Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaže

Masaže. Kakovostne in sproščujoče masaže za telo

Masaže. Izberite kakovostne masaže pod rokami maserk ali s pomočjo masažnih stolov. Masaže celega telesa, masaže hrbtenice, masaže stopal – masaže različnih delov telesa.

Prijetne in sproščujoče Thai masaže so odlična izbira za pare. V Onzonthai masažnem salonu v Ljubljani si sprostite telo in duha.
Iščete najboljšo sprostitev? Obiščite priznani dalon tajskih masaž Sense v Ljubljani in se prepustite izkušenim rokam strokovnjakov za tajske masaže.
Masaža proti celulitu oziroma anticelulitna masaža uspešno odpravlja nezaželeno pomarančno kožo, za popolno sprostitev pa poskrbi masaža celega telesa.
Odločite se za obisk tajske masaže in si privoščite sprostitev. Obiščite naš salon, kjer vam je na voljo najboljša masaža v Ljubljani. Zmanjšajte stres in napetost ter povečajte svojo energijo. Prepustite se izkušenim maserkam na Rudniku, obiščite nas v našem salonu na Jurčkovi cesti 1. Salon tajske masaže - ONZONTHAI Boonyawee Wongsa s.p., Ljubljana.
Protistresna masaža stopal ali hrbta vas sprosti in pripravi na prihajajoče izzive. Redna antistresna masaža pripomore k dobremu počutju in zdravju.
Klasična masaža, antistresna masaža in ročna limfna drenaža so masaže telesa, ki so vam na razpolago v Kozmetičnem salonu Nika. Masaža v okolici Ljubljane.
Tajska aroma masaža za razbremenitev in sproščujoč oddih od vsakdana.
Masaže ‒ masaža telesa, masaža hrbtenice za vsak dan in v vsak dom. Masažni stoli omogočajo različne masaže. Masažni stoli Imprint, Ljubljana
Izboljšajte svoje počutje in se napolnite z novo energijo. Najboljše tajske masaže v Ljubljani so vam na voljo v salonu Onzonthai na Jurčkovi cesti 1 na Rudniku. Izbirate lahko med različnimi masažami, odločite se lahko za razvajanje z aromatičnimi olji, toplimi zelišči itd. Poskrbeli smo tudi za antistresni progam. V našem salonu so posebej dobrodošle tudi nosečnice, za katere smo pripravili posebno masažo.
Refleksna masaža stopal je nega, pri kateri z različnimi tehnikami masaže in s pritiskanjem na refleksne točke stopal sprostimo in uravnovesimo celotno telo ter izzovemo reakcijo organa. Vabljeni v enega izmed salonov Lassana v Ljubljani.
Tajska masaža hrbta za razvajanje in odpravo bolečin. Možnost tudi masaže za dva.
Wellnes Salia vam nudi masaže, obloge iz morskih alg in terapijo z morsko vodo. Obiščite nas v Strunjanu, kjer boste deležni popolnega sprostitvenega tretmaja. Talaso Strunjan in druge slovenske terme - Terme Krka, Novo mesto.
Masaže blagodejno vplivajo na vaše telo. Kozmetični salon Nika vas razvaja z masažami, ki vas bodo sprostile in vam povečale raven telesne energije. Nudimo vam sprostilne masaže, klasične masaže in mnogo več.
S pomočjo thai masaže, ki jih nudi masažni salon Sense Ljubljana, do boljšega zdravja in počutja. Masaža – zanesljiva pot k boljšemu zdravju in počutju.
Masaža proti celulitu in tajska masaža vam bo pomirila dušo, prav tako pa lahko izberete še številne druge tretmaje po ugodnih cenah. Sprostite se v Sense Clubu Ljubljana!
Privoščite si sproščujočo tajsko masažo in se sprostite po napornem dnevu skupaj s partnerjem.
Tradicionalna tajska masaža poskrbi za boljše in vitalnejše počutje. Tajska masaža z olji poleg tradicionalne najbolj priljubljena tajska masaža v Ljubljani.
Preverite ugodne cene tajskih masaž hrbta. Obiščite naš salon in se sprostite.
Med masaže, ki jih nudi Spa v mestu v Ljubljani, sodita tudi anticelulitna masaža in masaža telesa. Spa center se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Rezervirajte si termin in si privoščite ugodne masaže.
Različne tajske masaže v Ljubljana Sense spa centru. Med njimi tudi tradicionalna tajska masaža. Cena za masažo ugodna. Masažni salon in svet savn.