Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zobje > Zobozdravnik

Zobozdravnik - najboljši zasebni zobozdravniki

Imate težave z zobmi? Priporočamo vam, da obiščete zobozdravstveno ambulanto. Zobozdravnik vam bo pomagal do bolj zdravih in lepših zob. Zasebni zobozdravniki v Ljubljani, ostali Sloveniji in na Hrvaškem.

Izgubljene zobe vam lahko pri Dentalni akademiji nadomestijo z udobnimi, nevidnimi vsadki, ki so kljub izjemni kvaliteti na voljo po ugodnih cenah.
V primeru, ko so bolečine prehude prporočamo, da se odločite za samoplačniško puljenje zoba. Pri Dentalni akademiji boste ob kvalitetnih posegih navdušeni tudi nad ugodnimi cenami.
Simptomi parodontoze izvirajo predvsem iz slabše ustne higiene, zato jih lahko v večini primerov preprečimo že z dovolj posvečenega časa. V primeru, da se simptomi te bolezni vseeno pojavijo, pa jih je treba prepoznati in hitro ukrepati - pri tem vam pomaga Dentalna akademija.
Dentalna akademija v okviru ustne higiene Ljubljana skrbi za higieno vaših zob. Ta vključuje redno ščetkanje zob ter pa tudi redno nitkanje, s katerim preprečimo zadrževanje bakterij med zobmi.
Profesionalno zobozdravstvo Pohlen nudi akkvostne in ugodne zobne implatante ali zobne vsadke!
Za lepši nasmeh si privoščite zobne prevleke ali porcelanaste zobe! Privoščite si kvalitetno in ugodno zobozdravstveno storitev!  
Potrebujete kvalitetno zobozdravstveno storitev tudi za otroke v Domžalah? Najboljši zobarji vas pričakujejo v zobozdravstvu Pohlen!
Zobni kamen nam lahko pogosto nagaja, če zobnega kamna ne čistimo redno. Ugoden cenik čiščenja zobnega kamna pri zobozdravstvu Pohlen!
Čiščenje zobnega kamna na voljo po dostopnih cenah - Dentalna akademija v Ljubljani. Nudijo tudi naravno čiščenje zobnega kamna.
Če iščete vse kvalitetne zobozdravstvene storitve, ki vključujejo tudi zobne vsadke, vas bodo zagotovo zadovoljili pri Dentalni akademiji, kjer vas bodo razveselile tudi ugodne cene.
Vodja dentalnega centra Dental Art Studio na Hrvaškem je dr. Nenad Klasić, vodilno ime na področju estetske stomatologije. Zobozdravniki so vrhunsko usposobljeni, izkušeni, prijazni, poleg tega pa imajo na voljo najsodobnejšo opremo. Slovenski zastopnik - Topmed Idealia, HappyMed, Celje.
Zaupajte dobrim zobozdravnikom iz zobozdravstva Pohlin za lep nasmeh! Profesionalni zobozdravniki z večletnimi izkušnjami vas pričakujejo!  
Zasebni zobozdravnik ceneje. Ugoden zobozdravnik in cenejši zobozdravnik za vas. Zobozdravnik ceneje, zobozdravniki ceneje. ZobozdravnikCeneje
Bolezni dlesni je potrebno pravočasno prepoznati. Med simptome vnetih dlesni spadajo oteklina, pordečitev in krvavenje dlesni, ustni zadah in bolečine. Vnete dlesni oz. paradontozo vam lahko pozdravi izkušen zobozdravnik. HappyMed, Celje.
Zobozdravnik Babit – zobozdravstvena ordinacija, ki jih zaupa največ Slovencev. Ekipa strokovnjakov na vseh področjih dentalne medicine poskrbi za zdrave zobe in lep nasmeh. Zobozdravnik Ljubljana.