Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje

Centralno ogrevanje. Peči za ogrevanje, toplotne črpalke, radiatorji. Ogrevalni sistemi.

Ogrevanje. Potrebujete nove peči za centralno ogrevanje? Centralne peči, peči na drva. Bi preizkusili toplotne črpalke za ogrevanje? Toplotne črpalke vseh vrst. Ogrevanje z radiatorji in radiatorji vseh oblik. Ogrevalni sistemi.

Ogrevanje hiše - centralno ogrevanje z radiatorji. Mix d.o.o.
Proizvodnja pečnic, kamini in peči. Peči Keramika
Prodaja radiatorjev. Tudi radiatorji po naročilu. Bial d.o.o.
Infrardeči paneli so učinkovit, naraven, zdrav in ugoden način ogrevanja. Za infrardeče ogrevanje se odloča vse večje število ljudi.
V EVJ centru so na voljo vrhunski, predvsem pa poceni lesni peleti iz čiste smreke brez lubja – kakovostni razred 1. Obiščite nas.
Lesni sekanci po zaslugi ugodne cene predstavljajo vse bolj priljubljen način ogrevanja.  Ogrevanje na sekance je postal vse bolj priljubljen, ekološko sprejemljiv in naraven način ogrevanja.
Ogrevanje hiše in sistemi za ogrevanje. Kvalitetni oljni kotli, kondenzacijski kotli, moderni ekokamini na bioetanol, ekokamini za centralno ogrevanje. Plinski gorilniki, oljni gorilniki. Fiš d.o.o.
Podjetje Akvakul, d.o.o. se ukvarja z montažo toplotnih črpalk po ugodni ceni. Obiščite njigovo spletno stran in si oglejte celotno ponudbo.
Zalogovnik tople vode zagotavlja nemoteno oskrbo s toplo vodo. Shranjevanje enrgije v zalogovnikih ponuja priložost za kopičenje toplotne energije.
Kakovostni kotli za centralno ogrevanje: kotli na drva oz. na polena in kotli na biomaso. Široka ponudba in ugodne cene. Praktični kotli na pelete, ki ne potrebujejo ročnega polnjenja. Za ogrevanje uporabite kotle z dobrim izkoristkom. Kotli, ki omogočajo talno, stensko, etažno ogrevanje ... Obiščite trgovino Mix v Ljubljani.
Podobno kot toplotne črpalke so tudi ploščati sončni kolektorji v zadnjem času doživeli izjemen tehnološki napredek. Pri Petrolu so vam po ugodnih cenah na voljo učinkoviti solarni sistemi Hidria, primerni za ogrevanje sanitarne vode in/ali prostorov.
Ste vedeli, da s talnim ogrevanjem lahko privarčujete? Zaradi velike ogrevalne površine lahko v primerjavi s klasičnim radiatorskim ogrevanjem privarčujete kar od 6 % do 12 % energije. Poleg tega pa bo tudi relativna vlažnost zraka ostala večja. Petrol d.d., Ljubljana.
IR paneli – IR ogrevanje je cenovno ugoden in učinkovit način ogrevanja prostorov. Vgradnja in uporaba IR grelnih panelov sta enostavni.
Investicija v kakovostno in varčno peč pomeni poceni ogrevanje. Pri nas dobite varno in ugodno opremo za ogrevanje na plin in druge oblike ogrevanja.  
Sončni kolektorji za ogrevanje postajajo vse bolj dostopni. Na ekološki način pridobivajo sončno energijo - posebno učinkoviti so vakuumski sončni kolektorji.
Biomasa za ogrevanje stanovanjskih prostorov je vedno bolj v uporabi. Peleti iz smreke spadajo med najugodnejše. Preverite našo ponudbo.
Vse za topel dom in ogrevanje. Od ideje do izvedbe. Keramične pečnice so del opreme bivalnega prostora. Vrhunska proizvodnja pečnic različnih barv, velikosti in oblik. Peči Keramika Novo mesto ponuja različne  pečnice.
Najcenejše ogrevanje vam priskrbi izvrstna ekipa strokovnjakov v našem podjetju.  
Detektor ogljikovega monoksida (CO) rešuje življenja v domačem ali delovnem okolju, saj je plin CO brez barve in vonja. Detektor plina je torej edini način, da zaznamo njegovo kopičenje. Vzroki ležijo predvsem v napravah, najpogosteje v ogrevalnih. Priskrbite si detektor plina v podjetju Na pot d.o.o.
Ogrevanje s plinom je eno izmed bolj ekonomičnih načinov ogrevanja prostorov. Plinsko ogrevanje ima visok izkoristek - tovrsten način ogrevanja je zelo učinkovit. Preverite našo ponudbo in se odločite, če je za vas primernejše ogrevanje s toplotno črpalko. Instalacije Štrus.
Toplozračni kamini na drva Prity se ponašajo z lastnostmi, ki jih uvrščajo pred konkurenco. Odlikujejo jih visoka učinkovitost, prijaznost in varnost uporabe ter ugodna cena. Oglejte si, katere so še dodatne prednosti posameznih toplozračnih kaminov. Petrol d.d., Ljubljana.
Smrekovi peleti so najboljše razmerje med ceno in enrgijsko vrednostjo. Smrekovi peleti so okolju najprijaznejši način ogrevanja.
Pozimi nas grejejo grelna telesa, ki so lahko različnih vrst. Najbolj znana so centralna in lokalna grelna telesa, medtem ko je daljinsko ogrevanje stanovanja dokaj nerazširjeno. Dandanes pa je zagotovo najbolj priljubljeno gretje z obnovljivimi viri energije. Elektroprom d.o.o., Kisovec.