Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zdravilišče

Zdravilišče. Slovenska zdravilišča za hitrejše okrevanje ali oddih.

Zdravilišče za rehabilitacijo ali oddih. Obiščite dobra slovenska zdravilišča, kjer si boste nabrali novih moči ali hitreje okrevali po boleznih ali poškodbah.

Zdravilišče Talaso Strunjan na izjemni lokaciji uspešno zdravi revmatična obolenja in pljučne bolezni. Rehabilitacija v mirnem okolju poteka zelo hitro. Obiščite nas in si privoščite sprostitev in športne aktivnosti. Talaso Strunjan je del skupine Term Krka, Novo mesto.
Zdravilišče Dolenjske Toplice vam nudi zdraviliško zdravljenje bolečin v križu, rehabilitacijo po poškodbah in operacijah. Zdravilišče ponuja tudi samoplačniške ali koncesijske specialistične ambulante. Zdravilišče Dolenjske Toplice in druga slovenska zdravilišča - Terme Krka, Novo mesto.
Zdravilišče Term Krka. Zdravilišča Krka spadajo med najboljša slovenska zdravilišča za bolezni ožilja, bolezni srca, bolečine v križu in rehabilitacijo. Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice in Strunjan.Terme Krka, Novo mesto.
Zdravilišča in terme v Sloveniji ponujajo vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih ali uspešno okrevanje. Pooblaščeni smo tudi za Neckermann aranžmaje v termah in zdraviliščih. Slovenska zdravilišča