Lesena okna in vrata vse bolj cenjena

 

Okna in vrata iz lesa po zaslugi številnih pozitivnih lastnosti lesa ponovno postajajo vse bolj cenjena. Les je naraven, okolju in človeku prijazen material. Izdelava iz lesa ne obremenjuje okolja, česar za izdelavo oken iz PVC ne moremo trditi. Leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Ne nazadnje leseno okno s svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžareva toplino in domačnost. Po meri izdelana lesena okna so iz naštetih razlogov prav gotovo odlična naložba v prihodnost.
Okna, tako lesena kot ALU-LES, so že več kot 60 let osnovna dejavnost našega podjetja. Naše dolgoletne izkušnje se zrcalijo tudi v izdelavi kakovostnih in estetskih lesenih vrat. Iz masivnega lesa izdelujemo vhodna, balkonska, garažna in notranja vrata. Bogat prodajni program dopolnjujejo polkna in drsne stene ter pohištvo, notranje stopnice in ograje.

 

Lesena okna po meri za popolno podobo vašega doma

 

V podjetju Mizar Volčja Draga vam iz različnih vrst lesa izdelamo lesena okna po vaši meri. Vanje lahko vgradimo vse vrste stekel, način odpiranja pa prilagodimo vašim željam. Pri izdelavi lesenih oken standardno uporabljamo les smreke ali jelke, ki je lahko debelinsko nespojen ali lameliran iz treh lamel. Prav tako za izdelavo lesenih oken uporabljamo druge lesne vrste, kot so macesen, hrast in meranti. Okovje omogoča različne načine odpiranja – vrtljivo, vrtljivo-nagibno, nagibno, drsno ali harmonika. Poleg izdelave oken po meri vam nudimo tudi montažo, ki jo bo izvedla strokovna ekipa monterjev.
Na zunanjo stran vašega lesenega okna lahko namestimo tudi aluminijasto masko. ALU-LES okna bodo v vaš dom vnesla pridih modernosti in oblikovne dovršenosti. V prostoru boste čutili toplino, ki jo izžareva les, zunanja stran pa bo izpostavila sodobno eleganco aluminija. Takšno okno je vzdržljivo in zagotavlja odlično toplotno izolacijo.

 

Lesena okna in vrata

 

Leseno okno RONDO prinaša številne izboljšave

 

Leseno okno RONDO je najnovejši izdelek blagovne znamke MIZAR. Močno zaobljeni robovi dajejo oknu sodoben in moderen videz, posebna dekompresijska komora v podboju pa izboljšuje toplotno in zračno zaščito. Okno je na voljo v različnih barvah - odločite se lahko za češnjo, hrast, rumeno, palisander, orange, ebenovino, zeleno, mahagonij ali belo. Lesena okna lahko kombiniramo tudi z vsemi tipi polken blagovne znamke MIZAR.

 

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.


Mizar Volčja Draga | Izdelava lesenih oken in vrat – povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Mizar Volčja Draga
Naslov
Volčja Draga 42
5293 Volčja Draga
Spletna stran
E-pošta
05 330 49 60
Seznam fraz
lesena okna, lesena okna in vrata, okna lesena, leseno okno
ZEMLJEVID