Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Vam je lesena hiša bolj pri srcu kot klasična? Obrnite se na podjetje LogHOUSE d.o.o., kjer vam po naročilu izdelamo masivne lesene hiše, brunarico ali bungalov. Če se vam mudi z vselitvijo, je prava izbira lesena hiša na ključ. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Pritlične hiše z in brez mansarde – načrt pritlične hiše vam je na voljo ob kliku na izbrano hišo.
Honka nudi čudovite lesene in montažne hiše na ključ, ki so še posebej primerne za družine. Za več informacij in cenik obiščite spletno stran www.honka.si!
Tipski projekti hiš vam omočijo načrtovanje stroškov gradnje ter izbor stila hiše in faze gradnje. Pri Marlesu najdete izjemno lepe in raznolike tipske hiše, s katerimi bo načrtovanje vaše lastne enostavno.
Moderne montažne hiše po privlačnih cenah v Marlesu. Tradicija kakovosti.
Marles ponuja lepe in energijsko varčne hiše na ključ po ugodni ceni in visoke kakovosti.
Gradnja montažne hiše poteka izjemno hitro. Cena montažne hiše je odvisna od velikosti in izbranega paketa, nizkoenergetska hiša pa vam omogoča dodaten prihranek. 
Polstoletna tradicija pri izdelavi individualnih kot večjih objektov. V našemu katalogu se zagotovo najde kakšna hiša po vaših željah.
Gradnja nizkoenergijske montažne hiše, še zlasti pasivna gradnja, zagotavlja racionalno in učinkovito rabo energije. Cenik priča o ugodnih cenah montažnih hiš.
Cenik masivnih lesenih hiš priča o tem, da se gradnja masivne lesene hiše izplača, saj je cena lesene masivne hiše iz brun dosegljiva dosti investitorjem.
Zmanjšajte porabo energije z pasivnimi oziroma nizkoenergijskimi hišami podjetja Marles. Narava Vam bo hvaležna.
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Izpolnite svoje sanje in si privoščite sanjsko hišo ob hrvaški obali, kjer boste lahko preživljali ne le dopust, ampak zaradi bližine Slovenije tudi marsikateri konec tedna. Si želite življenja v slovenski prestolnici, a ste naveličani življenja v blokih? Pomagali vam bomo pri iskanju vaše sanjske hiše. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Manjše stanovanjske hiše velikosti povprečnega stanovanja. Manjše pasivne hiše za energetsko učinkovitost. Manjše montažne hiše – hitra, čista in kakovostna gradnja.
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Atrijske montažne hiše postajajo tudi v Evropi čedalje bolj priljubljene. Nudijo nam boljšo izkoriščenost prostorov in povezavo vseh prostorov z vrtom (atrijem). 
Najcenejše hiše so zagotovo Marles hiše, ki so tudi najboljše in najlepše. Slovijo tudi po kakovostni in čisti gradnji ter privlačnemu videzu. 
Ljubite les, vendar vam tradicionalne hiše iz lesa ne ustrezajo? Pri nas izdelujemo tudi moderne lesene hiše, ki vas bodo zagotovo navdušile. Odlična toplotna in zvočna zaščita, trajnost materiala, prijetnost bivanja in zdravo okolje so glavni razlogi, zakaj je lesena hiša prava izbira. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.  
Tipski načrt hiše predstavlja odlično izhodišče za ugotovitev kaj sploh potrebujete. Kasneje tudi znate pravilno izbrati ter tako kot je izkoriščen vsak kotiček vašega doma je temu primerno odlična tudi cena. Optimalna izraba sredstev in bivalnega prostora, to je Marles!