Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Klima

Klima naprava. Učinkovita klimatska naprava za vaš dom. Različne klime.

Klima naprava ali klimatske naprava bo poskrbela, da bodo vroči poletni dnevi znosnejši. Inverterska klima in druge klime - velika ponudba za klime tako da boste svojo klimatsko napravo z lahkoto izbrali.

Hitachi inverter klime ter ostale kakovostne klima naprave dobavlja podjetje Prealpi, s čemer je zagotovljena optimalna klimatizacija prostora. Tudi toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode, stensko ali talno gretje. Prealpi d.o.o., Šempeter pri Gorici
Inverterske klime oz. inverter klime ter klimatske naprave Hitachi za vaš dom. Klima naprava in klimatizacija vašega doma za ohladitev prostorov. Kvalitetne naprave za ogrevanje in hlajenje stanovanja, hiše in naprave za večje, tudi poslovne prostore. Prealpi, Šempeter pri Gorici
je vaše stanovanje poleti pretoplo? Obiščite našo trgovino in si zagotovite kvalitetne sobne klime po ugodnih cenah.
Ste vedeli, da klimatska naprava prostora ne le hladi, temveč ga tudi ogreva? Klime Mitsubishi Electric so visokokakovostne naprave, s katerimi lahko privarčujete kar od 30% do 60% električne energije. Povprašajte nas za nasvet - Vitanest d.o.o. iz Nove Gorice.
Za domačo rabo zadostujejo klasične, za večstanovanjske stavbe, industrijske in poslovne prostore pa vam priporočamo profesionalne klima naprave. Naprave vam zagotavljajo učinkovitost, zanesljivost in izredno tiho delovanje. Vitanest d.o.o., Nova Gorica.
Pri nas dobite kvalitetne in ugodne klimatske naprave, ki jih dobavimo v najkrajšem možnem času in vam jih tudi montiramo v vaš dom. 
Stropna klimatska naprava, ki vam jo omogoči naše podjetje, je lahko tudi estetsko dovršena. Poskrbimo za nemoteno delovanje vaše klimatske naprave.
Cene klimatskih naprav sedaj v akciji. Preverite široko ponudbo kakovostnih in ugodnih klim v akciji
Nudimo vam kakovostne klimatske naprave, s katerimi boste enostavno vzdrževali sobno temperaturo, ustrezno vlažnost in in kakovost zraka. Poskrbeli bomo tudi za hitro in natančno montažo - Elektroprom d.o.o., Kisovec.
Toplotne črpalke in klime. Montaža in servis toplotnih črpalk in klim Brilix podjetja Albixon. Naj toplotna črpalka ali klima poskrbita za vaše udobje!
Podjetje Prealpi je zastopnik za klimatske naprave Hitachi. Montaža in delovanje klimatske naprave. Hitachi klime – klimatske naprave Hitachi za ogrevanje ali za hlajenje. Prealpi, Šempeter pri Gorici
Porabimo klimo za ekonomično ogrevanje našega doma. Klima se lahko izkaže za najcenejšo obliko ogrevanja.
Cene klime so odvisne od moči in tudi izgleda posamezne naprave. Lahko izberete najboj osnoven model ali se odločite za katerega od močnejših in oblikovalsko dovršenih modelov. Nudimo vam tudi montažo kupljene klimatske naprave.
Ali na delovnem mestu še nimate vgrajenih klimatskih naprav? To vsekakor ni dobro, saj številne raziskave kažejo, da ustrezna klimatska naprava zagotavlja večjo storilnost oziroma produktivnost na delovnem mestu. Vitanest d.o.o., Nova Gorica.
Montaža klime oziroma klimatske naprave mora biti pravilna. Montaža klimatskih naprav naj bo opravljena s strani strokovnjakov.
Klima naprave - cenik je lahko še ugodnejši! Do poceni klimatske naprave v podjetju Iblo. Oglejte si naše klime – akcija je vedno možnost za ugoden nakup. 
Klima Belehar – prezračevanje in klimatizacija. Dobra prodaja klimatskih naprav. Strokovna montaža klimatskih naprav. Klimatizacija in prezračevanje objektov. Prodaja klima naprav in proizvodnja prezračevalnih cevi in kanalov. Servisiranje in svetovanje. Klima Belehar, Kranj.
Inverterji. Inverterske klime – klimatizacija Hitachi. Inverter klime, stenska klima, klimatska naprava Hitachi. Hlajenje v vročih poletnih dneh in ogrevanje pozimi. Ugodna in kvalitetna inverterska klima. Prealpi d.o.o., Šempeter pri Gorici
Klima za stanovanje za prijetne temperature v vročih dneh. Prihranek ob nakupu prinaša posebna akcija za klimatske naprave. Na voljo tudi rezervni deli za klimo.
Prodaja vrhunskih klimatskih naprav, katerih odlika je nizka energetska poraba. Uporabna je lahko vse dni v letu. IBLO d.o.o., Ptuj