Sedežne garniture


Usnjene sedežne garnitureV podjetju Lido vam je na voljo kakovostna notranja oprema, ki je razstavljena na več kot 1000 m^2 v našem razstavno-poslovnem prostoru. V našem prodajnem programu vam je na voljo pohištvo, sedežne garniture, počivalniki in raznovrstni dodatki za dom. Sedežne garniture Lido si lahko zagotovite v različnih barvah, dizajnih, vzorcih, dimenzijah in stilih. V ponudbi imamo sedežne garniture iz usnja, blaga in mikrotkanin. Sedežne garniture v podjetju Lido slovijo po kakovosti, eleganci, funkcionalnosti, praktičnosti in udobju. Pri nas lahko izbirate med številnimi tipskimi elementi, ki nudijo različne postavitve sedežne garniture. Sedežne garniture so dobavljive v različnih trdotah sedišča in materialih ter mnogimi relax funkcijami. Za več informacij nam pošljite povpraševanje in z veseljem bomo odgovorila na vsa vaša vprašanja. Na naši spletni strani je natančno opisana tudi izdelava naših kakovostnih sedežnih garnitur, prav tako pa vam je na voljo katalog sedežnih garnitur v ponudbi.

 

USNJENE SEDEŽNE GARNITURE RAZLIČNIH DIMENZIJ

 

Usnjene sedežne garniture

Izdelujemo usnjene sedežne garniture različnih stilov, barv in dimenzij. Usnjene sedežne garniture Lido zagotavljajo izjemno ergonomijo in udobje, ki ga omogočajo številni vgrajeni počivalni mehanizmi. Usnjene sedežne garniture so dobavljive v različnih trdotah sedišča in tipskih elementih za številne postavitve. Usnjene sedežne garniture so dobavljive v različnih barvah, dimenzijah in stilih, saj smo pri kreiranju in izdelavi še posebej pozorni na detajle, prefinjen dizajn in kakovost materialov. Usnjene sedežne garniture Lido so izdelane tako, da so poleg udobja še funkcionalne in praktične.

 

Kotne sedežne garniture

Kotne sedežne garniture omogočajo, da lahko najbolj optimalno izkoristite razpoložljiv dnevni prostor. Nakup kakovostne kotne sedežne garniture omogoča večje sedalne površine, kar pride še posebej prav, kadar se na obisku zbere več gostov. Kotne sedežne garniture so na razpolago v različnih materialih, stilih, vzorcih, barvah in dimenzijah. V kolikor v ponudbi niste zasledili garniture, ki bi jo potrebovali, vam jo izdelamo tudi po meri. Z nakupom kotne sedežne garniture Lido si zagotovite garnituro, ki vam garantira kakovost, uporabno funkcionalnost in vrhunski dizajn. Kotne sedežne garniture Lido so vrhunski in priznan produkt, kar dokazuje tudi certifikat slovenske kakovosti.

 

Lido d.o.o. | Usnjene sedežne garniture - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Sedežne garniture, usnjene sedežne garniture, kotne sedežne garniture, Izdelava sedežnih garnitur, katalog sedežnih garnitur
ZEMLJEVID