Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše > Lesene hiše

Montažne in masivne lesene hiše, vrtne hiške, brunarice in bungalovi

Lesene hiše zopet postajajo vse bolj priljubljene. Na voljo so vam tako montažne kot masivne lesene hiše. Zakaj tudi vi ne bi imeli svoje brunarice ali bungalova za preživljanje prijetnih trenutkov v naravi? Ali pa vsaj vrtne hiške za orodje? 

Gradnja lesene varčne hiše LogHOUSE je naložba prihodnosti.  
V podjetju LogHOUSE vam izdelamo moderno leseno hišo po vaših željah.
Masivna lesena hiša LogHOUSE zagotavlja zdravo in udobno bivanje.
Ali želite prihraniti pri gradnji hiše s tem, da ne najamete projektanta? Marles nudi številne nove, orginalne tipske načrte, ki so lahko dobra osnova; naročnik si lahko tipski načrt v skaldu s svojimi željami personalizira.
Cene lesenih hiš se razlikujejo glede na ponudnike, vrsto hiše, njeno velikost ter seveda material. Zelo priljubljen je smrekov les, ki je elastičen in mehak.
Gradnja lesene hiše po najvišjih standardih. Možne so tri faze konstrukcije - faza konstrukcija, faza standard in pa lesena hiša na ključ, ki je že pripravljena na vašo vselitev. Oglejte si čudovite brunarice podjetja LogHouse d.o.o. iz Nazarij.
Lesene vrtne hiše - brunarice so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah. Predstavljajo idealno za shranjevanje orodja.
Imate velik vrt, pa ne veste kako bi ga zapolnili? Ste že pomislili, da bi vaš vrt krasila funkcionalna in lepe lesena vrtna hiška? V podjetju LogHOUSE d.o.o. iz Nazarij vam po meri izdelamo vrtne hiše za različne namene, npr. za shranjevanje orodja.
Izdelava smrekovih in borovih brunaric je lahko hitra in cenovno ugodna. Prav tako za brunarice manjše od 30 kvadratnih metrov ne potrebujete gradbenega dovoljenja.
Lesene vrtne hiške in hiše iz brun po ugodnih akcijskih cenah. Oglejte si bogato ponudbo lesenih vrtnih hišk na spletni strani podjetja, ali pa jih obiščite v njihovi poslovalnici.
Lesene hiše – cenik lesene vikend hišice ali večje masivne lesene hiše, ki bo vaš novi dom, zelo ugoden! Izjemno ugodna lesena hiša – cena, ki navduši! Profesionalno in hitro izdelane masivne lesene hiše.
Si želite zgraditi hišo pa pri tem porabiti čim manj denarja in časa? Marles vam ponuja gradnjo hiše po fazah. Njihove lesene hiše so poleg vsega tudi mobilne - mogoče jih je tako ali drugače transportirati.
Enostavne brunarice poleg prostora za skladiščenje nudijo tudi bivalni prostor! Gradnja lesenih enostavnih brunaric je poceni, prijazna do okolja in hitra. Les je izvrsten izolator - zato lahko z enostavnimi lesenimi brunaricami tudi prihranite.
V podjetju LogHOUSE vam izdelamo čudovite brunarice in bungalove. Pridobili smo si že veliko število referenc, saj naše masivne lesene hiše ustrezajo najvišjim standardom na različnih področjih. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Lesena gradnja oziroma profesionalna gradnja lesenih hiš. Poleg tega je gradnja lesenih hiš ekološka in ekonomična rešitev. Energetske izgube so lahko izredno majhne!
Samogradnja zahteva veliko znanja, časa in denarja. Kljub temu pa LogHOUSE nudi ''kompromisno'' rešitev; leseno hišo si lahko delno zgradite sami. Na podlagi svojih želja in idej lahko dopolnite njihove že obstoječe načrte.
Če iščete hišico za vaš vrt, se lahko obrnete na LogHOUSE. Velika izbira hišic vrhunske kakovosti in estetske dovršenosti, ki so postavljene zelo hitro, tudi cena pa ni zelo visoka.
Tradicionalne in moderne lesene hiše po vaših željah in načrtih. V podjetju LogHOUSE poteka produkcija in prodaja najrazličnejših lesenih objektov, od večjih lesenih hiš pa vse do brunaric, bungalovov in manjših vrtnih hišk.
Energetsko varčne montažne lesene hiše so prijazne do okolja in uporabnika. Hiše omogočajo majhno porabo energije in visoko bivalno udobje.
Lesena brunarica iz hlodov je primerna za vse, ki želite kakovostno leseno hišo. Za leseno brunarico gradbeno dovoljenje ni potrebno.
Podjetje Loghouse nudi poceni montažne hiše in lesene vrtne ute, obiščite nas in preverite tudi ugoden cenik vrtnih ut in vrtnih paviljonov!
Podjetje Loghouse že vrsto let gradi izvrstne brunarice iz hlodov visoke kakovosti. Izboljšajte način življenja s pobegom iz urbane sivine - brunarice iz hlodov vas bodo navdušile tako po estetiki kot po ceni!
Lesene montažne hiše Loghouse so prijazne do uporabnika in okolja. Tipske lesene hiše na voljo z dodatnim popustom.