Usnjena sedežna garnitura vrhunskega izgleda


Usnjena sedežna garnitura je centralni predmet vsake dnevne sobe, zato je izredno pomembno, da se na njej počutimo udobno in sproščeno. V našem strokovnem podjetju Lido vam zato izdelamo udobnokotno sedežno garnituro po meri, pa naj bo le ta trosed, dvosed, enosed ali sedežna z ležiščem. Poleg tega si v našem prodajno razstavnem salonu lahko ogledate tudi pestro ponudbo počivalnikov ter masažnih foteljev, ki bodo vselej poskrbeli za vaše maksimalno ugodje in sproščenost. Usnjene kotne sedežne garniture, dvosede ali trosede ter drugo oblazinjeno pohištvo vam bomo izdelali hitro in natančno po vaših željah, dokončan izdelek pa vam v najkrajšem možnem času pošljemo na vsak naslov.

 

Usnjena sedežna garnituraUsnjena kotna sedežna garnitura

Izdelava kotnih sedežnih garnitur z ležiščem poteka pri nas hitro ter z ozirom na vaše individualne specifikacije in potrebe. Prav tako si pri nas lahko za ugodno ceno zagotovite vrhunske počivalnike z masažnimi možnostmi ter številno drugo dodatno opremo, kot na primer dodatne naslone za roke in glavo, gretje v ledvenem delu ter zložljiva stojala za revije ali knjige. Usnjeno kotno sedežno garnituro ali trosed lahko tako naročite v skladu z lastnimi predstavami ter si tako zagotovite popolno opremljeno stanovanje. Oglejte si naš raznolik prodajni program in zagotovo boste našli nekaj zase!

 

Sedežna garnitura – trosed, dvosed ali enosed po meri

Usnjeno sedežno garnituro lahko kot trosed ali dvosed naročite v skladu z želenimi specifikami ter si tako zagotovite najustreznejšo oblazinjeno pohištvo za vaš dom. Prav tako se lahko odločite za sedežno z ležiščem in shranjevalnimi predali. Izdelava udobnih usnjenih sedežnih garnitur poteka pri našem podjetju Lido hitro in natančno, s čimer vam v najkrajšem možnem času omogočimo estetsko dovršen in funkcionalen dom. Obiščite nas torej v našem prodajno razstavnem centru v Ljubljani ali pa si oglejte naš spletni katalog in zagotovo boste našli nekaj po vaših potrebah in željah! Drugače pa se le obrnite na nas in naše izkušene svetovalce in skupaj bomo uresniči vse vaše individualne predstave.

 


Lido d.o.o.| Usnjena sedežna garnitura, kotne sedežne garniture, sedežna garnitura trosed - Povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
usnjena sedežna garnitura, kotne sedežne garniture, sedežna garnitura trosed
ZEMLJEVID