Sedežne garniture – cena

 

Sedežne garniture cenaV podjetju Lido izdelujemo počivalnike in sedežne garniture za dnevne sobe, pisarne, vikende, hotele in ostale priložnosti po naročilu in se zato kar najbolj optimalno prilagodimo vašim željam in potrebam prostora. Izberete si primeren model oziroma tip glede na dizajn in sedišče, nato pa vam sestavimo sedežno garnituro glede na dimenzijo dnevne sobe ali drugega prostora. Ponujamo tudi sedežne garniture s posteljo za občasno ali vsakodnevno spanje. Cena variira glede na velikost sedežne garniture, izbor dodatkov (npr. sedežna garnitura s posteljo je dražja od fiksne) ter materiala (usnje je dražje od blaga in mikrotkanine). Trudimo se, da so cene sedežnih garnitur dostopne ljudem in da za naše stranke poiščemo najprimernejše razmerje med kvaliteto sedežnih garnitur in ceno. Obiščite nas v razstavno-prodajnem salonu Lido na Vrhniki in skupaj bomo poiskali najprimernejšo sedežno garnituro za vašo dnevno sobo.

 

Sedežne garniture s posteljo

 

Ali si želite občasno poležavati na sedežni garnituri v dnevni sobi pred televizorjem, vendar si ne želite zapletenih mehanizmov odpiranja in zapiranja ležišč? Ali pa morda celo potrebujete ležišče primerno za vsakodnevno spanje? V podjetju Lido vam ponujamo rešitev. Sedežne garniture s posteljo za vsakodnevno spanje so izdelane kvalitetno, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Ponujamo vam različne mehanizme odpiranja in sisteme ležišč, ki so preprosti in hitri za uporabo. Cena sedežnih garnitur s posteljo je nekoliko dražja on fiksne, vendar precej variira od modela do modela. Pridite v naš salon Lido na Vrhniki, si oglejte raznolike sisteme ležišč in si izberite najprimernejšega.

 

Sedežne garniture v dnevni sobi

 

Sedežne garniture s posteljoZa zdravje, počutje, družabna srečanja in izgled prostora je pomembna investicija naša izbrana sedežna garnitura. Cene močno variirajo med različnimi proizvajalci in tudi modeli sedežnih garnitur. V dnevni sobi se povprečen človek zadržuje precejšnji del življenja, saj se tam odvijajo družinska in prijateljska srečanja, popoldansko ali večerno poležavanje, gledanje televizije, branje,… Pomembno je, da je naše sedenje in ležanje kvalitetno, saj se drugače ne spočijemo, temveč še bolj obremenimo hrbtenico in škodimo zdravju. Zato je pametno investirati v kvalitetne izdelke oblazinjenega pohištva. Ponujamo vam ergonomsko oblikovane in kakovostne sedežne garniture. Cena se razlikuje med posameznimi modeli, vendar se posvetimo vsaki stranki in poskušamo najdemo optimalno rešitev za vsakogar. Za vašo hrbtenico najugodnejša rešitev pri sedenju pa je naš ergonomsko in anatomsko oblikovan in zato izredno udoben počivalnik. Privoščite so počitek v življenju.

 

Lido | Sedežne garniture Lido s posteljo ali fiksne – najboljša rešitev za vašo dnevno sobo. Počitek za dušo in telo, garnitura Lido naj bo - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Sedežne garniture cena, sedežne garniture s posteljo, sedežne garniture dnevne sobe, počivalniki, udoben počivalnik
ZEMLJEVID