Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zobje

Zobje - boleči, beli, porcelanasti, keramični. Bolezni zob.

Zobje potrebujejo vsakodnevno čiščenje. Naj bodo vaši zobje lepi, naravno beli in urejeni. Bolezni zob pripeljejo do tega, da so zobje boleči. Porcelanasti ali keramični zobje postajajo vse bolj priljubljeni.

Vsi poznamo zobne ščetke, tako navadne kot tudi električne. Obstajajo pa tudi bolj specifične zobne ščetke za namene čiščenja zobnih aparatov ali protez.
Ultrazvočna zobna ščetka vam omogoča preprosto in učinkovito čiščenje zob brez zobne paste. Ultrazvočna zobna ščetka je primerna tudi za otroke in živali.
Zobna ščetka ION5 je najboljša naravna zobna ščetka, ki omogoča kvalitetno vzdrževanje ustne higiene. V primerjavi z zobno ščetko IONICA je veliko mehkejša.
Zobni vsadki nadomeščajo manjkajoče zobe. Izberite vrhunske zobne vsadke po ugodni ceni. Cenik ostalih storitev dostopen v naši ambulanti v ljubljani.
Preobrazba nasmeha za boljše počutje in lepše življenje.
V podjetju Ekotehnologija Vam nudimo kvalitetne ionske zobne ščetke. Ionska zobna ščetka je bolj učinkovita kot električna ali navadna zobna ščetka. Je naravna eko zobna ščetka, ki na naraven način odstranjuje nečistoče.
Ekološka zobna ščetka bo odlično očistila vaše zobe brez zobne paste. Znebite se zobnega kamna s ščetkanjem zob z ekološko zobno ščetko.
Ionska zobna ščetka je odlična rešitev za zdravee zobe. Ionska ščetka za zobe ION5 je vse kar potrebujete. Ionska zobna ščetka ION5 za brezskrbno ščetkanje.
Najboljše otroške zobne ščetke, ki delujejo na principu ionizacije. Obiščite spletno trgovino podjetja Eko Tehnologija.
Zobna prevleka in zobna kronater cirkon keramične prevleke: nudi jih sodobno opremljena zobna ordinacija | Za vas na voljo tudi cenovno dostopna zobna estetika
Dentalna akademija v Ljubljani nudi zobne implantate po dostopnih cenah. Posegi implantacije so v rokah izkušenih zobozdravnikov.
Vam nagaja zobna gniloba? Obiščite našega zobozdravnika in ga vprašajte za bele plombe. Bele plombe so izdelane iz materialov v barvi zoba, zato so praktično neopazne. Poskrbite, da boto vaši zobje bleščeči beli. HappyMed, Topmed Idealia, Celje.
Vitamin D pomanjkanje lahko izzove bolečine v mišicah.  Želite preprečiti pomanjkanje vitamina D? Vabimo vas k ogledu spletne strani.
Cene stomatoloških storitev ZobozdravnikCeneje™: cene zobne protetike, cene zobne krone, cene implantatov | Ugodne cene pri zobozdravniku | zobozdravnik cene
Zobni implantati po akcijski ceni sedaj še ugodneje. Neboleč in hiter postopek brez operacije opravi zdravnik v le dvajsetih minutah. Povrnite si lep nasmeh še danes.
Venirji ali zobne luske vam omogočajo nebolečo pot do lepših in bolj zdravih zob.
Izberite učinkovito zobno ščetko za umivanje vaših zob. Izberite zobno ščetko Ion5 podjetja Eko Tehnologija.
Zobozdravstvene storitve in estetsko zobozdravstvo gresta pogosto z roko v roki.
V Dentalni akademiji na voljo številni zobni aparati, ki se razlikujejo po barvi in namenu - v zadnjem času je vedno bolj priljubljen zobni aparat za notranjo stran zob.
Zobna protetika: zobna proteza– rešitev za vaš nasmeh | Zobna kirurgija in zobna estetika za lep in širok nasmeh | Zobna proteza – cena ugodna