Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Nakup in prodaja

Kupim. Nakup nepremičnine – nakup stanovanja ali nakup hiše

Kupim. »Naj kupim stanovanje ali naj raje kupim hišo?« Dilema, ki jo bodo rešili vrhunski nepremičninski agenti. Nakup nepremičnine je lahko brez tveganja s pravimi svetovalci.

Register nepremičnin je evidenca, ki zajema vse nepremičnine v Sloveniji in iz katerega lahko pridobimo podatke o dejanskem stanju nepremičnine v naravi. Podatki so ključnega pomena pri prodaji ali nakupu nepremičnin. Spremembe v registru se prevzemajo iz javnih evidenc, izvajajo pa se tudi geodetske meritve, pri katerih vam lahko pomagamo. Geodetsko podjetje Sežana d.o.o.
Pomagamo vam pri nakupu ali najemu nepremičnine v Sloveniji. Iščete poslovne prostore v Ljubljani ali v drugih krajih? Stanovanja v Ljubljani so med najdražjimi v Sloveniji, vendar življenje v prestolnici prinaša določene ugodnosti. Posredujemo pri prodaji ali najemu hiš v Ljubljani, njeni okolici in v drugih krajih. Prodajo ali nakup nepremičnine prepustite strokovnjakom - Sonce nepremičnine d.o.o. je pravi naslov tudi, ko iščete nepremičnine na Hrvaškem.
Prodaja nepremičnin - stanovanj (garsonjer, enosobnih, dvosobnih, trisobnih in večjih) in hiš je zamudno in psihično naporno delo, zato je najbolje, da se obrnete na nepremičninsko agencijo Dajč & Dajč d.o.o., Ljubljana. Upoštevali bomo vaše zahteve in prodajo izvedli optimalno. Poskrbeli bomo za oglaševanje in pogajanja s kupci. Ko se odločite za prodajo, se obrnite na prave strokovnjake!
Agencija nepremičnin oz. nepremičninska agencija Dajč & Dajč d.o.o. Ljubljana vam zagotavlja veliko prednosti pri posredovanju: najem nepremičnine, nakup nepremičnine ... Pomagamo vam tudi v primeru, če vas zanimajo novogradnje.
Prepustite prodajo nepremičnine strokovnjakom iz nepremičninske agencije. Nakup in prodaja stanovanj in hiš v Ljubljani in drugod.
Za ustrezno izpeljan postopek prodaje stanovanja se obrnite na ABC nepremičnine. Več kot 20 let izkušenj na nepremičninskem trgu.
Nakup nepremičnine na Hrvaškem je dobra naložba. Če v stanovanju, apartmaju ali hiši ne boste uživali sami, se lahko odločite za oddajo. Po vstopu naše južne sosede v EU se bodo cene apartmajev in stanovanj lahko občutno zvišale. Če redno preživljate svoj dopust na Hrvaškem, se je smiselno odločiti za nakup stanovanja ob morju. V ponudbi imamo nepremičnine v Istri in drugod na Hrvaškem. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Nakup nepremičnin (nakup hiše, nakup stanovanja) je ena pomembnejših življenjskih odločitev. Mi vam lahko pri tem pomagamo.