Usnjene motoristične jakne med najbolj priljubljenimiUsnjena moto jakna Gore-Tex

Motoristična jakna se od navadne jakne loči po tem, da je sešita iz bolj trpežnih materialov, različni ščitniki in podloge, ki so nameščeni na vseh ključnih delih telesa, pa blažijo poškodbe ob morebitnem padcu. Poleg tega mora biti jakna zračna, a neprepustna za veter ter nepremočljiva za dež in sneg. Pomembno je, da je jakna pravilne velikosti in da se nam popolnoma prilega, saj nas med vožnjo ne sme ovirati.


Motoristične jakne so najpogosteje izdelane iz usnja, z dodatki kevlarja ali najlona. Usnje je material, ki pri vožnji nudi največ upora ob drsenju. Kljub temu, da se usnje najhitreje obrabi in razpoka, so usnjene motoristične jakne najbolj priljubljene. Tako kot ostala motoristična oblačila tudi motoristične jakne delimo glede na njihovo uporabnost – za vsak tip motorja oz. stil vožnje je določen tip jakne.


V motoristični trgovini Laba so po ugodnih cenah na voljo vrhunske moto jakne – še posebej ugodna je akcija zadnjih kosov motorističnih oblačil, obutve in čelad, ki prinaša velike prihranke.

 

Usnjene jakne Alpinestars izdelane iz najboljšega govejega usnjaUsnjena moto jakna Stella

Vrhunske usnjene motoristične jakne Alpinestars so izdelane iz usnja najboljše kakovosti. Ena takšnih je usnjena jakna Alpinestars GP Plus, ustvarjena za mestnega motorista, ki ob koncu tedna uživa tudi v hitrejši vožnji. Jakna v modnem kroju združuje tehnične inovacije z visoko stopnjo udobja.


Nepremočljiva jakna Gunner je vodoodporna jakna z napredno in zelo vzdržljivo zunanjo lupino ter 100-odstotno vodoodporno in zračno podlogo, ki omogoča izolacijo ter udobje med vožnjo. Gre za vsestransko in zelo udobno jakno, ki se obnese v vseh vremenskih pogojih, saj ima snemljivo toplotno podlogo. Nad njo bodo zagotovo navdušeni touring motoristi.


Tudi motoristke boste pri nas našle usnjene motoristične jakne zase. Kolekcija Stella je oblikovana tako, da se kroj prilega vašemu telesu, zato boste videti naravnost fantastično.  

 

Moto jakne – akcija zadnjih kosov blagovne znamke Alpinestars

V naši OUTLET ponudbi so po odličnih cenah na voljo kosi motoristične opreme Alpinestars iz prejšnjih sezon. Med njimi boste našli tudi moto jakne. Akcija pa velja tudi za zadnje kose čelad Nolan. Pri njihovem nakupu vam priznamo 25-odstotni popust.

Obiščite naš prodajni salon, naše izdelke si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini.


Vabljeni!

 

Moto center Laba | Moto jakne akcija, nepremočljiva jakna – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
usnjene motoristične jakne, moto jakne akcija, nepremočljiva jakna
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA