Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje

Centralno ogrevanje. Peči za ogrevanje, toplotne črpalke, radiatorji. Ogrevalni sistemi.

Ogrevanje. Potrebujete nove peči za centralno ogrevanje? Centralne peči, peči na drva. Bi preizkusili toplotne črpalke za ogrevanje? Toplotne črpalke vseh vrst. Ogrevanje z radiatorji in radiatorji vseh oblik. Ogrevalni sistemi.

Proizvodnja pečnic, kamini in peči. Peči Keramika
Infrardeče ogrevanje (IR radiatorji oz. paneli) je učinkovito, ekonomično, zdravju in okolju prijazno ogrevanje. Zeleni zajec d.o.o.
Prodaja radiatorjev. Tudi radiatorji po naročilu. Bial d.o.o.
Razmišljate o novem načinu ogrevanja vašega stanovanja? Ste ravno zgradili nov dom, pa še niste povsem prepričani, za kakšen sistem bi se odločili? Električno gretje je cenejše od gretja na olje ali plin, manjši pa je tudi strošek začetne investicije. Več vam bodo povedali pri podjetju Na pot iz Brezovice pri Ljubljani.  
Zelo pomemben del ogrevalnega sistema je termostatski ventil, ugodna cena in kakovost.
IR paneli – IR ogrevanje je cenovno ugoden in učinkovit način ogrevanja prostorov. Vgradnja in uporaba IR grelnih panelov sta enostavni.
Preverite najugodnejše cene peletov. Pri nas lahko dobite smrekove pelete po najnižji ceni.
Ena najučinkovitejših načinov ogrevanja je toplotna črpalka. Naročite in se prepričajte. 
Bogata izbira toplotnih črpalk za ogrevanje. Oglejte si še ostalo ponudbo podjetja EVJ Elektroprom, d.o.o.
Kupite bele smrekove pelete, ki omogočajo trajnostno ogrevanje. Kvaliteta pri nas zagotovljena.
Če tudi vas zanima ogrevanje s peleti, lahko ponudbo peči in različnih vrst peletov preverite v podjetju Elektroprom. Z veseljem bojo odgovarjali tudi na vaša vprašanja ter vam z veseljem pomagali.
Ko se bliža kurilna sezona, je pametno temeljito premisliti glede načina ogrevanja prostorov objekta. En izmed precej razširjenih načinov je ogrevanje na plin, ki omogoča visoke toplotne izkoristke, ekonomičnost, varnost in prijaznost do okolja. Elektroprom d.o.o., Kisovec
Kotli na trdo gorivo lahko poleg prostorov ogrevajo tudi sanitarno vodo. Kotli na drva so še vedno priljubljeni, zato si preberite več o kotlih na trdo gorivo pri podjetju THS v Mariboru.
Podjetje EVJ Elektroprom, d.o.o. prodaja toplotne črpalke po ugodnih cenah. Zagotovite si svojo toplotno črpalko še danes.
Biomasa za ogrevanje stanovanjskih prostorov je vedno bolj v uporabi. Peleti iz smreke spadajo med najugodnejše. Preverite našo ponudbo.
Poceni lesni peleti vam zaradi nizke vsebnosti vlage dajo visok energetski izkoristek z zelo majhno količino pepela. Tovrstno ekološko ogrevanje po nizki ceni vas bo navdušilo!
Kupite najbolj kakovostne lesne pelete po ugodnih cenah. Ujemite akcijske cene še danes.
IR grelni paneli omogočajo učinkovito, ekonomično in zdravju prijazno ogrevanje. IR paneli - cena za IR ogrevanje manjša v primerjavi z drugimi sistemi.
Si želite kvalitetnih peletov za svojo peč po ugodni ceni? Najdete jih lahko v podjetju EVJ Elektroprom, kjer so v posebni ponudbi na voljo tudi peleti smreka.
Lesni peleti za ogrevanje so cenejši in manj škodljivi okolju  kot fosilna goriva.
Ste si vedno želeli imeti kamin, vendar ne potrebujete dodatnega ogrevanja? Prava rešitev za vas so električni kamini, ki ustvarjajo 3D efekt ognja brez gretja, še vedno pa vas ne bodo prikrajšali za občutke, ki jih ustvarja ognjišče. So enostavni za montažo, saj ne potrebujejo dimnika. V primeru, da potrebujete gretje, jih lahko uporabite tudi za to, saj imajo vgrajen električni grelec z močjo do 2kW. Na pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani
Poceni lesni peleti so standardizirana oblika biomasnega goriva. Za ugodne cene nas obiščite.
Bojlerji za vodo so lahko električni, plinski ali kombinirani. Kateri bojler za vodo izbrati, je odvisno od vaših potreb in možnosti. Preverite nekatere razlike.