vseh vrst. Ogrevanje z radiatorji in radiatorji vseh oblik. Ogrevalni sistemi.

Prodaja radiatorjev. Tudi radiatorji po naročilu. Bial d.o.o.
Zaprti in lončeni kamini. Kamini Kočevar d.o.o.
Proizvodnja pečnic, kamini in peči. Peči Keramika
Solarno ogrevanje sanitarne vode z brezplačno sončno energijo ima prednosti za uporabnika in okolje, saj se cena investicije kmalu povrne.
Ogrevajte se na drva, pelete, olje ali kurilno olje.  Pri nas dobite vse. Obiščite nas in izberite svoj način ogrevanja.
Najcenejše ogrevanje vam priskrbi izvrstna ekipa strokovnjakov v našem podjetju.  
Detektor ogljikovega monoksida (CO) rešuje življenja v domačem ali delovnem okolju, saj je plin CO brez barve in vonja. Detektor plina je torej edini način, da zaznamo njegovo kopičenje. Vzroki ležijo predvsem v napravah, najpogosteje v ogrevalnih. Priskrbite si detektor plina v podjetju Na pot d.o.o.
V EVJ centru so na voljo vrhunski, predvsem pa poceni lesni peleti iz čiste smreke brez lubja – kakovostni razred 1. Obiščite nas.
Kotli na trdo gorivo lahko poleg prostorov ogrevajo tudi sanitarno vodo. Kotli na drva so še vedno priljubljeni, zato si preberite več o kotlih na trdo gorivo pri podjetju THS v Mariboru.
IR paneli – IR ogrevanje je cenovno ugoden in učinkovit način ogrevanja prostorov. Vgradnja in uporaba IR grelnih panelov sta enostavni.
V naši ponudbi boste našli kakovostne in učinkovite smrekove lesne pelete, zagotavljamo ugodno ceno peletov ter vam nudimo dostavo peletov na vaš dom.
Peči za centralno kurjavo – centralne peči na drva morajo biti dobro vzdrževane. Centralno ogrevanje bo le tako maksimalno izkoriščeno. Peči za centralno ogrevanje delujejo na različne vrste goriv. Med sodoben način ogrevanja danes spada električno centralno ogrevanje. Na pot, Brezovica pri Ljubljani
Ogrevanje hiše in sistemi za ogrevanje. Kvalitetni oljni kotli, kondenzacijski kotli, moderni ekokamini na bioetanol, ekokamini za centralno ogrevanje. Plinski gorilniki, oljni gorilniki. Fiš d.o.o.
Kupite najbolj kakovostne lesne pelete po ugodnih cenah. Ujemite akcijske cene še danes.
IR ogrevanje je v Sloveniji še precej nerazširjen sistem ogrevanja. Z IR paneli ne ogrevamo zraka v prostoru, temveč predmete v bližini panelov, npr. pohištvo, tla, stene, druge stvari in živa bitja. Petrol d.d., Ljubljana.
Preverite pestro ponudbo varčnih, kakovostnih in trajnih električnih radiatorjev po ugodnih cenah.
Ogrevanje hiše: plinsko, električno, centralno, talno, stensko in etažno ogrevanje kvalitetnimi in cenovno ugodnimi kotli oziroma pečmi. Ogrevanje s kurilnim oljem ali trdimi gorivi: na drva oziroma na pelete. V ponudbi so tudi elektro kotli, ki omogočajo ogrevanje na elektriko. Instalacijski in gradbeni material v trgovini Mix, ki ima svoje poslovalnice v Ljubljani, Velenju in Ponikvah.
Ogrevanje z radiatorji BIAL d.o.o.- prodaja radiatorjev po meri in prodaja klasičnih radiatorjev, radiatorji tudi za najbolj prefinjene okuse. Radiatorji za električno ogrevanje in prodaja radiatorjev.
Poceni lesni peleti so standardizirana oblika biomasnega goriva. Za ugodne cene nas obiščite.
Plin za ogrevanje, avtoplin, propan v jeklenki in še več s področja prodaje plina je na voljo pri podjetju Interina. Tudi če nimate priključka za plinovod, lahko gospodinjstvo ogrevate s pomočjo plinohrama.
Toplotne črpalke so tako ekonomične kot okolju prijazne. Znižate lahko stroške ogrevanja tudi za 50%, če uporabljate toplotne črpalke. Cenik podjetja THS priča o ugodnih cenah.
Vas zanima cena montaže toplotne črpalke? Obiščite spletno stran podjeta EVJ Elektroprom, d.o.o.
Zelo pomemben del ogrevalnega sistema je termostatski ventil, ugodna cena in kakovost.