Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Atrijske montažne hiše postajajo tudi v Evropi čedalje bolj priljubljene. Nudijo nam boljšo izkoriščenost prostorov in povezavo vseh prostorov z vrtom (atrijem). 
Cena montažne hiše je pri tipskih izdelkih nekoliko nižja, odvisna pa je od stopnje gradnje hiše po fazah. Najboljše montažne hiše dobite v podjetju Marles. 
Les je naraven material, ki se ponaša s številnimi odličnimi lastnostmi. Ena izmed njih je tudi njegova trajnost. Lesena montažna hiša bo desetletja ostala kot nova, zato bo brez težav lahko služila tudi prihodnjim rodovom. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Marles ponuja lepe in energijsko varčne hiše na ključ po ugodni ceni in visoke kakovosti.
Nizkoenergijske hiše – varčne hiše podjetja Rihter, ki ustrezajo vsem merilom za pridobitev sredstev iz Eko sklada.Nizkoenergijske hiše,varčne hiše.
Tipske hiše Rihter – Vrhunska gradnja individualnih in tipskih hiš. Oglejte si naše tipske hiše, na izbiro pa so tudi druge montažne hiše. Izberite tipske hiše Rihter!
Koliko stane gradnja hiše? Gradnja stanovanjske hiše na ključ je izredno ugodna. Hiše na ključ morajo biti zgrajene do zaključka tako, da je hiša takoj pripravljena na vselitev in uporabo. Gradnja lesene, montažne, pritlične hiše, moderne, pasivne hiše.
Cene montažne hiše v primerjavi z zidanimi hišami nižje. Cena za načrt hiše je odvisna od želja, materialov in gradbene faze. Z akcijo še ceneje do montažne hiše Marles. 
Izpolnite svoje sanje in si privoščite sanjsko hišo ob hrvaški obali, kjer boste lahko preživljali ne le dopust, ampak zaradi bližine Slovenije tudi marsikateri konec tedna. Si želite življenja v slovenski prestolnici, a ste naveličani življenja v blokih? Pomagali vam bomo pri iskanju vaše sanjske hiše. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Gradnja pasivne hiše je malce zahtevnejša, a so prihranki velikanski. Pasivne montažne hiše omogočajo hitro in kakovostno gradnjo, ki je zelo obstojna.
Načrti, tipski projekti in tlorisi hiš - Marles vam nudi vse to, njihovo področje pa je tudi gradnja montažnih, lesenih in pasivnih hiš.
Atrijske montažne hiše z atrijem. Gradnja majhne montažne lesene hiše je hitra, čista in učinkovita.
Iščete najcenejšo hišo? Ali pa mogoče najbolj varčno hišo? Podjetje Marles vam ponuja oboje. Odvisno je samo od vaših želja.
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Zmanjšajte porabo energije z pasivnimi oziroma nizkoenergijskimi hišami podjetja Marles. Narava Vam bo hvaležna.
Pol stoletja montažnih hiš Marles znane po kvaliteti za najboljšo ceno! Vrsta materijala, oblika in velikosti hiše za vsakega od nas, ki si želi ugodno in poceni montažno hišo.
Vam je lesena hiša bolj pri srcu kot klasična? Obrnite se na podjetje LogHOUSE d.o.o., kjer vam po naročilu izdelamo masivne lesene hiše, brunarico ali bungalov. Če se vam mudi z vselitvijo, je prava izbira lesena hiša na ključ. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Moderne montažne hiše po privlačnih cenah v Marlesu. Tradicija kakovosti.
Manjše stanovanjske hiše velikosti povprečnega stanovanja. Manjše pasivne hiše za energetsko učinkovitost. Manjše montažne hiše – hitra, čista in kakovostna gradnja.