Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zobje

Zobje - boleči, beli, porcelanasti, keramični. Bolezni zob.

Zobje potrebujejo vsakodnevno čiščenje. Naj bodo vaši zobje lepi, naravno beli in urejeni. Bolezni zob pripeljejo do tega, da so zobje boleči. Porcelanasti ali keramični zobje postajajo vse bolj priljubljeni.

Zobni implantat ali zobni vsadki. Tudi zobni implantati – cena ali zobni vsadki - cena.  Zasebno zobozdravstvo| zobni vsadek | zobni implantati| zobni implantanti
Zobni vsadki nadomeščajo manjkajoče zobe. Izberite vrhunske zobne vsadke po ugodni ceni. Cenik ostalih storitev dostopen v naši ambulanti v ljubljani.
Izberite učinkovito zobno ščetko za umivanje vaših zob. Izberite zobno ščetko Ion5 podjetja Eko Tehnologija.
Zobna protetika: zobna proteza– rešitev za vaš nasmeh | Zobna kirurgija in zobna estetika za lep in širok nasmeh | Zobna proteza – cena ugodna
Vas zanima nakup ionizirane zobne ščetke? Tukaj boste izvedeli nekaj prednosti ionskih ščetk.
Zobozdravstvene storitve in estetsko zobozdravstvo gresta pogosto z roko v roki.
Naravno čiščenje zobnega kamna po ugodni ceni na odlični lokaciji v Ljubljani! Hitro in učinkovito odstranimo zobni kamen za ugodno ceno.
Karies ali zobna gniloba je pogosta zobna bolezen, ki se začne kot majhna luknja na površini zoba. Da bodo vaši zobje ostali zdravi in sijoči, vam priporočamo redne preglede pri zobozdravniku. Blagovna znamka HappyMed, Topmed Idealia, Celje.
Najboljšo zobno krtačko lahko kupite pri trgovini Eko Tehnologija. Ionska zobna krtačka vas ne bo razočarala.
Zobna prevleka oz. zobna krona, metalno keramične prevleke, implantat prevleka (metal-keramika): za to in še več poskrbi naša zobna klinika, ki je zasebna zobna ordinacija
Dentalni turizem ZobozdravnikCeneje™ oz. dentalni turizem Opatija je najugodnejši dentalni turizem na Hrvaškem | ZobozdravnikCeneje™ nudi najstrokovnejše storitve
Vitamin D pomanjkanje lahko izzove bolečine v mišicah.  Želite preprečiti pomanjkanje vitamina D? Vabimo vas k ogledu spletne strani.
Beljenje zob – kako do bleščečega nasmeha in kakšen je cenik?
Dentalna akademija v Ljubljani nudi zobne implantate po dostopnih cenah. Posegi implantacije so v rokah izkušenih zobozdravnikov.
ZobozdravnikCeneje™ | Estetsko zobozdravstvo – rešitev za vaš nasmeh. Zasebno zobozdravstvo, zobozdravstvo ceneje, zobozdravstvo cenik.
Zobni vsadki ali zobni implantanti povsem nadomestijo izgubljen zob tako v izgledu kot v funkcionalnosti.
Zobna prevleka in zobna kronater cirkon keramične prevleke: nudi jih sodobno opremljena zobna ordinacija | Za vas na voljo tudi cenovno dostopna zobna estetika
Za čistočo vaših zob izberite ionsko zobno ščetko pri podjetju Eko Tehnologija, d.o.o. Ne bo vam žal.
Zobni implantati po akcijski ceni sedaj še ugodneje. Neboleč in hiter postopek brez operacije opravi zdravnik v le dvajsetih minutah. Povrnite si lep nasmeh še danes.
Preobrazba nasmeha za boljše počutje in lepše življenje.