Lateks ležišče – naraven material za udoben spanec

Ležišča iz lateksa nedvomno spadajo med najbolj kakovostna ležišča. Lateks je namreč naravni material, ki ga pridobivajo iz drevesnega soka kavčukovcev, iz katerega s posebnim postopkom izločijo lateks. Na področju jugovzhodne Azije lateks za ležišča še vedno pridobivajo po tradicionalnem postopku: zarežejo v lubje dreves in podstavijo posodo, v katero se nabira bel drevesni sok. Lateks ležišče je na otip zelo prijetno, saj gre za naraven material, ki je antibakterijski in antistatičen, primeren tako za postelje za otroke kot za odrasle.

 

LETVICE TUDI ZA POSTELJE ZA OTROKE

 

Lateks ležišče je udobno ležišče za vse generacije

Zaradi svojih specifičnih značilnosti je lateks zelo primeren za ležišča. Iz lateksa namreč lahko izdelamo zelo različna udobna ležišča, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke. Osnovne značilnosti lateks ležišča so poleg tega, da je antistatično in antibakterijsko, tudi, da omogoča zelo slabe pogoje za razmnoževanje pršic, zato je lateks ležišče primerno za vse, ki ste občutljivi na pršice. Lateks ležišče je relativno trdo, zato ga priporočamo tistim, ki raje spite na nekoliko trši podlagi. Ležišča slabše vpijajo vlago, kar pomeni, da se ta ne bo zadrževala v ležišču. Poskrbeti morate, da bo lateks ležišče vedno kombinirano z zračno letveno podlogo. Tako boste dobili udobno ležišče, ki sodi v postelje za otroke in odrasle.

 

udobno lateks ležišče otroško ležišče iz lateksa

 

Ležišče iz lateksa Zdravapostelja – trpežno in udobno lateks ležišče

Pod blagovno znamko Zdravapostelja vam ponujamo različna lateks ležišča. Katerega boste izbrali, je odvisno povsem od vaših želja. Klasično lateks ležišče je vsestransko in trpežno, lahko pa se odločite tudi za udobno ležišče, razdeljeno na več con z različnimi trdotami. Izbirate lahko med mdnogo različnimi vrstami ležišč. Na primer, odločite se za ležišče iz spominskega lateksa, ki ima enake lastnosti kot spominska pena. V vsakem primeru pa je nujno poudariti, da ležišče iz lateksa ne izgubi elastičnosti, da je trše in primerno za ljudi različnih tež. Pod lateks ležišči je nujna uporaba letvenega posteljnega dna ali druge zračne podlage, ki omogoča zračenje.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Media Dom d.o.o.
Naslov
Bavdkova ulica 5
Ljubljana
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
030 314 850
Seznam fraz
Lateks ležišče, lateks ležišča
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA