Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Pomlajevanje

Lasersko pomlajevanje obraza in fotopomladitev z IPL tehnologijo

 Lasersko pomlajevanje obraza , za mladostni videz. Danes je trend, da sil judje želimo biti mladi, imeti mladostni videz. Eliksirja za večno mlad videz ali za pomlajevanje še ni . Lahko pa obiščete salone kozmetike, v katerih bomo poskrbeli za pomladitev vašega obraza in telesa. Pomladitev obraza ali fotopomlajevanje v salonih kozmetike.  Pomlajevane z IPL tehnologijo ali z laserjem. Odst

Glajenje gub s pomočjo neinvazivnih postopkov, kot lasersko terapijo ELOS ali kisikovo terapijo, ki jo izvajamo v salonih Lassana v Ljubljani.
Cena liftinga obraza je odvisna od kvalitete uporabljenih produktov. V salonih Lassana uporabljamo zgolj najbolj kvalitete kreme za nego obraza.
Fotopomlajevanje vam hitro in neboleče povrne mladosten videz. Odstrani gube na obrazu in okrog oči.
Pomlajevanje obraza je sestavljeno iz različnih nebolečih terapij. Privoščite svoji koži ponoven sijaj v najlepši luči.
Pomlajevanje obraza s pomočjo laserja predstavlja učinkovito rešitev za glajenje gub na koži. Ta nekirurška metoda pomladitve kože vam povrne mladosten videz.
Če se želite učinkovito znebiti gub okoli oči se oglasite v enem izmed številnih Lassaninih kozmetičnih in frizerskh salonov v Ljubljani, kjer vam bomo s pomočjo nekirurških posegov, kot mezoterapijo, lahko pomagali.
Mezoterapija obraza je hitra in učinkovita metoda pomlajevanja kože. Odstranjevanje gub še nikoli ni bilo tako preprosto - Lassana.
Nudimo lasersko pomlajevanje obraza, ki je za razliko od kirurškega pomlajevanja neagresivno ter varno. Tehnika je primerna za vse tipe kož, učinkovita pa je pri glajenju gub, starostnih pegah, neenakomernem tenu kože ter poškodovani koži. 
Fotopomlajevanje obraza je zelo sodobna in tehnološko izpopolnjena tehnika laserskega pomlajevanja kože na obrazu. Z njim odpravimo gube, pigmente, brazgotine in ostale poškodbe, ki se rade pojavijo na obrazu.
Lifting obraza, ki za pomladitev kože, ne zahteva kirurškega posega. Naravni lifting obraza in vratu z linijo izdelkov Hyaluron Lift kozmetike Afrodita.
Lifting obraza in vratu z Afrodito - za gladko, čvrsto in navlaženo kožo preizkusite linijo Natural lift, brez parabenov, silikonov in parafina.
Pri BM Studio lahko v zelo kratkem času dosežete neverjetne učinke z najsodobnejšo tehnologijo ELOS laserskega pomlajevanja obraza.
Žal se času ter staranju ne moremo upreti, posledice pa so na našem telesu vidne predvsem na koži. Gube na obrazu so tako najbolj viden znak staranja, v našem salonu pa se znamo zoperstaviti tudi njim. S pomlajevanjem obraza bo vaša koža sijoča, zdrava, mladostna, predvsem pa brez gub. Vabljeni!
Kozmetični salon Lassana v Ljubljani nudi številne tretmaje za pomlajevanje obraza. Nekirurški lifting obraza je mnogo manj tvegan kot bolj invazivna različica. Lifting obraza vam lahko izvede tisti izvajalec, ki mu najbolj zaupate.
Gube na obrozu, na vratu predvsem okoli oči so znaki staranja. Vsi si želimo mladostni videz. Kozmetični salon Nika, Kamnik poskrbi za fotopomlajevanje obraza in za izbris let. Z vašim novim mladostnim videzom boste poželi komplimente o vaši lepoti in o vaši mladosti. Fotopomlajevanje izvajamo s tehnikami, ki so koži prijazne, Lasersko pomlajevanje kože na obrazu, in IPL tehnike
Pomlajevanje obraza tudi z nekirurškimi metodami: pomlajevanje kože je neboleč postopek, rezultat pa bo trajal tudi do enega leta. Pomlajevanje obraza vsaj 2x letno.
Strokovnjaki iz podjetja Lassana vam opravijo mezoterapijo z mikro-iglami, ki je učinkovit in hiter način za mladosten videz.
Pred laserskim liftingom srednjega dela obraza kožo navlažimo z mikroiglami, da postane koža elastična. Naš postopek in njegova cena sta dosegljiva za vsakogar!
V salonu Lassana vam nudimo tudi lifting obraza s pomočjo mezoterapije. Nekirurški lifting obraza je učinkovit in enostaven.
Gube na čelu posledica staranja in zunanjih obremenitev, ki jim je koža na obrazu najbolj izpostavljena. Nekirurški lifting obraza z laserjem med najbolj priljubljenimi.