Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Projektiranje

Projektiranje. Arhitekturno projektiranje hiš, projektiranje visokih gradenj, prostorov,....

Projektiranje. Projektiranje zahteva veliko znanja in izkušenj. V naši rubriki »projektiranje« lahko izberete vrhunska podjetja in najboljše projektiranje za vaše potrebe.

Projektiranje gradnje objekta – gradbeno dovoljenje je osnova za uporabno dovoljenje. Nezahtevni objekti potrebujejo obe dovoljenji, enostavni objekti pa ne.   
V podjetju se že več kot 20 let ukvarjamo z elektroinštalacijami. Tako naše storitve vključujejo tudi projektiranje električnih inštalacij, njihove meritve, izvedbo oz. montažo in vzdrževanje. Veselimo se vašega klica - Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
Projektiranje gradnje hiše s Studiem OMNIA. Projektiranje hiš zahteva veliko znanja in izkušenj. Nudimo vam strokovno načrtovanje hiše in ostalih objektov.
Projektiranje notranje opreme opravi arhitekt strokovno in v skladu z vašimi željami. Notranje opremljanje oz. notranja arhitektura mora biti funkcionalna in estetska.
Arhitekturno projektiranje visokih gradenj in projektiranje prostorov, geodetske storitve, ocenjevanje nepremičnin, nadzor in inženiring. Krasinvest d.o.o., Sežana