Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše > Lesene hiše

Montažne in masivne lesene hiše, vrtne hiške, brunarice in bungalovi

Lesene hiše zopet postajajo vse bolj priljubljene. Na voljo so vam tako montažne kot masivne lesene hiše. Zakaj tudi vi ne bi imeli svoje brunarice ali bungalova za preživljanje prijetnih trenutkov v naravi? Ali pa vsaj vrtne hiške za orodje? 

V podjetju LogHOUSE vam izdelamo moderno leseno hišo po vaših željah.
Masivna lesena hiša LogHOUSE zagotavlja zdravo in udobno bivanje.
Gradnja lesene varčne hiše LogHOUSE je naložba prihodnosti.  
Ugodna cena montažne hiše na ključ pri podjetju Javušik d.o.o. Obiščite spletno stran in preverite specifike izdelave lesene montažne hiše.
Masivne lesene hiše po zgledu nordijske arhitekture po ugodnih cenah. Izbirate lahko med tradicionalnimi ali modernimi hišami, od brunaric do vikend hiš.
Če si želite vedno bolj iskane lesene gradnje, preverite ponudbo in cenik masivnih lesenih hiš v podjetju Honka.
Samostojna gradnja lesene hiše predstavlja strošek, ki se mu pri gradnji Marles masivne hiše iz brun lahko izognemo. Preverite ugodne cene kvalitetne gradnje hiš.
Gradnja lesene hiše po najvišjih standardih. Možne so tri faze konstrukcije - faza konstrukcija, faza standard in pa lesena hiša na ključ, ki je že pripravljena na vašo vselitev. Oglejte si čudovite brunarice podjetja LogHouse d.o.o. iz Nazarij.
Če iščete hišico za vaš vrt, se lahko obrnete na LogHOUSE. Velika izbira hišic vrhunske kakovosti in estetske dovršenosti, ki so postavljene zelo hitro, tudi cena pa ni zelo visoka.
Lesene hiše iz brun lahko v našem podjetju dobite po ugodni ceni. Na voljo imamo montažne lesene hiše iz brun, lahko pa se odločite tudi za gradnjo hiše iz brun.
V podjetju Z500 vam nudimo izdelavo in montažo lesene hiše. Privoščite si ugodno leseno vikend hišo in uživajte v sožitju z naravo.
Podjetje Loghouse nudi poceni montažne hiše in lesene vrtne ute, obiščite nas in preverite tudi ugoden cenik vrtnih ut in vrtnih paviljonov!
Enostavne brunarice poleg prostora za skladiščenje nudijo tudi bivalni prostor! Gradnja lesenih enostavnih brunaric je poceni, prijazna do okolja in hitra. Les je izvrsten za izolacijo brunaric - zato lahko z enostavnimi lesenimi brunaricami tudi prihranite.
Montažne hiše na ključ so rešitev za vse, ki si želijo hitre vselitve v montažno hišo. Preverite prekrasne Honka montažne hiše Slovenija, ter se prepričajte, da so montažne hiše lahko tudi poceni.
V podjetju Loghouse Vam nudimo ugoden cenik lesenih hiš iz brun oziroma brunaric. Lesene hiše so nov trend, ki mu sledijo vsi. Lahko si izberete tudi leseno vrtno uto za shranjevanje vrtnih pripomočkov.
Podjetje Loghouse že vrsto let gradi izvrstne brunarice iz hlodov visoke kakovosti. Izboljšajte način življenja s pobegom iz urbane sivine - brunarice iz hlodov vas bodo navdušile tako po estetiki kot po ceni!
Vas zanima gradnja lesenih hiš? Preverite ponudbo in cenik gradnje masivnih lesenih hiš. Marles lesene hiše po ugodnih cenah.
Lesena gradnja oziroma profesionalna gradnja lesenih hiš. Poleg tega je gradnja lesenih hiš ekološka in ekonomična rešitev. Energetske izgube so lahko izredno majhne!
Cene lesenih hiš se razlikujejo glede na ponudnike, vrsto hiše, njeno velikost ter seveda material. Zelo priljubljen je smrekov les, ki je elastičen in mehak.
Lesene vrtne ute so primerne tudi za shranjevanje najrazličnejših pripomočkov. Lesene vrtne ute za orodje lahko pri nas dobite po ugodni ceni. Preverite cenik.
Nudimo Vam lesene hiše iz brun, ki jih lahko izberete iz serijske proizvodnje ali pa hišo prilagodimo Vašim željam. Na voljo imate tradicionalne hiše iz okroglih brun ali pa modernejšo različico hiše iz ravnih brun.
Lesena brunarica iz hlodov je primerna za vse, ki želite kakovostno leseno hišo. Za leseno brunarico gradbeno dovoljenje ni potrebno.
Si želite hišo, ki je drugačna od ostalih? Marles ima za vas pripravljeno alternativo; ponujajo vam ugodno izdelavo lesenih hišk.