Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaže

Masaže. Kakovostne in sproščujoče masaže za telo

Masaže. Izberite kakovostne masaže pod rokami maserk ali s pomočjo masažnih stolov. Masaže celega telesa, masaže hrbtenice, masaže stopal – masaže različnih delov telesa.

Masaža proti celulitu oziroma anticelulitna masaža uspešno odpravlja nezaželeno pomarančno kožo, za popolno sprostitev pa poskrbi masaža celega telesa.
Izboljšajte svoje počutje in se napolnite z novo energijo. Najboljše tajske masaže v Ljubljani so vam na voljo v salonu Onzonthai na Jurčkovi cesti 1 na Rudniku. Izbirate lahko med različnimi masažami, odločite se lahko za razvajanje z aromatičnimi olji, toplimi zelišči itd. Poskrbeli smo tudi za antistresni progam. V našem salonu so posebej dobrodošle tudi nosečnice, za katere smo pripravili posebno masažo.
Filipinske masaže Hilot za lajšanje bolečine v hrbtu. Masaža hrbta, ki jo izvajamo, je učinkovita metoda sproščanja celega telesa, čeprav je omejena samo na hrbet. Primerna je tudi kot metoda okrevanja po operacijah.
Klasična masaža tako kot eksotični havajska in čokoladna masaža, pospešujejo izločanje strupov, odpravljajo stres  in sproščajo.
Tajska masaža hrbta za razvajanje in odpravo bolečin. Možnost tudi masaže za dva.
Masaže ‒ masaža telesa, masaža hrbtenice za vsak dan in v vsak dom. Masažni stoli omogočajo različne masaže. Masažni stoli Imprint, Ljubljana
Sprostitveni tretma tajske masaže z olji za vse željne sprostive ali proti bolečinam.
Imate težave s celulitom? Ste preizkusili že vse možne načine, vendar se ga nikakor ne morete znebiti? Vabljeni na anticelulitno masažo v kozmetično masažni salon AM iz Ljubljane, kjer bomo poskrbeli, da se bodo maščobne celice pričele topiti.
Iščete najboljšo sprostitev? Obiščite priznani dalon tajskih masaž Sense v Ljubljani in se prepustite izkušenim rokam strokovnjakov za tajske masaže.
Protistresna masaža stopal ali hrbta vas sprosti in pripravi na prihajajoče izzive. Redna antistresna masaža pripomore k dobremu počutju in zdravju.
Terapevtska metoda, ki temelji na načelu, da se vsak del telesa odziva na pritisk točk na stopalu, se imenuje refleksna masaža stopal ali refleksoterapija. Gre za izredno učinkovito naravno terapijo, ki jo izvajamo tudi v Kozmetično masažnem salonu Am v Ljubljani.
Sproščujoča masaža za dva omogoča pobeg od vsakodnevnih skrbi in sprostitev v dvoje.
Refleksna masaža stopal v Ljubljani bo izboljšala počutje celega tesela in izboljšala vaše splošno zdravje.
V Kozmetično masažnem salonu Am v Ljubljani vam je na voljo cela paleta masaž. Od klasične, hrbtne, ročne limfne drenaže in anticelulitne masaže do masaž za nosečnice ter posebnih spa masaž, ki bodo sprostile tako vaše telo kot duha. Vabljeni v salon Am v Ljubljano!
Tradicionalna tajska masaža poskrbi za boljše in vitalnejše počutje. Tajska masaža z olji poleg tradicionalne najbolj priljubljena tajska masaža v Ljubljani.
Prijetne in sproščujoče Thai masaže so odlična izbira za pare. V Onzonthai masažnem salonu v Ljubljani si sprostite telo in duha.
Pogosto čutite bolečine v hrbtu ali vratu? Ste preizkusili različne masažne pripomočke, vendar bolečina nikakor noče izginiti? Priporočamo vam obisk Masažnega salona Am v Ljubljani, kjer bo terapevtska masaža hrbta poskrbela za sprostitev in odpravo bolečin.
Wellnes Salia vam nudi masaže, obloge iz morskih alg in terapijo z morsko vodo. Obiščite nas v Strunjanu, kjer boste deležni popolnega sprostitvenega tretmaja. Talaso Strunjan in druge slovenske terme - Terme Krka, Novo mesto.
Masaža proti celulitu in tajska masaža vam bo pomirila dušo, prav tako pa lahko izberete še številne druge tretmaje po ugodnih cenah. Sprostite se v Sense Clubu Ljubljana!
Različne tajske masaže v Ljubljana Sense spa centru. Med njimi tudi tradicionalna tajska masaža. Cena za masažo ugodna. Masažni salon in svet savn.