Motoristične rokavice – pomemben del motoristične opreme

Motoristične rokavice so poleg čelade, obutve, kombinezona in jakne prav tako pomemben del  zaščitne motoristične opreme. Za vse motoriste bi morale biti rokavice za motor nepogrešljive, saj nam nudijo zaščito rok ob morebitnem padcu, obenem pa nam grejejo roke pri vožnji v bolj hladnih ali vetrovnih dneh.


Motoristične rokavice DrystarRokavice za motor so izdelane iz lahkih materialov, ki dihajo, vendar roko vseeno zaščitijo. Ločimo jih po namenu uporabe. Za vožnjo s skuterji so dovolj dobre kratke, lahke motoristične rokavice, medtem ko so za vožnjo s težjimi motorji priporočljive naprednejše rokavice z več ščitniki. Njihova cena je sicer nekoliko višja, a kadar gre za varnost, ta ne bi smela biti pomembna. Pomembna je njihova kakovost. Moto center Laba vam z zadovoljstvom ponuja motoristične rokavice svetovno priznane blagovne znamke Alpinestars. Vrhunska kakovost in vzdržljivi materiali ter moderen videz tudi profesionalnemu motoristu nudijo udobje in užitek v vožnji.

 

Rokavice za motor Alpinestars – vrhunska kakovost za udobje, užitek in zaščito

Naša ponudba motorističnih rokavic je izredno pestra. Med njimi boste našli tako poletne kot zimske rokavice za motor, vse pa so namenjene tako moškim in ženskam kot otrokom. Izdelane so iz vrhunskih, lahkih in zračnih materialov, zaradi ergonomske oblike pa se lepo prilegajo vsaki dlani.


V naši ponudbi motorističnih oblačil Alpinestars boste našli učinkovite motoristične rokavice za dirkanje, progo in cesto, ki združujejo visoko raven zaščite z naprednimi materiali in ergonomsko obliko. Športne motoristične rokavice GP PRO učinkovito zaščitijo vaše roke, hkrati pa so udobne in fleksibilne. Vrhunski tehnologiji je dodana tudi posebna zaščita v obliki ščitnikov za členke iz karbonskih vlaken. Preizkušene pa so bile na tekmah MotoGP in WSB. V hladnejših dneh pa prav pridejo tudi termo rokavice za motor.


Linija Stella poleg oblačil in obutve za ženske motoristkam ponuja tudi bogato izbiro rokavic. Na voljo so lahke, zračne in vodoodporne rokavice, pa tudi usnjenih ne manjka.   

Celotno ponudbo motorističnih rokavic in ostale motoristične opreme si lahko ogledate v naši spletni trgovini, na voljo pa smo vam tudi v prodajnem salonu v BTC City Ljubljana.

Vabljeni!

 

Moto center Laba | Motoristične rokavice – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
motoristične rokavice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA