Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše > Lesene hiše

Montažne in masivne lesene hiše, vrtne hiške, brunarice in bungalovi

Lesene hiše zopet postajajo vse bolj priljubljene. Na voljo so vam tako montažne kot masivne lesene hiše. Zakaj tudi vi ne bi imeli svoje brunarice ali bungalova za preživljanje prijetnih trenutkov v naravi? Ali pa vsaj vrtne hiške za orodje? 

V podjetju LogHOUSE vam izdelamo moderno leseno hišo po vaših željah.
Gradnja lesene varčne hiše LogHOUSE je naložba prihodnosti.  
Masivna lesena hiša LogHOUSE zagotavlja zdravo in udobno bivanje.
Nudimo Vam lesene hiše iz brun, ki jih lahko izberete iz serijske proizvodnje ali pa hišo prilagodimo Vašim željam. Na voljo imate tradicionalne hiše iz okroglih brun ali pa modernejšo različico hiše iz ravnih brun.
Vas zanima gradnja lesenih hiš? Preverite ponudbo in cenik gradnje masivnih lesenih hiš. Marles lesene hiše po ugodnih cenah.
Montažne hiše na ključ so rešitev za vse, ki si želijo hitre vselitve v montažno hišo. Preverite prekrasne Honka montažne hiše Slovenija, ter se prepričajte, da so montažne hiše lahko tudi poceni.
Samogradnja zahteva veliko znanja, časa in denarja. Kljub temu pa LogHOUSE nudi ''kompromisno'' rešitev; leseno hišo si lahko delno zgradite sami. Na podlagi svojih želja in idej lahko dopolnite njihove že obstoječe načrte.
Lesene hiše iz brun lahko v našem podjetju dobite po ugodni ceni. Na voljo imamo montažne lesene hiše iz brun, lahko pa se odločite tudi za gradnjo hiše iz brun.
Če iščete hišico za vaš vrt, se lahko obrnete na LogHOUSE. Velika izbira hišic vrhunske kakovosti in estetske dovršenosti, ki so postavljene zelo hitro, tudi cena pa ni zelo visoka.
Gradnja lesenih hiš iz našega prodajnega programa je cenovno ugodna. Cena gradnje nizkoenergetskih in pasivnih lesenih hiš je veliko nižja od klasične gradnje.
Gradnja kvalitetne masivne lesene hiše po ugodnih cenah. Marles masivne lesene hiše in brunarice so odlična izbira za vse, ki si želijo okolju prijazno hišo. 
Lesena brunarica iz hlodov je primerna za vse, ki želite kakovostno leseno hišo. Za leseno brunarico gradbeno dovoljenje ni potrebno.
Izdelava smrekovih in borovih brunaric je lahko hitra in cenovno ugodna. Prav tako za brunarice manjše od 30 kvadratnih metrov ne potrebujete gradbenega dovoljenja.
Če si želite vedno bolj iskane lesene gradnje, preverite ponudbo in cenik masivnih lesenih hiš v podjetju Honka.
Gradnja lesene hiše je montažna gradnja. V Sloveniji se gradijo montažne lesene hiše, ki imajo veliko detajlov za udobno in varno bivanje.
Masivne lesene hiše nudijo mnogo prednosti pred ostalimi načini gradnje. Obiščite našo spletno stran in si preberite o gradnji masivnih hiš, ter si oglejte ugoden cenik masivnih lesenih hiš.
Lesene vrtne hiške in hiše iz brun po ugodnih akcijskih cenah. Oglejte si bogato ponudbo lesenih vrtnih hišk na spletni strani podjetja, ali pa jih obiščite v njihovi poslovalnici.
Z nizkoenergetsko hišo boste prihranili pri stroških za ogrevanje in ustvarili manjši vpliv na okolje. Takšne hiše nudijo odlične bivalne pogoje.
Lesene hiše so vse bolj priljubljene in zaželjene pri marsikaterem investitorju. Kljub temu da so stroški gradnje hiše pač vedno visoki, so cene lesenih hiš pri Marlesu zelo dostopne. 
Si želite zgraditi hišo pa pri tem porabiti čim manj denarja in časa? Marles vam ponuja gradnjo hiše po fazah. Njihove lesene hiše so poleg vsega tudi mobilne - mogoče jih je tako ali drugače transportirati.
Za ljubitelje lesenih hiš Vam podjetje Honka nudi lesene montažne hiše po ugodnih cenah. Prodajni program obsega vse od tradicionalnih do modernih lesenih montažnih hiš. 
Enostavne brunarice poleg prostora za skladiščenje nudijo tudi bivalni prostor! Gradnja lesenih enostavnih brunaric je poceni, prijazna do okolja in hitra. Les je izvrsten izolator - zato lahko z enostavnimi lesenimi brunaricami tudi prihranite.
Želite lepo vrtno hiško ali leseno brunarico za oddih? Loghouse nudi najboljše lesene hiše po ugodni ceni!