Otroške vzmetnice in vzmetnice standardnih dimenzij 160x200


Zdravju prijazne vzmetnice, žimnice in posteljnina so že vrsto let del našega prodajnega programa. Pri nas lahko najdete tako otroške vzmetnice standardne dimenzije 60x120 centimetrov kot ležišča širših in daljših dimenzij, na primer 160x200. 

 

PREVERITE PONUDBO LATEKS LEŽIŠČ

 

Izbira vzmetnic je izredno pestra in bo zagotovo zadovoljila vaš okus:

 

  • vzmetnice dimenzijevzmetnice iz lateksa, naravnega materiala, ki je prijazen tako okolju kot človeku, in slovi po tem, da z leti ne izgubi elastičnosti ali oblike,
  • vzmetnice z žepkastimi vzmetmi, ki imajo posamezne vzmeti obdane s tekstilnimi vrečkami, ki so samostojne in prišite druga ob drugi,
  • vzmetnice iz pene, ki je po strukturi in značilnostih zelo podobna ležiščem iz lateksa; na voljo zelo dobre vzmetnice iz klasične poliuretanske pene za tiste, ki imajo raje trša ležišča, ter spominske vzmetnice z mehurčkasto sestavo jeder, skozi katera kroži zrak in s tem odvaja vlago.
 

 

Otroške vzmetnice Bambino za miren spanec vašega malčka


vzmetnica 160x200Za dojenčke in najmlajše so v našem prodajnem programu na voljo otroške vzmetnice Bambino. Vzmetnice za otroke so izdelane iz naravnih materialov in bodo vašemu dojenčku ali malčku nudili vrhunsko udobje. Spominska pena omenjene vzmetnice je idealne trdote za vašega malčka in je oblikovana tako, da vsebuje masažne izrastke, ki nežno masirajo otroka med spanjem in ugodno vplivajo na cirkulacijo krvi. Debelina otroške vzmetnice je 10 cm, ležišče pa ima še odstranljivo, nepremočljivo prevleko, ki jo lahko operete na 90°C, kar je še posebej pomembno v primerih, ko nam otrok moči posteljo. Privoščite svojemu malčku le najboljše – obiščite nas na naši spletni strani http://www.zdravapostelja.si. Vljudno vabljeni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Media Dom d.o.o.
Naslov
Bavdkova ulica 5
Ljubljana
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
030 314 850
Seznam fraz
Vzmetnice, vzmetnica 160x200
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA