Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaže

Masaže. Kakovostne in sproščujoče masaže za telo

Masaže. Izberite kakovostne masaže pod rokami maserk ali s pomočjo masažnih stolov. Masaže celega telesa, masaže hrbtenice, masaže stopal – masaže različnih delov telesa.

Tradicionalna tajska masaža poskrbi za boljše in vitalnejše počutje. Tajska masaža z olji poleg tradicionalne najbolj priljubljena tajska masaža v Ljubljani.
Tajska aroma masaža za razbremenitev in sproščujoč oddih od vsakdana.
S pomočjo thai masaže, ki jih nudi masažni salon Sense Ljubljana, do boljšega zdravja in počutja. Masaža – zanesljiva pot k boljšemu zdravju in počutju.
Imate občutek, da ste ves čas napeti? Da se ne znate več sprostiti? Se vam pojavljajo bolečine v hrbtenici in v predelu vratu? Vabljeni na klasično švedsko masažo v Kozmetično masažni salon Am v Ljubljani, kjer bomo poskrbeli, da se boste počutili kot prerojeni.
Med masaže, ki jih nudi Spa v mestu v Ljubljani, sodita tudi anticelulitna masaža in masaža telesa. Spa center se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Rezervirajte si termin in si privoščite ugodne masaže.
Različne tajske masaže v Ljubljana Sense spa centru. Med njimi tudi tradicionalna tajska masaža. Cena za masažo ugodna. Masažni salon in svet savn.  
Odločite se za obisk tajske masaže in si privoščite sprostitev. Obiščite naš salon, kjer vam je na voljo najboljša masaža v Ljubljani. Zmanjšajte stres in napetost ter povečajte svojo energijo. Prepustite se izkušenim maserkam na Rudniku, obiščite nas v našem salonu na Jurčkovi cesti 1. Salon tajske masaže - ONZONTHAI Boonyawee Wongsa s.p., Ljubljana.
Prijetne in sproščujoče Thai masaže so odlična izbira za pare. V Onzonthai masažnem salonu v Ljubljani si sprostite telo in duha.
Sprostitveni tretma tajske masaže z olji za vse željne sprostive ali proti bolečinam.
Wellnes Salia vam nudi masaže, obloge iz morskih alg in terapijo z morsko vodo. Obiščite nas v Strunjanu, kjer boste deležni popolnega sprostitvenega tretmaja. Talaso Strunjan in druge slovenske terme - Terme Krka, Novo mesto.
Terapevtska metoda, ki temelji na načelu, da se vsak del telesa odziva na pritisk točk na stopalu, se imenuje refleksna masaža stopal ali refleksoterapija. Gre za izredno učinkovito naravno terapijo, ki jo izvajamo tudi v Kozmetično masažnem salonu Am v Ljubljani.
Masaže so primerne tudi za nosečnice, seveda pa jim morajo biti ustrezno prilagojene. V Masažnem salonu Am iz Ljubljane masaže za nosečnice izvajamo na posebnem terapevtskem stolu. Primerne so za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju nosečnosti.
Refleksna masaža stopal je nega, pri kateri z različnimi tehnikami masaže in s pritiskanjem na refleksne točke stopal sprostimo in uravnovesimo celotno telo ter izzovemo reakcijo organa. Vabljeni v enega izmed salonov Lassana v Ljubljani.
Refleksna masaža stopal v Ljubljani bo izboljšala počutje celega tesela in izboljšala vaše splošno zdravje.
Masaže ‒ masaža telesa, masaža hrbtenice za vsak dan in v vsak dom. Masažni stoli omogočajo različne masaže. Masažni stoli Imprint, Ljubljana
Privoščite si sproščujočo tajsko masažo in se sprostite po napornem dnevu skupaj s partnerjem.
V Kozmetično masažnem salonu Am v Ljubljani vam je na voljo cela paleta masaž. Od klasične, hrbtne, ročne limfne drenaže in anticelulitne masaže do masaž za nosečnice ter posebnih spa masaž, ki bodo sprostile tako vaše telo kot duha. Vabljeni v salon Am v Ljubljano!
Masaža v Ljubljani za boljše zdravje in počutje. Masaža obraza proti gubam pospeši cirkulacijo, sprosti napetost in krepi mišice. Do dobrega počutja tudi z masažo stopal.
Pogosto čutite bolečine v hrbtu ali vratu? Ste preizkusili različne masažne pripomočke, vendar bolečina nikakor noče izginiti? Priporočamo vam obisk Masažnega salona Am v Ljubljani, kjer bo terapevtska masaža hrbta poskrbela za sprostitev in odpravo bolečin.
Preverite ugodne cene tajskih masaž hrbta. Obiščite naš salon in se sprostite.