Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše > Lesene hiše

Montažne in masivne lesene hiše, vrtne hiške, brunarice in bungalovi

Lesene hiše zopet postajajo vse bolj priljubljene. Na voljo so vam tako montažne kot masivne lesene hiše. Zakaj tudi vi ne bi imeli svoje brunarice ali bungalova za preživljanje prijetnih trenutkov v naravi? Ali pa vsaj vrtne hiške za orodje? 

Masivna lesena hiša LogHOUSE zagotavlja zdravo in udobno bivanje.
V podjetju LogHOUSE vam izdelamo moderno leseno hišo po vaših željah.
Gradnja lesene varčne hiše LogHOUSE je naložba prihodnosti.  
Samogradnja zahteva veliko znanja, časa in denarja. Kljub temu pa LogHOUSE nudi ''kompromisno'' rešitev; leseno hišo si lahko delno zgradite sami. Na podlagi svojih želja in idej lahko dopolnite njihove že obstoječe načrte.
Želite lepo vrtno hiško ali leseno brunarico za oddih? Loghouse nudi najboljše lesene hiše po ugodni ceni!
Če iščete hišico za vaš vrt, se lahko obrnete na LogHOUSE. Velika izbira hišic vrhunske kakovosti in estetske dovršenosti, ki so postavljene zelo hitro, tudi cena pa ni zelo visoka.
Samostojna gradnja lesene hiše predstavlja strošek, ki se mu pri gradnji Marles masivne hiše iz brun lahko izognemo. Preverite ugodne cene kvalitetne gradnje hiš.
V podjetju LogHOUSE vam izdelamo čudovite brunarice in bungalove. Pridobili smo si že veliko število referenc, saj naše masivne lesene hiše ustrezajo najvišjim standardom na različnih področjih. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Si želite zgraditi hišo pa pri tem porabiti čim manj denarja in časa? Marles vam ponuja gradnjo hiše po fazah. Njihove lesene hiše so poleg vsega tudi mobilne - mogoče jih je tako ali drugače transportirati.
Si želite hišo, ki je drugačna od ostalih? Marles ima za vas pripravljeno alternativo; ponujajo vam ugodno izdelavo lesenih hišk. 
Gradnja lesene hiše je montažna gradnja. V Sloveniji se gradijo montažne lesene hiše, ki imajo veliko detajlov za udobno in varno bivanje.
Za ljubitelje lesenih hiš Vam podjetje Honka nudi lesene montažne hiše po ugodnih cenah. Prodajni program obsega vse od tradicionalnih do modernih lesenih montažnih hiš. 
Podjetje Loghouse nudi poceni montažne hiše in lesene vrtne ute, obiščite nas in preverite tudi ugoden cenik vrtnih ut in vrtnih paviljonov!
Lesene montažne hiše Loghouse so prijazne do uporabnika in okolja. Tipske lesene hiše na voljo z dodatnim popustom.
Lesene hiše so vse bolj priljubljene in zaželjene pri marsikaterem investitorju. Kljub temu da so stroški gradnje hiše pač vedno visoki, so cene lesenih hiš pri Marlesu zelo dostopne. 
Riko hiše, Ljubljana nudi kakovostne in ugodne lesene hiše. Izberite si svojo moderno leseno hišo še danes!
Lesene vrtne hiše - brunarice so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah. Predstavljajo idealno za shranjevanje orodja.
Lesene vrtne hiške in hiše iz brun po ugodnih akcijskih cenah. Oglejte si bogato ponudbo lesenih vrtnih hišk na spletni strani podjetja, ali pa jih obiščite v njihovi poslovalnici.
Privoščite si ekološko leseno hišico Marles, ki vam zagotavlja zdravo bivalno okolje, hkrati pa je naravi in okolju prijazno.
Montažne hiše na ključ so rešitev za vse, ki si želijo hitre vselitve v montažno hišo. Preverite prekrasne Honka montažne hiše Slovenija, ter se prepričajte, da so montažne hiše lahko tudi poceni.
Masivne lesene hiše nudijo mnogo prednosti pred ostalimi načini gradnje. Obiščite našo spletno stran in si preberite o gradnji masivnih hiš, ter si oglejte ugoden cenik masivnih lesenih hiš.
Lesene hiše, cene in možnosti gradnje preverite pri vodilnem proizvajalcu montažnih hiš. Montažne hiše vam postavimo hitro, zanesljivo in ugodno, vaše bivanje pa naredimo nadvse udobno.
Gradnja lesenih hiš iz našega prodajnega programa je cenovno ugodna. Cena gradnje nizkoenergetskih in pasivnih lesenih hiš je veliko nižja od klasične gradnje.