Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Atrijske montažne hiše z atrijem. Gradnja majhne montažne lesene hiše je hitra, čista in učinkovita.
Moderne montažne hiše po privlačnih cenah v Marlesu. Tradicija kakovosti.
Nizkoenergijske hiše – varčne hiše podjetja Rihter, ki ustrezajo vsem merilom za pridobitev sredstev iz Eko sklada.Nizkoenergijske hiše,varčne hiše.
Pol stoletja montažnih hiš Marles znane po kvaliteti za najboljšo ceno! Vrsta materijala, oblika in velikosti hiše za vsakega od nas, ki si želi ugodno in poceni montažno hišo.
Pritlične hiše z in brez mansarde – načrt pritlične hiše vam je na voljo ob kliku na izbrano hišo.
Zmanjšajte porabo energije z pasivnimi oziroma nizkoenergijskimi hišami podjetja Marles. Narava Vam bo hvaležna.
Tipske hiše Rihter – Vrhunska gradnja individualnih in tipskih hiš. Oglejte si naše tipske hiše, na izbiro pa so tudi druge montažne hiše. Izberite tipske hiše Rihter!
Kot najstarejši in največji proizvajalec lesenih hiš vam podjetje Marles lahko po ugodni ceni in strokovno zagotovi hišo po vaših željah.
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Atrijske montažne hiše postajajo tudi v Evropi čedalje bolj priljubljene. Nudijo nam boljšo izkoriščenost prostorov in povezavo vseh prostorov z vrtom (atrijem). 
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Tipski načrt hiše predstavlja odlično izhodišče za ugotovitev kaj sploh potrebujete. Kasneje tudi znate pravilno izbrati ter tako kot je izkoriščen vsak kotiček vašega doma je temu primerno odlična tudi cena. Optimalna izraba sredstev in bivalnega prostora, to je Marles!
Pasivne hiše in energijsko varčne hiše ponujajo prijazno bivalno okolje s prijaznostjo do vas in narave. Prihranite pri stroških ogrevanja.
Gradnja montažne hiše poteka izjemno hitro. Cena montažne hiše je odvisna od velikosti in izbranega paketa, nizkoenergetska hiša pa vam omogoča dodaten prihranek. 
Gradnja pasivne hiše je malce zahtevnejša, a so prihranki velikanski. Pasivne montažne hiše omogočajo hitro in kakovostno gradnjo, ki je zelo obstojna.
Koliko stane gradnja hiše? Gradnja stanovanjske hiše na ključ je izredno ugodna. Hiše na ključ morajo biti zgrajene do zaključka tako, da je hiša takoj pripravljena na vselitev in uporabo. Gradnja lesene, montažne, pritlične hiše, moderne, pasivne hiše.
Polstoletna tradicija pri izdelavi individualnih kot večjih objektov. V našemu katalogu se zagotovo najde kakšna hiša po vaših željah.
Marles ponuja lepe in energijsko varčne hiše na ključ po ugodni ceni in visoke kakovosti.
Čeprav so tipski načrti hiš ločeni na ekskluzivne, moderne, tradicionalne in unikatne gradnje, so še vedno vse tipske hiše nizko-energetske.