Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Z anticelulitno masažo do hitre in učinkovite izgube celolita. Odprava celulita je lahko prijetna, zato se prepustite užitku.
Klasična masaža z aromaterapijo in posebnimi eteričnimi olji za masažo. Za užitek in izboljšanje počutja.
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki vam stres povzroča težave in greni življenje? Nekateri so že odkrili, da antistresna masaža blagodejno vpliva na njihovo počutje. Oglasite se v Kozmetičnem salonu v Duplici pri Kamniku in se prepričajte tudi sami.
Terapevtska masaža. Boleč komolec, križ, zapestje, zvin gležnja in druge poškodbe - terapevtska masaža pomaga tudi ob artrozi in omotici. Obiščite nas v Ljubljani. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Masažni salon Onzonthai Ljubljana – poleg tradicionalne tajske masaže na voljo tudi najbolj sproščujoča antistresna masaža telesa v Ljubljani.
Masaža po vaši meri. Aromaterapija masaža, havajska masaža, masaža s čokolado in druge sprostilne masaže. Kozmetični salon Nika.
Raznovrstna masaža telesa za odlično počutje. Klasična masaža telesa, terapevtska, ročna, športna, kitajska masaža. Odprava bolečin s pomočjo masaže hrbta in masaže telesa. Fizioterapija v fizioterapevtskem centru in na domu. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana.
Masaža hrbta je namenjena vsem, ki si želite s pomočjo strokovnjaka odpraviti negativne posledice vsakdanjega življenja.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v številnih različicah in po ugodnih cenah. Poiščite možnost, ki vam ustreza, in si privoščite popolno sprostitev. 
Z ročno anticelulitno masažo odstranimo celulit na prijeten način. Poleg masaže nudimo tudi odstranjevanje celulita z elektrostimulacijo.
Salon masaže Onzonthai, tako kot številni drugi masažni saloni v Ljubljani, izvaja različne vrste masaž. Darilni bon za masažo odlična ideja za darilo.
Masaža telesa v Spa v mestu: ročna, klasična in terapevtska masaža. Obiščite masažni salon v centru Ljubljane in poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje.
Tajska masaža in drugi thai tretmaji v Onzonthai na Rudniku v Ljubljani so cenovno ugodni a kljub temu kvalitetni. Izkoristite tudi našo izjemno happy hour ponudbo med 10. in 14. uro.
Imprint d.o.o. je zastopnik za masažne stole svetovno znanih proizvajalcev SANYO, INADA in Interactive Health, ki jih med drugim odlikuje tehnologija Human Touch.
Masaža telesa – najboljša sproščujoča thai masaža v Onzonthai Ljubljana. Darilni bon za masažo odlično darilo.
Masaža hrbta (masaža hrbtenice) in terapevtska masaža hrbta se priporočata za odpravljanje različnih težav. Masaža hrbta in terapevtska masaža hrbta lajšata bolečine in izboljšata počutje. Tudi masaža telesa za sprostitev. Fizioterapija z izkušeno fizioterapevtko. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Klasična masaža, tudi švedska masaža, je najbolj razširjena oblika masaže. V Ljubljani hiša dobrega počutja ponuja različne masaže, med njimi je tudi masaža z zelišči.
Masaža – poleg tajske je v Onzonthai Ljubljana na voljo tudi prenatal masaža za nosečnice, ki bo olajšala stres in odpravila bolečine in napetosti v hrbtu.