Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Koliko stane gradnja hiše? Gradnja stanovanjske hiše na ključ je izredno ugodna. Hiše na ključ morajo biti zgrajene do zaključka tako, da je hiša takoj pripravljena na vselitev in uporabo. Gradnja lesene, montažne, pritlične hiše, moderne, pasivne hiše.
Ljubite les, vendar vam tradicionalne hiše iz lesa ne ustrezajo? Pri nas izdelujemo tudi moderne lesene hiše, ki vas bodo zagotovo navdušile. Odlična toplotna in zvočna zaščita, trajnost materiala, prijetnost bivanja in zdravo okolje so glavni razlogi, zakaj je lesena hiša prava izbira. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.  
Tipski načrti in tipski projekti hiš za najbolj kakovostno in ugodno novo hišo Marles!
Nizkoenergijske hiše – varčne hiše podjetja Rihter, ki ustrezajo vsem merilom za pridobitev sredstev iz Eko sklada.Nizkoenergijske hiše,varčne hiše.
Tipske hiše Rihter – Vrhunska gradnja individualnih in tipskih hiš. Oglejte si naše tipske hiše, na izbiro pa so tudi druge montažne hiše. Izberite tipske hiše Rihter!
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Polstoletna tradicija pri izdelavi individualnih kot večjih objektov. V našemu katalogu se zagotovo najde kakšna hiša po vaših željah.
Zagotovite si svojo skeletno hišo na ključ po ugodni ceni - le v podjetju Ci Produkt. Dobili boste kvalitetno in moderno gradnjo, ki bo prilagojena vašim zahtevam in željam.
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Izpolnite svoje sanje in si privoščite sanjsko hišo ob hrvaški obali, kjer boste lahko preživljali ne le dopust, ampak zaradi bližine Slovenije tudi marsikateri konec tedna. Si želite življenja v slovenski prestolnici, a ste naveličani življenja v blokih? Pomagali vam bomo pri iskanju vaše sanjske hiše. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Pritlične hiše z in brez mansarde – načrt pritlične hiše vam je na voljo ob kliku na izbrano hišo.
Cene montažne hiše v primerjavi z zidanimi hišami nižje. Cena za načrt hiše je odvisna od želja, materialov in gradbene faze. Z akcijo še ceneje do montažne hiše Marles. 
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Atrijske montažne hiše postajajo tudi v Evropi čedalje bolj priljubljene. Nudijo nam boljšo izkoriščenost prostorov in povezavo vseh prostorov z vrtom (atrijem). 
Iščete najcenejšo hišo? Ali pa mogoče najbolj varčno hišo? Podjetje Marles vam ponuja oboje. Odvisno je samo od vaših želja.
Tipske hiše so cenejše kot druge vrste montažnih hiš. Tipski načrti hiš še vedno nudijo veliko možnosti za prilagajanje vašim željam.
Cenik masivnih lesenih hiš priča o tem, da se gradnja masivne lesene hiše izplača, saj je cena lesene masivne hiše iz brun dosegljiva dosti investitorjem.
Pol stoletja montažnih hiš Marles znane po kvaliteti za najboljšo ceno! Vrsta materijala, oblika in velikosti hiše za vsakega od nas, ki si želi ugodno in poceni montažno hišo.
Načrti, tipski projekti in tlorisi hiš - Marles vam nudi vse to, njihovo področje pa je tudi gradnja montažnih, lesenih in pasivnih hiš.
Manjše stanovanjske hiše velikosti povprečnega stanovanja. Manjše pasivne hiše za energetsko učinkovitost. Manjše montažne hiše – hitra, čista in kakovostna gradnja.