Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaže

Masaže. Kakovostne in sproščujoče masaže za telo

Masaže. Izberite kakovostne masaže pod rokami maserk ali s pomočjo masažnih stolov. Masaže celega telesa, masaže hrbtenice, masaže stopal – masaže različnih delov telesa.

Privoščite si vikend razvajanje za dva in se prepustite izkušenim maserjem. Tajske masaže za dva v Ljubljani blizu in ugodno.
Tradicionalna tajska masaža za lajšanje bolečin ali za zmanjšanje oz. odpravo stresa. Odločite se za sproščujočo masažo ali obdarite svoje bližnje z darilnim bonom za masaže - tajska, filipinska, infrardeča, bio masaža. Vabljeni ste tudi v naš kozmetični salon. Tudi anticelulitni tretmaji in savne. Sense Wellness Club, Ljubljana  
Tradicionalna tajska masaža poskrbi za boljše in vitalnejše počutje. Tajska masaža z olji poleg tradicionalne najbolj priljubljena tajska masaža v Ljubljani.
Sproščujoča masaža za dva omogoča pobeg od vsakodnevnih skrbi in sprostitev v dvoje.
Različne tajske masaže v Ljubljana Sense spa centru. Med njimi tudi tradicionalna tajska masaža. Cena za masažo ugodna. Masažni salon in svet savn.  
Masaža proti celulitu in tajska masaža vam bo pomirila dušo, prav tako pa lahko izberete še številne druge tretmaje po ugodnih cenah. Sprostite se v Sense Clubu Ljubljana!
Masaža v Ljubljani za boljše zdravje in počutje. Masaža obraza proti gubam pospeši cirkulacijo, sprosti napetost in krepi mišice. Do dobrega počutja tudi z masažo stopal.
Odločite se za obisk tajske masaže in si privoščite sprostitev. Obiščite naš salon, kjer vam je na voljo najboljša masaža v Ljubljani. Zmanjšajte stres in napetost ter povečajte svojo energijo. Prepustite se izkušenim maserkam na Rudniku, obiščite nas v našem salonu na Jurčkovi cesti 1. Salon tajske masaže - ONZONTHAI Boonyawee Wongsa s.p., Ljubljana.
Tajska masaža hrbta za razvajanje in odpravo bolečin. Možnost tudi masaže za dva.
Protistresna masaža stopal ali hrbta vas sprosti in pripravi na prihajajoče izzive. Redna antistresna masaža pripomore k dobremu počutju in zdravju.
S pomočjo thai masaže, ki jih nudi masažni salon Sense Ljubljana, do boljšega zdravja in počutja. Masaža – zanesljiva pot k boljšemu zdravju in počutju.
Med masaže, ki jih nudi Spa v mestu v Ljubljani, sodita tudi anticelulitna masaža in masaža telesa. Spa center se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Rezervirajte si termin in si privoščite ugodne masaže.
Prijetne in sproščujoče Thai masaže so odlična izbira za pare. V Onzonthai masažnem salonu v Ljubljani si sprostite telo in duha.
Tajska aroma masaža za razbremenitev in sproščujoč oddih od vsakdana.
Iščete najboljšo sprostitev? Obiščite priznani dalon tajskih masaž Sense v Ljubljani in se prepustite izkušenim rokam strokovnjakov za tajske masaže.
Filipinske masaže Hilot za lajšanje bolečine v hrbtu. Masaža hrbta, ki jo izvajamo, je učinkovita metoda sproščanja celega telesa, čeprav je omejena samo na hrbet. Primerna je tudi kot metoda okrevanja po operacijah.
Masaže blagodejno vplivajo na vaše telo. Kozmetični salon Nika vas razvaja z masažami, ki vas bodo sprostile in vam povečale raven telesne energije. Nudimo vam sprostilne masaže, klasične masaže in mnogo več.
Imate občutek, da ste ves čas napeti? Da se ne znate več sprostiti? Se vam pojavljajo bolečine v hrbtenici in v predelu vratu? Vabljeni na klasično švedsko masažo v Kozmetično masažni salon Am v Ljubljani, kjer bomo poskrbeli, da se boste počutili kot prerojeni.
Terapevtska metoda, ki temelji na načelu, da se vsak del telesa odziva na pritisk točk na stopalu, se imenuje refleksna masaža stopal ali refleksoterapija. Gre za izredno učinkovito naravno terapijo, ki jo izvajamo tudi v Kozmetično masažnem salonu Am v Ljubljani.
Refleksna masaža stopal v Ljubljani bo izboljšala počutje celega tesela in izboljšala vaše splošno zdravje.