Usnjene sedežne garniture po meri – Lido Ljubljana

Usnjene sedežne garniture LjubljanaV podjetju Lido Ljubljana, so vam na 1000 m^2 razstavne površine na voljo razstavljene kotne, usnjene in druge sedežne garniture, počivalniki ter ostalo pohištvo in dodatki za dom iz kakovostnih materialov. Kakovostna izdelava usnjene sedežne garniture po meri zagotavlja občutek razkošja, dobrega počutja in udobja. V vse usnjene sedežne garniture je vgrajen sistem relax, medtem ko anatomsko oblikovano hrbtišče skrbi za udobje med sedenjem ali počivanjem. Izdelava usnjene sedežne garniture po meri omogoča, da se lahko odločete med tremi tipi trdote sedišča, prav tako pa vam je ob nakupu usnjene sedežne garniture omogočeno, da izbirate med različnimi tipskimi postavitvami usnjene sedežne garniture po meri, ki pa jih ni malo. Usnjene sedežne garniture so vam na voljo v različnih barvah, vzorcih, stilih in dizajnih. Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite še več informacij o kakovostnem pohištvenem programu ali pa zgolj cenik za vse sedežne garniture.

 

OBIŠČITE NAŠ SALON SEDEŽNIH GARNITUR

 

Sedežne garniture dimenzije – razstavno–prodajni salon Ljubljana

Ko izbirate sedežne garniture je zelo pomembno, da jo preizkusite ali vam ustreza, ter da ste še posebej pozorni, če je izbrani model primerne dimenzije za vaš bivalni prostor. Morda kot priporočilo, sedežne garniture primerne dimenzije so zagotovo tiste, ki vam med sedenjem zagotavljajo primerno držo, med počitkom pa udobje. Kar pomeni, da morate pri izbiri sedežne garniture primerne dimenzije upoštevati naslednje bistvene dejavnike: globino in višino sedeža ter naklon hrbtišča in višino hrbtno-vratnega dela. Vse to, pa si lahko zagotovite, če seveda upoštevate, da se med sedenjem stopala dotikajo tal. Kar pomeni, da so dimenzije sedišča sedežne garniture po meri v povprečju visoke od 40 do 43 centimetrov. Če vam takšne dimenzije sedežne garniture ne ustrezajo, potem je priporočljivo, da se dogovorite za zvišanje ali znižanje sedišča. Za udoben počitek in sproščen vrat in glavo pa so najustreznejše dimenzije sedežne garniture z višino hrbtnega dela od 95 centimetrov dalje.

 

Sedežne garniture Ljubljana

V našem razstavno-prodajnem salonu Lido Ljubljana najdete kakovostne ergonomsko oblikovane sedežne garniture ter ostalo pohištvo za opremo doma. Poleg pestre ponudbe vam omogočamo tudi izdelavo sedežne garniture po naročilu, različnih dimenzij, vzorcev, stilov, dizajnov in barv. Vse sedežne garniture Lido Ljubljana so izdelane iz prvovrstnih materialov z upoštevanjem evropskih in svetovnih trendov. Pošljite nam povpraševanje ali pa se oglasite v našem razstavno-prodajnem salonu Lido Ljubljana, kjer vas čaka bogata izbira (oblazinjenega) pohištva.

 

Lido d.o.o. | Usnjene sedežne garniture - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Usnjene sedežne garniture, sedežne garniture Ljubljana, sedežne garniture dimenzije, Sedežne garniture cenik, sedežne garniture Ljubljana
ZEMLJEVID