Panoramske stene bodo popestrile vaš dom

Panoramska stena je odlična rešitev za vse, ki ste vedno radi v stiku z naravo. Velike steklene površine, čudovit lesen okvir ter enostaven sistem za odpiranje in zapiranje so glavni elementi panoramske stene. V našem podjetju imamo že izjemno dolgo tradicijo, zato je vsaka panoramska drsna stena izdelana skrbno in v skladu z željami strank. Zaradi funkcionalnosti, ki jih drsne stene nudijo uporabnikom, so med ljudmi vedno bolj priljubljene. Panoramske drsne stene pa niso le uporabne, vendar tudi izjemno estetske. Naj vaš dom krasi panoramska stena najnovejšega designa.

 

MODERNA DRSNA STENA JE LAHKO VAŠA

 

Za naravno osvetlitev najbolje poskrbi panoramska stena

Niste ljubitelji temnih prostorov? Si v vašem dnevnem prostoru želite več svetlobe, pa ne veste, na kakšen način bi se zadeve lotili? Za vas imamo rešitev – panoramska stena bo v največji možni meri poskrbela za prisotnost sončne svetlobe v prostoru. Dandanes je zahteva po svetlobi v prostoru vse večja, zato je to vsekakor idealen produkt, ki poleg svetlobe zagotavlja tudi povezavo z naravo. Ponudba podjetja Mizar Volčja Draga je izredno bogata, zato smo prepričani, da vas bodo naše panoramske stene zagotovo navdušile. Nudimo vam tudi moderno leseno pohištvo, notranje lesene stopnice, garažna vrata, lesena ostrešja, lesena in alu-les okna, lesena polkna in še mnogo več.

Mizar Volčja Draga | Panoramske stene

Drsne stene vas povežejo z naravo

Če ste ljubitelj narave, so drsne stene vsekakor nepogrešljiv element vašega doma. Panoramska vrata izjemno lepo povezujejo notranjost objekta z okolico, kar pride še posebej do izraza v sončnih dneh. Svetujemo vam, da panoramska stena ločuje (in hkrati povezuje) dnevno sobo in teraso oziroma vrt, saj vam to omogoča vdor velike količine svetlobe v notranjost objekta. Ker sta odpiranje in zapiranje panoramske stene izredno enostavna, bo vstop na teraso preprost. Sodoben sistem zagotavlja, da je odpiranje popolnoma tekoče in neslišno. S panoramsko steno boste vedno ostali v stiku z naravo.

 

Na voljo so vam različne panoramske stene

V našem podjetju je vsaka panoramska stena izdelana strokovno in natančno. Predvsem natančnost izdelave in kvaliteta materialov zagotavljata, da stena nudi odlično zvočno in toplotno izolacijo.

 

Pri nas lahko naročite različne panoramske stene:

  • Klasične drsne stene v različnih vrstah lesa
  • Dvižne drsne stene
  • Panoramske stene z odpiranjem na način harmonike

 

Panoramske stene so vam na voljo v različnih dimenzijah. Izbirate lahko tudi med mnogimi vrstami lesa, ki jih zaščitimo z debeloslojnimi lazurami v odtenku prilagojenemu vsakemu naročniku. Če si torej želite nove drsne stene, nas pokličite ali obiščite v Volčji Dragi.

 

Mizar Volčja Draga | Panoramska stena, drsne stene – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Mizar Volčja Draga
Naslov
Volčja Draga 42
5293 Volčja Draga
Spletna stran
E-pošta
05 330 49 60
Seznam fraz
panoramska stena, drsne stene
ZEMLJEVID