Montažna hiša MarlesAtrijske montažne hiše

 

Atrijske montažne hiše so hiše z manjšim vrtom oz. atrijem, ki nam omogoča sproščujoč razgled. Gradnja je hitra, čista in učinkovita. Vsi elementi so izdelani že v tovarni, na gradbišču oz. izbrani parceli pa se gotovi deli sestavijo v celoto. Ker so deli montažne hiše suhi, so dvomi o vlažnosti, gorljivosti ali premajhni izolaciji odveč. Ravno zaradi suhe gradnje so montažne hiše vseljive takoj – kot hiše na ključ. Gradnja atrijske hiše za seboj ne pušča nobenih ostankov materiala, orodja ali gradbenih naprav.

 

Atrijske montažne hiše

 

Atrijske hiše so lahko zgrajene kot moderne hiše, stanovanjske pasivne hiše, manjše hiše, lesene hiše – tloris in tipski načrt za atrijsko montažno hišo si lahko ogledate na naši spletni strani.

 

Montažne hiše

 

Moderne montažne hišeMontaža lesene hiše pomeni manj obremenjevanja okolja, v primeru lesene montažne hiše pa je to še bolj ekološko. Les je zelo dober toplotni izolator, zato ga je v materialih, ki sestavljajo montažne hiše veliko. Ker pravimo, da les »diha«, omogoča bolj zdravo klimo, filtrira zrak in uravnava vlažnost. Majhne montažne hiše so tudi energijsko varčne, kar je zaradi vse višjih cen energentov pomembna prednost. Čeprav imajo montažne hiše lahko konstrukcijo, pa je le-ta odporna na potrese. Ker so stene na sploh tanjše kot stene grajene hiše, pridobimo nekaj m2 površine. Takšne hiše pa se morajo posebej paziti vdora vode oz. poplav.


Majhne montažne hiše – vikend hiše kot nalašč za vikend oddih

 

Majhne montažne hiše so kot nalašč primerne za počitniške ali vikend hiše. Takšne hiše so postavljene hitro, uporabne pa takoj. Zakaj si ne bi majhne montažne hišice privoščili tudi vi?

 

Marles | Atrijske montažne hiše vikend hiše - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
montažne hiše, montažne lesene hiše, atrijske montažne hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA