Svetovanje in izris kuhinje po vašem okusu

 


Svetovanje in izris kuhinje z aparati vam v salonu kuhinj Studiu Novak nudimo ob vsakem nakupu tehnološko napredne moderne nemške kuhinje. S pomočjo natančnega 3D izrisa kuhinje po meri si boste lažje predstavljali kam postaviti udobne kuhinjske stole in masivne mize za jedilnico ter drugo moderno opremo kuhinje. Posamezno kuhinjsko opremo bomo tako lahko kar se da prilagodili vašim osebnim željam in predstavam ter vam tako zagotovili sanjsko moderno kuhinjo. Če želite adaptirati vašo kuhinjo si torej le oglejte naš pester katalog modernih kuhinj in zagotovo boste našli kaj po vašem okusu!

 

Svetovanje in izris kuhinje


Strokovno svetovanje in natančen izris kuhinje po meri

 

Pred vsakim nakupom moderne nemške kuhinje vam vselej nudimo tudi strokovno svetovanje in izris kuhinje po naročilu, kar vam olajša predstavo končnega izgleda vaše moderne kuhinje po meri. V salonu kuhinj Studio Novak lahko torej izbirate med raznolikimi dizajni iz svetovno priznanimi znamkami kuhinjskega pohištva kot so Bosch, Siemens, Schüller in Gorenje, zato si le oglejte naš pester katalog kuhinj! Moderne nemške kuhinje vselej prilagodimo vaši prostorski razporeditvi, osebnim željam ter estetskim preferencam, zato nikar ne omahujte, temveč nas le obiščite v našem salonu kuhinj, kjer smo vam vselej na voljo tudi za dodatno svetovanje in 3D izris kuhinje po meri!

 


Zgodovina kuhinjVisoko kakovostne moderne nemške kuhinje  


Se odločate za nakup nove moderne nemške kuhinje, pa ne veste kaj bi najbolje ustrezalo vašim kuhinjskim prostorom? Studio Novak vam nudi strokovno svetovanje in izris kuhinje po naročilu, poleg tega pa vam lahko izbrano kuhinjsko pohištvo tudi dostavimo in zmontiramo. V našem salonu kuhinj tako lahko izbirate med raznolikimi dizajni kuhinjskih stolov, okroglih miz za jedilnico, naprednih kuhinjskih nap ter drugega vrhunskega kuhinjskega pohištva, pri vsakem nakupu kuhinje z otokom ter drugih modelov modernih kuhinj pa vam zagotavljamo tudi večletno garancijo! Zaupajte nam in našim večletnim izkušnjam ter si privoščite vrhunsko kuhinjsko opremo svetovno priznanih proizvajalcev!

 

 

novak.si | Svetovanje in izris kuhinje za boljšo predstavo – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
NOVAK inženiring, trgovina, izvoz-uvoz, d.o.o.
Naslov
Špruha 6; Trzin
Spletna stran
E-pošta
+386 1 56 101 20
Seznam fraz
svetovanje in izris kuhinje, moderne nemške kuhinje, nemške kuhinje 
ZEMLJEVID