Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Zmanjšajte porabo energije z pasivnimi oziroma nizkoenergijskimi hišami podjetja Marles. Narava Vam bo hvaležna.
Nizkoenergijske hiše – varčne hiše podjetja Rihter, ki ustrezajo vsem merilom za pridobitev sredstev iz Eko sklada.Nizkoenergijske hiše,varčne hiše.
Marles ponuja lepe in energijsko varčne hiše na ključ po ugodni ceni in visoke kakovosti.
Izpolnite svoje sanje in si privoščite sanjsko hišo ob hrvaški obali, kjer boste lahko preživljali ne le dopust, ampak zaradi bližine Slovenije tudi marsikateri konec tedna. Si želite življenja v slovenski prestolnici, a ste naveličani življenja v blokih? Pomagali vam bomo pri iskanju vaše sanjske hiše. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Koliko stane gradnja hiše? Gradnja stanovanjske hiše na ključ je izredno ugodna. Hiše na ključ morajo biti zgrajene do zaključka tako, da je hiša takoj pripravljena na vselitev in uporabo. Gradnja lesene, montažne, pritlične hiše, moderne, pasivne hiše.
Ljubite les, vendar vam tradicionalne hiše iz lesa ne ustrezajo? Pri nas izdelujemo tudi moderne lesene hiše, ki vas bodo zagotovo navdušile. Odlična toplotna in zvočna zaščita, trajnost materiala, prijetnost bivanja in zdravo okolje so glavni razlogi, zakaj je lesena hiša prava izbira. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.  
Eko montažna hiša Marles poskrbi za zdravo in prijetno bivalno klimo, njena energetska učinkovitost pa občutno zmanjša stroške za ogrevanje hiše.
Gradnja montažne hiše poteka izjemno hitro. Cena montažne hiše je odvisna od velikosti in izbranega paketa, nizkoenergetska hiša pa vam omogoča dodaten prihranek. 
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Moderne montažne hiše po privlačnih cenah v Marlesu. Tradicija kakovosti.
Gradnja nizkoenergijske montažne hiše, še zlasti pasivna gradnja, zagotavlja racionalno in učinkovito rabo energije. Cenik priča o ugodnih cenah montažnih hiš.
Pritlične hiše z in brez mansarde – načrt pritlične hiše vam je na voljo ob kliku na izbrano hišo.
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Vam je lesena hiša bolj pri srcu kot klasična? Obrnite se na podjetje LogHOUSE d.o.o., kjer vam po naročilu izdelamo masivne lesene hiše, brunarico ali bungalov. Če se vam mudi z vselitvijo, je prava izbira lesena hiša na ključ. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Gradnja pasivne hiše je malce zahtevnejša, a so prihranki velikanski. Pasivne montažne hiše omogočajo hitro in kakovostno gradnjo, ki je zelo obstojna.
Načrti, tipski projekti in tlorisi hiš - Marles vam nudi vse to, njihovo področje pa je tudi gradnja montažnih, lesenih in pasivnih hiš.
Manjše stanovanjske hiše velikosti povprečnega stanovanja. Manjše pasivne hiše za energetsko učinkovitost. Manjše montažne hiše – hitra, čista in kakovostna gradnja.
Les je naraven material, ki se ponaša s številnimi odličnimi lastnostmi. Ena izmed njih je tudi njegova trajnost. Lesena montažna hiša bo desetletja ostala kot nova, zato bo brez težav lahko služila tudi prihodnjim rodovom. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Tipske hiše Rihter – Vrhunska gradnja individualnih in tipskih hiš. Oglejte si naše tipske hiše, na izbiro pa so tudi druge montažne hiše. Izberite tipske hiše Rihter!