Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zobje

Zobje - boleči, beli, porcelanasti, keramični. Bolezni zob.

Zobje potrebujejo vsakodnevno čiščenje. Naj bodo vaši zobje lepi, naravno beli in urejeni. Bolezni zob pripeljejo do tega, da so zobje boleči. Porcelanasti ali keramični zobje postajajo vse bolj priljubljeni.

Če iščete ortodonta v Ljubljani, je naša ordinacija v Ljubljani na Viču. Obiščite zasebnega ortodonta v Ljubljani, ki je primeren tako za odrasle kot za otroke.
Ugodna cena zobnih aparatov. Najbolj pogost je fiksni zobni aparat z zvezdicami. Lahko pa se odločite tudi za snemni aparat.
Zobna ščetka ION5 je najboljša naravna zobna ščetka, ki omogoča kvalitetno vzdrževanje ustne higiene. V primerjavi z zobno ščetko IONICA je veliko mehkejša.
Katera možnost – zobna prevleka ali zobni mostiček – je primernejša za vašo težavo?
Beljenje zob – kako do bleščečega nasmeha in kakšen je cenik?
Vsi poznamo zobne ščetke, tako navadne kot tudi električne. Obstajajo pa tudi bolj specifične zobne ščetke za namene čiščenja zobnih aparatov ali protez.
Zobni vsadki ali zobni implantanti povsem nadomestijo izgubljen zob tako v izgledu kot v funkcionalnosti.
Preobrazba nasmeha za boljše počutje in lepše življenje.
Hrvaški obozdravniki - DentVitalis
Dentalna akademija v Ljubljani nudi zobne implantate po dostopnih cenah. Posegi implantacije so v rokah izkušenih zobozdravnikov.
Zobna protetika: zobna proteza– rešitev za vaš nasmeh | Zobna kirurgija in zobna estetika za lep in širok nasmeh | Zobna proteza – cena ugodna
Dentalna akademija v Ljubljani nudi zobne vsadke izjemne kakovosti po dostopnih cenah. Cenik storitev lahko preverite na spletni strani dentalna-akademija.si
Zobna ščetka je zelo pomeben element skrbi za zobe. Tudi za prve zobke je potreno psokrbeti. Kupite otroku ultrazvočno zobno ščetko.
Za učinkovito ščetkanje zob izberite ionizirano zobno krtačko Ion 5 podjetja Eko Tehnologija, d.o.o.
Zobni implantat ali zobni vsadki. Tudi zobni implantati – cena ali zobni vsadki - cena.  Zasebno zobozdravstvo| zobni vsadek | zobni implantati| zobni implantanti
V podjetju Ekotehnologija Vam nudimo kvalitetne ionske zobne ščetke. Ionska zobna ščetka je bolj učinkovita kot električna ali navadna zobna ščetka. Je naravna eko zobna ščetka, ki na naraven način odstranjuje nečistoče.
Zobna prevleka in zobna kronater cirkon keramične prevleke: nudi jih sodobno opremljena zobna ordinacija | Za vas na voljo tudi cenovno dostopna zobna estetika
Najboljšo zobno krtačko lahko kupite pri trgovini Eko Tehnologija. Ionska zobna krtačka vas ne bo razočarala.
Naj postane zobozdravstvena ordinacija Babit vaše novo zobozdravstvo.Zobozdravstvo Babit Ljubljana – prijazni zobozdravniki za zadovoljne paciente.
Zobni aparat z belimi zvezdicami je enostaven za čiščenje. V našem zobozdravstvu ga lahko dobite po ugodni ceni, ki jo lahko najdete v ceniku.