Motokros čelade so pomemben del motokros opremeMotokros čelada

Uporaba motokros čelade je nujna, tudi če se z motokrosom ukvarjate zgolj rekreativno. Če se s tem športom ukvarjate profesionalno, pa je čelada za motokros nepogrešljiva, saj vam ob padcu zaščiti najpomembnejši del telesa – glavo. Poleg motokros čelade so za zaščito pomembni tudi škornji, ščitniki za komolce in kolena ter primerna motoristična oblačila. Profesionalni motokrosisti v zadnjem času vse pogosteje uporabljajo tudi ščitnike za vrat, ki lahko pri kakšnem hujšem padcu preprečijo trajnejše poškodbe.


Čelada za motokros se razlikuje od čelade, ki se jo uporablja za normalne motorje. Ta čelada nima vizirja, ampak se namesto njega uporablja očala. Gre za ista očala, kot jih uporabljajo smučarji, le da imajo nameščen še prozoren trak. Motokrosisti očala med vožnjo čistijo tako, da povlečejo za v ta namen pripravljeno vrvico. Za motokros čelade ni nujno, da so toliko udobne, zagotavljati pa morajo zadovoljivo mero varnosti.

 

Čelada za motokros Nolan zagotavlja varno in udobno vožnjo

Moto center Laba je dobro založen z motorističnimi čeladami priznanih blagovnih znamk, kot sta Nolan in Nexx. Blagovna znamka Nolan ponuja čelade Nolan, X-Lite in Grex. Vse so primerne tako za zahtevne kot za manj izkušene voznike. Poleg integralnih, preklopnih in odprtih (jet) čelad pa boste v naši trgovini našli tudi motokros čelade. Motoristične čelade Nolan sodijo med najboljše, saj jih odlikuje visoka kakovost materialov, varnost in zanesljivost. Čelada za motokros Nolan zagotavlja vse, kar motokrosisti od nje pričakujejo.


Čelada Nolan N52 (DRAGON ali SMART) je lahka čelada za terenske vožnje, za enduro, motokros in supermoto. Tehnične in funkcionalne značilnosti motokros čelade so bile razvite v dolgoletnem sodelovanju s vrhunskimi športniki. Skladnost oblike, teže in velikosti bo zadovoljila večino potreb terenskih motociklistov. Čelada se dimenzijsko odlično ujame s sodobnimi očali priznanih proizvajalcev, zato ne ovira dihanja skozi nos.

Čelade Nolan – zanesljiv partner za motokros voznike. Ogledate si jih lahko v našem prodajnem salonu v BTC City Ljubljana ali v naši spletni trgovini.


Vabljeni!

 

Moto center Laba | Čelade Nolan, oprema za motokros – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
čelada
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA