Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Izpolnite svoje sanje in si privoščite sanjsko hišo ob hrvaški obali, kjer boste lahko preživljali ne le dopust, ampak zaradi bližine Slovenije tudi marsikateri konec tedna. Si želite življenja v slovenski prestolnici, a ste naveličani življenja v blokih? Pomagali vam bomo pri iskanju vaše sanjske hiše. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Gradnja pasivne hiše je malce zahtevnejša, a so prihranki velikanski. Pasivne montažne hiše omogočajo hitro in kakovostno gradnjo, ki je zelo obstojna.
Cene montažne hiše v primerjavi z zidanimi hišami nižje. Cena za načrt hiše je odvisna od želja, materialov in gradbene faze. Z akcijo še ceneje do montažne hiše Marles. 
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Načrti, tipski projekti in tlorisi hiš - Marles vam nudi vse to, njihovo področje pa je tudi gradnja montažnih, lesenih in pasivnih hiš.
Kot najstarejši in največji proizvajalec lesenih hiš vam podjetje Marles lahko po ugodni ceni in strokovno zagotovi hišo po vaših željah.
Moderne montažne hiše po privlačnih cenah v Marlesu. Tradicija kakovosti.
Tipski načrt hiše predstavlja odlično izhodišče za ugotovitev kaj sploh potrebujete. Kasneje tudi znate pravilno izbrati ter tako kot je izkoriščen vsak kotiček vašega doma je temu primerno odlična tudi cena. Optimalna izraba sredstev in bivalnega prostora, to je Marles!
Vam je lesena hiša bolj pri srcu kot klasična? Obrnite se na podjetje LogHOUSE d.o.o., kjer vam po naročilu izdelamo masivne lesene hiše, brunarico ali bungalov. Če se vam mudi z vselitvijo, je prava izbira lesena hiša na ključ. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Ljubite les, vendar vam tradicionalne hiše iz lesa ne ustrezajo? Pri nas izdelujemo tudi moderne lesene hiše, ki vas bodo zagotovo navdušile. Odlična toplotna in zvočna zaščita, trajnost materiala, prijetnost bivanja in zdravo okolje so glavni razlogi, zakaj je lesena hiša prava izbira. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.  
Atrijske montažne hiše z atrijem. Gradnja majhne montažne lesene hiše je hitra, čista in učinkovita.
Iščete najcenejšo hišo? Ali pa mogoče najbolj varčno hišo? Podjetje Marles vam ponuja oboje. Odvisno je samo od vaših želja.
Čeprav so tipski načrti hiš ločeni na ekskluzivne, moderne, tradicionalne in unikatne gradnje, so še vedno vse tipske hiše nizko-energetske.
Gradnja nizkoenergijske montažne hiše, še zlasti pasivna gradnja, zagotavlja racionalno in učinkovito rabo energije. Cenik priča o ugodnih cenah montažnih hiš.
Gradnja hiše na ključ, npr. v Ljubljani, poteka precej hitro, saj se vanjo lahko vselimo že v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Hiša na ključ, npr. v Ljubljani, prihrani ogromno časa in denarja.
Tipske hiše Rihter – Vrhunska gradnja individualnih in tipskih hiš. Oglejte si naše tipske hiše, na izbiro pa so tudi druge montažne hiše. Izberite tipske hiše Rihter!
Pritlične hiše z in brez mansarde – načrt pritlične hiše vam je na voljo ob kliku na izbrano hišo.
Polstoletna tradicija pri izdelavi individualnih kot večjih objektov. V našemu katalogu se zagotovo najde kakšna hiša po vaših željah.
Marles ponuja lepe in energijsko varčne hiše na ključ po ugodni ceni in visoke kakovosti.