Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Tajska masaža in drugi thai tretmaji v Onzonthai na Rudniku v Ljubljani so cenovno ugodni a kljub temu kvalitetni. Izkoristite tudi našo izjemno happy hour ponudbo med 10. in 14. uro.
Masaža v salonu Lotos se izvaja pod rokami strokovnih maserk. Na voljo vam je klasična masaža telesa, terapevtska masaža, masaža za nosečnice, darilni bon masaža, sprostilna masaža, masaža z vročimi kamni… Vabljeni v Kozmetični Studio Lotos.
Masažni salon Onzonthai Ljubljana – poleg tradicionalne tajske masaže na voljo tudi najbolj sproščujoča antistresna masaža telesa v Ljubljani.
Klasična masaža z aromaterapijo in posebnimi eteričnimi olji za masažo. Za užitek in izboljšanje počutja.
Anticelulitna masaža – učinkovita masaža proti celulitu s posebnimi prijemi. Anticelulitni tretma – za odpravo celulita potrebnih več faz.
Masaža – poleg tajske je v Onzonthai Ljubljana na voljo tudi prenatal masaža za nosečnice, ki bo olajšala stres in odpravila bolečine in napetosti v hrbtu.
Masaža po vaši meri. Aromaterapija masaža, havajska masaža, masaža s čokolado in druge sprostilne masaže. Kozmetični salon Nika.
Masaža stopal in nog pomaga pri zagotavljanju dobrega fizičnega in duševnega počutja, saj stopala predstavljajo naše telo v malem. 
Masaža nog in stopal sprošča in blagodejno vpliva na vaše počutje. V storitvah masažnega salona tudi thai masaže.
Tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v številnih različicah in po ugodnih cenah. Poiščite možnost, ki vam ustreza, in si privoščite popolno sprostitev. 
Privoščite si sprostilno tajsko masažo pri Sense Wellness Club. Spa v centru Ljubljane za vas ustvari čudovito oazo užitka in miru. Najboljšo tajsko masažo v mestu priporočamo vsem.
Masaža hrbta (masaža hrbtenice) in terapevtska masaža hrbta se priporočata za odpravljanje različnih težav. Masaža hrbta in terapevtska masaža hrbta lajšata bolečine in izboljšata počutje. Tudi masaža telesa za sprostitev. Fizioterapija z izkušeno fizioterapevtko. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Masaža hrbta – tako klasična kot terapevtska masaža uspešno odpravljata tako lažje kot težje bolečine v hrbtu.
Tradicionalna tajska masaža in ostale thai masaže v Onzonthai Ljubljana Rudnik pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju. 
Terapevtska masaža. Boleč komolec, križ, zapestje, zvin gležnja in druge poškodbe - terapevtska masaža pomaga tudi ob artrozi in omotici. Obiščite nas v Ljubljani. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Masaža hrbta in masaža nog sodita med najbolj zaželene delne masaže, ki jih nudi wellness center Spa v mestu, ki se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Vabljeni na našo spletno stran za ogled cenika in naše lokacije.
Ne zamudite rednih posebnih akcij na različne masaže. Do ugodne cene tajske masaže!
Tako jacuzzi kot masažna kad bosta poskrbela za vaše telo in duševno zdravje – redna masaža in jacuzzi ga bosta še utrdila.  Jacuzzi in masažna kad (whirpool) na voljo v razstavnem salonu v BTC Ljubljana.
Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez.