Ščitnik za hrbet nudi učinkovito zaščito pred udarci

Ščitnik za hrbet motoristom nudi učinkovito zaščito pred udarci v hrbet. Dober ščitnik za hrbet lahko prepreči hude poškodbe in celo zlome hrbtenice. Za kar najučinkovitejšo zaščito se mora ščitnik za hrbet lepo prilegati obliki telesa, da zaščiti čim večji del hrbtenice, hkrati pa ne sme ovirati gibanja.


Ščitnik za hrbetMedtem ko so se motoristi kar dobro navadili na oblačila s ščitniki, pa ščitnik za hrbet še ni povsem osvojen. Morda zato, ker je marsikomu lahko ščitnik za hrbet malce v napoto. Vsi športni motoristi, ki uporabljajo usnjeni kombinezon, praviloma uporabljajo tudi ščitnik hrbtenice, ker se zavedajo njegovih varnostnih odlik. Motokrosisti poleg ščitnika za hrbet uporabljajo tudi ščitnik za vrat, komolce in kolena. Touring motoristi pa so se namesto na ščitnik navadili na kratko »želvo«, ki je pravzaprav le ledvični pas za motor, opremljen s trdo školjko. Ta sicer služi kot prijetna ledvena opora in grelec, vendar nič več.


Motoristična trgovina Laba vam poleg oblačil in obutve Alpinestars nudi tudi Alpinestars izdelke za zaščito hrbta, ledvenega predela, prsnega dela, kolen in komolcev. Na voljo so različni ščitniki, primerni za moške, ženske in otroke. Ledvični pas za motor je namenjen vsem motoristom, saj nudi odlično zaščito pred vetrom, hkrati pa omogoča koži, da normalno diha. V naši ponudbi boste našli ledvični pas za motor modelov MX AIR, ORION, SATURN in TOURING.

 

Ščitnik za koleno – Alpinestarsova zaščita za kolenaŠčitnik za koleno

Poleg ščitnika za hrbet in za ledveni predel je pomemben tudi ščitnik za koleno, ki vašemu kolenu nudi odlično zaščito pred udarci, ga stabilizira in razbremeni ter tako preprečuje nadaljnje poškodbe, motorista pa ne ovira med gibanjem.


Za vse, ki želite izdatno zaščititi vaša kolena, vam Alpinestars nudi kakovosten ščitnik za koleno B2 Carbon Knee Brace. Zasnovan je kot prava opornica in se odlično prilega kolenskemu sklepu, obenem pa s posebnim sistemom zelo dobro ščiti pogačico pred udarci. Ščitnik pogačice je gibljiv in se samodejno prilagaja položaju noge ter tako poskrbi za optimalno zaščito sklepa. Poleg tega pa je ščitnik za koleno snemljiv, zato je vsestransko uporaben del športne opreme.

Poskrbite za učinkovito zaščito svojega telesa – vrhunski ščitniki za hrbet, kolena in ledveni predel vas čakajo v našem prodajnem salonu v BTC City Ljubljana.


Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

 

Moto center Laba | Ledvični pas za motor – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
ščitniki, ledvični pas za motor
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA