Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Refleksna masaža stopal ali refleksologija je oblika masaže, ki temelji na masiranju določenih točk na stopalih. Z masiranjem različnih točk vplivamo na celotno telo, saj tako sprostimo energijske kanale in izboljšamo počutje. Ugodna masaža stopal v Spa v mestu Ljubljana.
Masaža nog in stopal sprošča in blagodejno vpliva na vaše počutje. V storitvah masažnega salona tudi thai masaže.
Vzemite si trenutek zase in si privoščite sprostitveno masažo telesa. Preverite ugodne cene in nas obiščite v našem salonu.
Masaža hrbta za boljše počutje. V Sense Wellness Clubu lahko izbirate med različnimi vrstami masaž - masaža hrbta, filipinska in thai masaža ter ročna masaža.
Salon masaže Onzonthai, tako kot številni drugi masažni saloni v Ljubljani, izvaja različne vrste masaž. Darilni bon za masažo odlična ideja za darilo.
Ne zamudite rednih posebnih akcij na različne masaže. Do ugodne cene tajske masaže!
Masaža stopal in nog pomaga pri zagotavljanju dobrega fizičnega in duševnega počutja, saj stopala predstavljajo naše telo v malem. 
Masaža telesa v Spa v mestu: ročna, klasična in terapevtska masaža. Obiščite masažni salon v centru Ljubljane in poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje.
Thai masaža v Ljubljani vam je na voljo po ugodni ceni. Oglejte si nizke cene v ceniku tajske masaže in si jo privoščite še danes.
Raznovrstna masaža telesa za odlično počutje. Klasična masaža telesa, terapevtska, ročna, športna, kitajska masaža. Odprava bolečin s pomočjo masaže hrbta in masaže telesa. Fizioterapija v fizioterapevtskem centru in na domu. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana.
Tajska masaža z olji vam lahko pomaga pri številnih težavah. Privoščite si sproščujočo tajsko masažo v salon, ki vam poleg vrhunske kakovosti storitev nudi tudi izjemno ugodne cene in pogosto tudi posebne ponudbe.
Masaža v salonu Lotos se izvaja pod rokami strokovnih maserk. Na voljo vam je klasična masaža telesa, terapevtska masaža, masaža za nosečnice, darilni bon masaža, sprostilna masaža, masaža z vročimi kamni… Vabljeni v Kozmetični Studio Lotos.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Masažni salon Onzonthai Ljubljana – poleg tradicionalne tajske masaže na voljo tudi najbolj sproščujoča antistresna masaža telesa v Ljubljani.
Masaža za dva je zanimivo doživetje. Privoščite svojih najdražjim sproščujočo masažo z nakupom darilnega bona.
Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez. 
Masaža za nosečnice za blaženje stresa in izboljšanje počutja. Obiščite nas v našem salonu, kjer si lahko privščite vrsto drugih masažnih storitev.
Masaža za vaše telo in duha. Če si zaželite sproščujoče masaže v Ljubljani, smo mi gotovo pravi naslov za vas. Posebna ponudba obvsega tudi masažo za nosečnice.
Tajska masaža obraza proti gubam je zelo priljubljena lepotna terapija, ki upočasni proces staranja kože. Predvsem pa poskrbi, da je koža znova čvrsta, sijoča in mladostna.
Tajska masaža in drugi thai tretmaji v Onzonthai na Rudniku v Ljubljani so cenovno ugodni a kljub temu kvalitetni. Izkoristite tudi našo izjemno happy hour ponudbo med 10. in 14. uro.