Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše > Lesene hiše

Montažne in masivne lesene hiše, vrtne hiške, brunarice in bungalovi

Lesene hiše zopet postajajo vse bolj priljubljene. Na voljo so vam tako montažne kot masivne lesene hiše. Zakaj tudi vi ne bi imeli svoje brunarice ali bungalova za preživljanje prijetnih trenutkov v naravi? Ali pa vsaj vrtne hiške za orodje? 

Masivna lesena hiša LogHOUSE zagotavlja zdravo in udobno bivanje.
Gradnja lesene varčne hiše LogHOUSE je naložba prihodnosti.  
V podjetju LogHOUSE vam izdelamo moderno leseno hišo po vaših željah.
Lesene hiše so vse bolj priljubljene in zaželjene pri marsikaterem investitorju. Kljub temu da so stroški gradnje hiše pač vedno visoki, so cene lesenih hiš pri Marlesu zelo dostopne. 
Lesene vrtne hiše - brunarice so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah. Predstavljajo idealno za shranjevanje orodja.
Gradnja lesene hiše po najvišjih standardih. Možne so tri faze konstrukcije - faza konstrukcija, faza standard in pa lesena hiša na ključ, ki je že pripravljena na vašo vselitev. Oglejte si čudovite brunarice podjetja LogHouse d.o.o. iz Nazarij.
Si želite zgraditi hišo pa pri tem porabiti čim manj denarja in časa? Marles vam ponuja gradnjo hiše po fazah. Njihove lesene hiše so poleg vsega tudi mobilne - mogoče jih je tako ali drugače transportirati.
Izdelava smrekovih in borovih brunaric je lahko hitra in cenovno ugodna. Prav tako za brunarice manjše od 30 kvadratnih metrov ne potrebujete gradbenega dovoljenja.
Imate velik vrt, pa ne veste kako bi ga zapolnili? Ste že pomislili, da bi vaš vrt krasila funkcionalna in lepe lesena vrtna hiška? V podjetju LogHOUSE d.o.o. iz Nazarij vam po meri izdelamo vrtne hiše za različne namene, npr. za shranjevanje orodja.
Lesena brunarica iz hlodov je primerna za vse, ki želite kakovostno leseno hišo. Za leseno brunarico gradbeno dovoljenje ni potrebno.
Smrekin les je poceni, zato so brunarice iz smreke izvrstna izbira z tiste, ki želijo prihraniti nekaj denarja. Poleg cene, brunarice iz smreke odlikuje tudi privlačna in zanimiva estetika! Pri izbiri dajte prednost domačim vrstam lesa, saj lahko pričakujete večjo odpornost pred vremenskimi vplivi.
Samogradnja zahteva veliko znanja, časa in denarja. Kljub temu pa LogHOUSE nudi ''kompromisno'' rešitev; leseno hišo si lahko delno zgradite sami. Na podlagi svojih želja in idej lahko dopolnite njihove že obstoječe načrte.
Riko hiše, Ljubljana nudi kakovostne in ugodne lesene hiše. Izberite si svojo moderno leseno hišo še danes!
Tradicionalne in moderne lesene hiše po vaših željah in načrtih. V podjetju LogHOUSE poteka produkcija in prodaja najrazličnejših lesenih objektov, od večjih lesenih hiš pa vse do brunaric, bungalovov in manjših vrtnih hišk.
Enostavne brunarice poleg prostora za skladiščenje nudijo tudi bivalni prostor! Gradnja lesenih enostavnih brunaric je poceni, prijazna do okolja in hitra. Les je izvrsten izolator - zato lahko z enostavnimi lesenimi brunaricami tudi prihranite.
Si želite hišo, ki je drugačna od ostalih? Marles ima za vas pripravljeno alternativo; ponujajo vam ugodno izdelavo lesenih hišk. 
Energetsko varčne montažne lesene hiše so prijazne do okolja in uporabnika. Hiše omogočajo majhno porabo energije in visoko bivalno udobje.
Če si želite vedno bolj iskane lesene gradnje, preverite ponudbo in cenik masivnih lesenih hiš v podjetju Honka.
Podjetje Loghouse nudi poceni montažne hiše in lesene vrtne ute, obiščite nas in preverite tudi ugoden cenik vrtnih ut in vrtnih paviljonov!
Z nizkoenergetsko hišo boste prihranili pri stroških za ogrevanje in ustvarili manjši vpliv na okolje. Takšne hiše nudijo odlične bivalne pogoje.
Ali želite prihraniti pri gradnji hiše s tem, da ne najamete projektanta? Marles nudi številne nove, orginalne tipske načrte, ki so lahko dobra osnova; naročnik si lahko tipski načrt v skaldu s svojimi željami personalizira.
Lesene hiše, cene in možnosti gradnje preverite pri vodilnem proizvajalcu montažnih hiš. Montažne hiše vam postavimo hitro, zanesljivo in ugodno, vaše bivanje pa naredimo nadvse udobno.
Želite lepo vrtno hiško ali leseno brunarico za oddih? Loghouse nudi najboljše lesene hiše po ugodni ceni!