Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše > Lesene hiše

Montažne in masivne lesene hiše, vrtne hiške, brunarice in bungalovi

Lesene hiše zopet postajajo vse bolj priljubljene. Na voljo so vam tako montažne kot masivne lesene hiše. Zakaj tudi vi ne bi imeli svoje brunarice ali bungalova za preživljanje prijetnih trenutkov v naravi? Ali pa vsaj vrtne hiške za orodje? 

Gradnja lesene varčne hiše LogHOUSE je naložba prihodnosti.  
V podjetju LogHOUSE vam izdelamo moderno leseno hišo po vaših željah.
Masivna lesena hiša LogHOUSE zagotavlja zdravo in udobno bivanje.
Privoščite si ekološko leseno hišico Marles, ki vam zagotavlja zdravo bivalno okolje, hkrati pa je naravi in okolju prijazno.
Si želite nove vrtne hiše? Načrti za vrtne hiše in same vrtne hišice so ugodni, same hišice pa so varčne.
Želite lepo vrtno hiško ali leseno brunarico za oddih? Loghouse nudi najboljše lesene hiše po ugodni ceni!
Če iščete hišico za vaš vrt, se lahko obrnete na LogHOUSE. Velika izbira hišic vrhunske kakovosti in estetske dovršenosti, ki so postavljene zelo hitro, tudi cena pa ni zelo visoka.
Izdelava smrekovih in borovih brunaric je lahko hitra in cenovno ugodna. Prav tako za brunarice manjše od 30 kvadratnih metrov ne potrebujete gradbenega dovoljenja.
Lesene montažne hiše Loghouse so prijazne do uporabnika in okolja. Tipske lesene hiše na voljo z dodatnim popustom.
Tradicionalne in moderne lesene hiše po vaših željah in načrtih. V podjetju LogHOUSE poteka produkcija in prodaja najrazličnejših lesenih objektov, od večjih lesenih hiš pa vse do brunaric, bungalovov in manjših vrtnih hišk.
Lesena brunarica iz hlodov je primerna za vse, ki želite kakovostno leseno hišo. Za leseno brunarico gradbeno dovoljenje ni potrebno.
Gradnja lesene hiše po najvišjih standardih. Možne so tri faze konstrukcije - faza konstrukcija, faza standard in pa lesena hiša na ključ, ki je že pripravljena na vašo vselitev. Oglejte si čudovite brunarice podjetja LogHouse d.o.o. iz Nazarij.
Riko hiše, Ljubljana nudi kakovostne in ugodne lesene hiše. Izberite si svojo moderno leseno hišo še danes!
Lesene vrtne hiše - brunarice so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah. Predstavljajo idealno za shranjevanje orodja.
Imate velik vrt, pa ne veste kako bi ga zapolnili? Ste že pomislili, da bi vaš vrt krasila funkcionalna in lepe lesena vrtna hiška? V podjetju LogHOUSE d.o.o. iz Nazarij vam po meri izdelamo vrtne hiše za različne namene, npr. za shranjevanje orodja.
Energetsko varčne montažne lesene hiše so prijazne do okolja in uporabnika. Hiše omogočajo majhno porabo energije in visoko bivalno udobje.
Si želite hišo, ki je drugačna od ostalih? Marles ima za vas pripravljeno alternativo; ponujajo vam ugodno izdelavo lesenih hišk. 
Smrekin les je poceni, zato so brunarice iz smreke izvrstna izbira z tiste, ki želijo prihraniti nekaj denarja. Poleg cene, brunarice iz smreke odlikuje tudi privlačna in zanimiva estetika! Pri izbiri dajte prednost domačim vrstam lesa, saj lahko pričakujete večjo odpornost pred vremenskimi vplivi.
Lesene hiše so vse bolj priljubljene in zaželjene pri marsikaterem investitorju. Kljub temu da so stroški gradnje hiše pač vedno visoki, so cene lesenih hiš pri Marlesu zelo dostopne. 
Z nizkoenergetsko hišo boste prihranili pri stroških za ogrevanje in ustvarili manjši vpliv na okolje. Takšne hiše nudijo odlične bivalne pogoje.
Ali želite prihraniti pri gradnji hiše s tem, da ne najamete projektanta? Marles nudi številne nove, orginalne tipske načrte, ki so lahko dobra osnova; naročnik si lahko tipski načrt v skaldu s svojimi željami personalizira.
Podjetje Loghouse že vrsto let gradi izvrstne brunarice iz hlodov visoke kakovosti. Izboljšajte način življenja s pobegom iz urbane sivine - brunarice iz hlodov vas bodo navdušile tako po estetiki kot po ceni!
V podjetju LogHOUSE vam izdelamo čudovite brunarice in bungalove. Pridobili smo si že veliko število referenc, saj naše masivne lesene hiše ustrezajo najvišjim standardom na različnih področjih. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.