Salon kuhinje s pestro izbiro različnih dizajnov modernih kuhinj

 


Salon kuhinje Studio Novak vam je na voljo postavil raznolike modele modernih kuhinj s kuhinjskim otokom ali z drugačno funkcionalno postavitvijo posameznih elementov kuhinjske opreme. Moderne kuhinje po naročilu vam najprej predstavimo z brezplačnim 3D izrisom kuhinje, ki vam olajša predstavo končne postavitve opreme kuhinje. V našem salonu kuhinj vam nudimo tudi kuhinje z aparati znamke Gorenje, ki se ponaša z izjemno tehnološko naprednostjo svoje kuhinjske opreme. Če se torej odločate za prenovo ali adaptacijo kuhinje z aparati, se le oglasite v našem salonu kuhinj, kjer boste zagotovo našli kaj po svojem okusu. 

 

Salon kuhinj


Salon kuhinje Studio Novak 


V podjetju Studio Novak vam zaradi prenove salona kuhinje nudimo tudi izjemno ugodno odprodajo kuhinj, ki vam za nizke cene omogoča da si priskrbite sanjsko kuhinjo po meri. Vedno več ljudi se odloča za nakup prefinjene  kuhinje s kuhinjskim otokom, saj se je le ta izkazal za izjemno funkcionalen model moderne kuhinje. Kuhinjski otok vam namreč omogoča izjemno mobilnost v vaši moderni kuhinji po naročilu ter hkrati v vaše stanovanje vnese pridih atraktivnega estetskega dizajna. Zelo popularne so predvsem kuhinje z otokom, ki jih lahko opremite z visoko kakovostnimi kuhinjskimi aparati znamke Gorenje, v našem katalogu kuhinj pa lahko izbirate tudi med številnimi drugimi svetovnim proizvajalci kuhinj po meri. Kvalitetne masivne jedilne mize, atraktivne kuhinjske nape ter drugo opremo za kuhinjo vam pri Studiu Novak tudi dostavimo in montiramo, zato si le oglejte našo pestro ponudbo ter si privoščite sanjsko moderno kuhinjo že danes!

 


Moderne kuhinje s kuhinjskim otokom po naročilu

 

Se lotevate prenove vaše kuhinje ali jo želite morda le renovirati? Potem ste pri nas na pravem mestu! Studio Novak hitro in ugodno poskrbi za izdelavo moderne kuhinje po naročilu v skladu z vašimi osebnimi željami in estetskimi preferencami. V našem salonu kuhinj vam torej nudimo ugoden nakup moderne kuhinje po naročilu z vsemi ustreznimi funkcionalnimi aparati ter drugo željeno kuhinjsko opremo. Če se odločite za kuhinjski otok, vam posamezne meritve vselej prilagodimo specifičnim meritvam vašega stanovanjskega prostora ter vam s pomočjo 3D izrisa kuhinje olajšamo vpogled v postavitev končane moderne kuhinje. Tako si boste lažje predstavljali kam postaviti masivno jedilno mizo, kako bo izgledal kuhinjska napa ter druga oprema za kuhinjo. 

 

 

novak.si | Salon kuhinj za najzahtevnejše kupce kuhinj – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
NOVAK inženiring, trgovina, izvoz-uvoz, d.o.o.
Naslov
Špruha 6; Trzin
Spletna stran
E-pošta
+386 1 56 101 20
Seznam fraz
salon kuhinje, kuhinjski otok, moderne kuhinje po naročilu 
ZEMLJEVID