Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Ljubite les, vendar vam tradicionalne hiše iz lesa ne ustrezajo? Pri nas izdelujemo tudi moderne lesene hiše, ki vas bodo zagotovo navdušile. Odlična toplotna in zvočna zaščita, trajnost materiala, prijetnost bivanja in zdravo okolje so glavni razlogi, zakaj je lesena hiša prava izbira. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.  
Tipski projekti hiš vam omočijo načrtovanje stroškov gradnje ter izbor stila hiše in faze gradnje. Pri Marlesu najdete izjemno lepe in raznolike tipske hiše, s katerimi bo načrtovanje vaše lastne enostavno.
Marles ponuja lepe in energijsko varčne hiše na ključ po ugodni ceni in visoke kakovosti.
Manjše stanovanjske hiše velikosti povprečnega stanovanja. Manjše pasivne hiše za energetsko učinkovitost. Manjše montažne hiše – hitra, čista in kakovostna gradnja.
Nizkoenergijske hiše – varčne hiše podjetja Rihter, ki ustrezajo vsem merilom za pridobitev sredstev iz Eko sklada.Nizkoenergijske hiše,varčne hiše.
Izpolnite svoje sanje in si privoščite sanjsko hišo ob hrvaški obali, kjer boste lahko preživljali ne le dopust, ampak zaradi bližine Slovenije tudi marsikateri konec tedna. Si želite življenja v slovenski prestolnici, a ste naveličani življenja v blokih? Pomagali vam bomo pri iskanju vaše sanjske hiše. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Vam je lesena hiša bolj pri srcu kot klasična? Obrnite se na podjetje LogHOUSE d.o.o., kjer vam po naročilu izdelamo masivne lesene hiše, brunarico ali bungalov. Če se vam mudi z vselitvijo, je prava izbira lesena hiša na ključ. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Polstoletna tradicija pri izdelavi individualnih kot večjih objektov. V našemu katalogu se zagotovo najde kakšna hiša po vaših željah.
Stroški gradnje hiše morajo biti dobro načrtovani, za prvo oceno pa je najlažji pregled tipskih projektov.Zaupajte Marlesu.
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Cena montažne hiše je pri tipskih izdelkih nekoliko nižja, odvisna pa je od stopnje gradnje hiše po fazah. Najboljše montažne hiše dobite v podjetju Marles. 
Zagotovite si svojo skeletno hišo na ključ po ugodni ceni - le v podjetju Ci Produkt. Dobili boste kvalitetno in moderno gradnjo, ki bo prilagojena vašim zahtevam in željam.
Atrijske montažne hiše postajajo tudi v Evropi čedalje bolj priljubljene. Nudijo nam boljšo izkoriščenost prostorov in povezavo vseh prostorov z vrtom (atrijem). 
Zmanjšajte porabo energije z pasivnimi oziroma nizkoenergijskimi hišami podjetja Marles. Narava Vam bo hvaležna.
Moderne montažne hiše po privlačnih cenah v Marlesu. Tradicija kakovosti.
Načrti, tipski projekti in tlorisi hiš - Marles vam nudi vse to, njihovo področje pa je tudi gradnja montažnih, lesenih in pasivnih hiš.
Gradnja montažne hiše poteka izjemno hitro. Cena montažne hiše je odvisna od velikosti in izbranega paketa, nizkoenergetska hiša pa vam omogoča dodaten prihranek. 
Cene montažne hiše v primerjavi z zidanimi hišami nižje. Cena za načrt hiše je odvisna od želja, materialov in gradbene faze. Z akcijo še ceneje do montažne hiše Marles. 
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Gradnja hiše na ključ, npr. v Ljubljani, poteka precej hitro, saj se vanjo lahko vselimo že v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Hiša na ključ, npr. v Ljubljani, prihrani ogromno časa in denarja.