Motoristična obutev – motoristični čevlji in škornji za vsakogarMotoristična obutev

Motoristična obutev je ključna za varno, zanesljivo in udobno vožnjo, saj nudi zaščito našim stopalom oz. celotnemu spodnjemu delu noge. Moto obutev mora biti izdelana iz materialov, ki prenesejo različne vremenske razmere, udarce in velike hitrosti. Ker motoristi tudi z nogami upravljajo motor, pa mora biti motoristična obutev tudi trpežna in udobna. Motoristični čevlji in škornji so zato izdelani iz vrhunskega usnja ali drugih trpežnih materialov, ki prenesejo različne okoliščine med vožnjo. Primerna in udobna motoristična obutev pride še posebej prav pri premagovanju daljših razdalj. Prav tako mora biti moto obutev dovolj zračna – nogam mora zagotavljati dihanje, hkrati pa mora ohranjati toploto. Kakovostni motoristični škornji in čevlji  imajo obenem posebej ojačan predel okoli prstov in gležnja.


Moto center Laba je pravi naslov za vse, ki potrebujete motoristično obutev. Na voljo je kakovostna in cenovno ugodna moto obutev za vse priložnosti – za športno, potovalno, terensko in vsakdanjo rabo. V naši moto trgovini pa boste našli tudi dodatno opremo, kot so drsniki, opetniki, nadomestni podplati in zaponke.

 

Motoristična obutev Alpinestars za moškeMotoristični škornji Stella

Športna motoristična obutev za moške zajema čevlje in škornje linije S-MX in Supertech. Motoristični čevlji S-MX 1 so udobni in učinkoviti. Zgornji del je izdelan iz vzdržljive, super lahke mikrotkanine in ojačan z robustnim TPU ogrodjem. Podplat čevlja pa je ojačan s posebno obliko gume, ki izboljša oprijem in vzdržljivost. Za potovanja priporočamo nepremočljive motoristične škornje Ridge, Roam in Scout ter Gore-Tex. Motoristični čevlji za vsakdanjo rabo pa so lahki in praktični športni čevlji, še posebej primerni za vožnjo v poletnih mesecih.  

 

Moto obutev za ženske – kolekcija StellaMotoristični škornji Stella ženski

Športno moto obutev za ženske zaznamuje linija Stella S-MX, ki je znana po udobju, prileganju nogi, varnostni zmogljivosti in enostavni prilagodljivosti. Stella Josey so nepremočljivi motoristični čevlji, primerni za uporabo na motorju in tudi sicer. Stella Torre pa so nepremočljivi škornji s sodobnimi, elegantnimi in praktičnimi linijami. Idealno se obnesejo tudi kot ženski touring škornji.

Ker je motoristično obutev pred nakupom dobro preizkusiti, vas vabimo, da se oglasite v našem prodajnem salonu v BTC City Ljubljana. Na voljo pa smo vam tudi v naši spletni trgovini.

Vabljeni!

 

Moto center Laba | Moto obutev, motoristični čevlji – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
motoristična obutev, moto obutev, motoristični čevlji
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA