Lateks ležišča za zdrav in udoben spanec

Blagovna znamka Zdravapostelja zajema različne spalne podlage, tudi lateks ležišča vrhunske kakovosti, ki vam bodo nudila kakovosten in prijeten spanec. Ležišče iz lateksa ima pred ležišči iz drugih materialov številne prednosti, saj je kvalitetna vzmetnica, ki dolgo časa obdrži svojo obliko in je ne bo treba zamenjati že po nekaj letih. Lateks ležišča so namreč izjemno trpežna in trdna, na voljo pa so v tolikih različicah, da vsak najde nekaj zase. Edino opozorilo, ki ga velja upoštevati, je to, da si pri posameznem modelu preberite priporočila, saj vsa lateks ležišča zahtevajo podlago, ki dobro diha in zagotavlja dober pretok zraka – potrebno je torej ustrezno letveno dno, da se ležišče zrači.


Kvalitetna vzmetnica iz naravnega kavčuka

Ležišče iz lateksa je izdelano iz naravnega materiala. Lateks namreč izdelajo iz soka dreves kavčukovca. Na temu namenjenih kmetijah namreč drevesno lubje zarežejo, da iz njega izteka poseben sok, ki je odličen za izdelavo lateksa. Lateks ležišča so neverjetno prožna in te svoje lastnosti zlepa ne izgubijo, zato jih boste lahko uporabljali dolgo časa. Obenem so lateks ležišča zaradi materiala, iz katerega so izdelana, antistatična, antibakterijska in antialergena, saj preprečujejo razmnoževanje pršic. Na njih se bodo udobno počutili tudi alergiki. In ker so na voljo v številnih različicah, bo vsak izmed vas našel pravo ležišče zase.


Lateks ležišča za različne spalne potrebe

V podjetju Zdravapostelja vam ponujamo različna lateks ležišča.

Trenutno so vam na voljo naslednje različice:

  • Lateks ležišče Nemesis,
  • Lateks ležišče Poseidon in
  • MEMOLATEX ležišče HERA.
 
ležišče iz lateksa iz naravnih materialov kvalitetno lateks ležišče
 


Vsako ležišče iz lateksa je namenjeno posebni cilji skupini. Imate širša ramena ali boke? Si želite izjemno udoben spanec na ležišču iz popolnoma naravnih materialov? Izberite najprimernejše ležišče iz naravnih materialov. Na voljo so tudi lateks ležišče iz tako imenovanega spominskega lateksa, kvalitetna dvostranska vzmetnica z različno trdoto na vsaki strani in še marsikaj. Lateks ležišča so primerna za vse spalne položaje in navade in so tako odlična izbira za vašo spalno vzmetnico.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Media Dom d.o.o.
Naslov
Bavdkova ulica 5
Ljubljana
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
030 314 850
Seznam fraz
Lateks ležišča, ležišče iz lateksa
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA