Kotna sedežna garnitura

 

Kotna sedežna garnitura in foteljVse bolj priljubljene so kotne sedežne garniture, saj prostor lepo razgibajo, zagotavljajo kar največjo izkoriščenost za sedenje ter so praktične in funkcionalne, predvsem v kombinaciji s posteljo. V razstavno-prodajnem salonu Lido si lahko na 1000 m2 in v treh etažah izberete model po svojih željah, nato pa vam po želenih dimenzijah sestavimo sedežno garnituro. Fotelji in počivalniki so prav tako mogoči v kombinaciji s skoraj vsako ponujeno garnituro. Blago za kotne in ostale sedežne garniture je raznolikih sestavov, tekstur, barv in vzorcev. Zagotovo boste našli primernega tudi zase. Lahko pa se raje odločite za mikrotkanino ali usnje, ponujamo pa tudi sedežne garniture z umetnim usnjem.

 

Sedežne garniture s fotelji

 

Če imate prostor dovolj velik, se lahko odločite za linijsko ali kotno sedežno garnituro s foteljem ali počivalnikom. Tako si zagotovite maksimalno udobje in kar najbolj koristite svoji hrbtenici in zdravemu sedenju. Kotno sedežno garnituro fotelj ali počivalnik lepo zaključita in izboljšata izgled prostora. Blago za kotno sedežno garnituro prav tako uporabimo za fotelj oziroma počivalnik in tako ustvarimo celovito in lepšo sliko v našem prostoru. Čiščenje sedežne garniture je predvsem odvisno od izbire blaga. Usnje in mikrotkanina sta preprosta za vzdrževanje in čiščenje, blago pa je odvisno od sestave in izdelave.

 

Blago za sedežne garniture

 

Kotna sedežna garnituraKo si izberete svoj model kotne sedežne garniture, dvosed, trosed ali drugačno obliko po svojih željah, se je potrebno odločiti še za material oblazinjenja. Ponujamo vam široko ponudbo usnja različnih kvalitet, tekstur in barv. Izbira mikrotkanine in blaga za sedežne garniture je prav tako skoraj neskončna: izbirate med različnimi sestavi, teksturami, kvalitetami, barvami in vzorci. Mnogo strank se odloči za vodoodbojno blago, saj ne prepušča mokrote, zato je lahko za vzdrževanje. V primeru umazanije se čisti samo z vodo. Vse več ljudi pa se odloča za blago za sedežne garniture iz naravnih materialov, kot je bombaž in volna. Vsak material ima svoje prednosti in pomanjkljivosti in pomagali vam bomo, da poiščete najustreznejšega zase. Potrudili se bomo, da izboljšamo kvaliteto vašega prostora z optimalno izbiro garniture, pa naj gre za linijsko, kotno sedežno garnituro ali samo fotelj oziroma počivalnik. Ko počitek postane res pravi užitek.

 

Lido | Kotna sedežna garniture v kombinaciji s foteljem ali počivalnikom predstavlja praktičen in funkcionalen sestav, prostor celostno zaokroži in ustvarja kotiček za počitek - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
kotna sedežna garnitura, sedežne garniture fotelji, blago za sedežne garniture, čiščenje sedežne garniture, sedežna garnitura umetno usnje, kotne sedežne garniture iz blaga
ZEMLJEVID