Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Pritlične hiše z in brez mansarde – načrt pritlične hiše vam je na voljo ob kliku na izbrano hišo.
Ljubite les, vendar vam tradicionalne hiše iz lesa ne ustrezajo? Pri nas izdelujemo tudi moderne lesene hiše, ki vas bodo zagotovo navdušile. Odlična toplotna in zvočna zaščita, trajnost materiala, prijetnost bivanja in zdravo okolje so glavni razlogi, zakaj je lesena hiša prava izbira. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.  
Les je naraven material, ki se ponaša s številnimi odličnimi lastnostmi. Ena izmed njih je tudi njegova trajnost. Lesena montažna hiša bo desetletja ostala kot nova, zato bo brez težav lahko služila tudi prihodnjim rodovom. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Načrti, tipski projekti in tlorisi hiš - Marles vam nudi vse to, njihovo področje pa je tudi gradnja montažnih, lesenih in pasivnih hiš.
Gradnja hiše na ključ, npr. v Ljubljani, poteka precej hitro, saj se vanjo lahko vselimo že v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Hiša na ključ, npr. v Ljubljani, prihrani ogromno časa in denarja.
Tipske hiše Rihter – Vrhunska gradnja individualnih in tipskih hiš. Oglejte si naše tipske hiše, na izbiro pa so tudi druge montažne hiše. Izberite tipske hiše Rihter!
Tipski načrt hiše predstavlja odlično izhodišče za ugotovitev kaj sploh potrebujete. Kasneje tudi znate pravilno izbrati ter tako kot je izkoriščen vsak kotiček vašega doma je temu primerno odlična tudi cena. Optimalna izraba sredstev in bivalnega prostora, to je Marles!
Gradnja montažne hiše poteka izjemno hitro. Cena montažne hiše je odvisna od velikosti in izbranega paketa, nizkoenergetska hiša pa vam omogoča dodaten prihranek. 
Stroški gradnje hiše morajo biti dobro načrtovani, za prvo oceno pa je najlažji pregled tipskih projektov.Zaupajte Marlesu.
Honka nudi čudovite lesene in montažne hiše na ključ, ki so še posebej primerne za družine. Za več informacij in cenik obiščite spletno stran www.honka.si!
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Eko montažna hiša Marles poskrbi za zdravo in prijetno bivalno klimo, njena energetska učinkovitost pa občutno zmanjša stroške za ogrevanje hiše.
Atrijske montažne hiše z atrijem. Gradnja majhne montažne lesene hiše je hitra, čista in učinkovita.
Vam je lesena hiša bolj pri srcu kot klasična? Obrnite se na podjetje LogHOUSE d.o.o., kjer vam po naročilu izdelamo masivne lesene hiše, brunarico ali bungalov. Če se vam mudi z vselitvijo, je prava izbira lesena hiša na ključ. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Najcenejše hiše so zagotovo Marles hiše, ki so tudi najboljše in najlepše. Slovijo tudi po kakovostni in čisti gradnji ter privlačnemu videzu. 
Marles ponuja lepe in energijsko varčne hiše na ključ po ugodni ceni in visoke kakovosti.
Koliko stane gradnja hiše? Gradnja stanovanjske hiše na ključ je izredno ugodna. Hiše na ključ morajo biti zgrajene do zaključka tako, da je hiša takoj pripravljena na vselitev in uporabo. Gradnja lesene, montažne, pritlične hiše, moderne, pasivne hiše.
Cene montažne hiše v primerjavi z zidanimi hišami nižje. Cena za načrt hiše je odvisna od želja, materialov in gradbene faze. Z akcijo še ceneje do montažne hiše Marles. 
Zagotovite si svojo skeletno hišo na ključ po ugodni ceni - le v podjetju Ci Produkt. Dobili boste kvalitetno in moderno gradnjo, ki bo prilagojena vašim zahtevam in željam.
Gradnja pasivne hiše je malce zahtevnejša, a so prihranki velikanski. Pasivne montažne hiše omogočajo hitro in kakovostno gradnjo, ki je zelo obstojna.