Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Masaža za vaše telo in duha. Če si zaželite sproščujoče masaže v Ljubljani, smo mi gotovo pravi naslov za vas. Posebna ponudba obvsega tudi masažo za nosečnice.
Privoščite si masažo telesa v Ljubljani. Vabljeni na odlične thai masaže v Sense Wellness Club.
Terapevtska masaža. Boleč komolec, križ, zapestje, zvin gležnja in druge poškodbe - terapevtska masaža pomaga tudi ob artrozi in omotici. Obiščite nas v Ljubljani. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Anticelulitna masaža spodbudi cirkulacijo, pomaga pri obnavljanju telesa in aktivira limfni sistem.
Tradicionalna tajska masaža in ostale thai masaže v Onzonthai Ljubljana Rudnik pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju. 
Z anticelulitno masažo do hitre in učinkovite izgube celolita. Odprava celulita je lahko prijetna, zato se prepustite užitku.
Masaža stopal in nog pomaga pri zagotavljanju dobrega fizičnega in duševnega počutja, saj stopala predstavljajo naše telo v malem. 
Nudimo vam masaže v dvoje. Preverite našo stran in ugoden cenik.
Masaža hrbta – tako klasična kot terapevtska masaža uspešno odpravljata tako lažje kot težje bolečine v hrbtu.
Masaža za nosečnice za blaženje stresa in izboljšanje počutja. Obiščite nas v našem salonu, kjer si lahko privščite vrsto drugih masažnih storitev.
Masaža telesa v Spa v mestu: ročna, klasična in terapevtska masaža. Obiščite masažni salon v centru Ljubljane in poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje.
Anticelulitna masaža – učinkovita masaža proti celulitu s posebnimi prijemi. Anticelulitni tretma – za odpravo celulita potrebnih več faz.
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Tajska masaža in drugi thai tretmaji v Onzonthai na Rudniku v Ljubljani so cenovno ugodni a kljub temu kvalitetni. Izkoristite tudi našo izjemno happy hour ponudbo med 10. in 14. uro.
Masaža nog in stopal sprošča in blagodejno vpliva na vaše počutje. V storitvah masažnega salona tudi thai masaže.
Masaža hrbta (masaža hrbtenice) in terapevtska masaža hrbta se priporočata za odpravljanje različnih težav. Masaža hrbta in terapevtska masaža hrbta lajšata bolečine in izboljšata počutje. Tudi masaža telesa za sprostitev. Fizioterapija z izkušeno fizioterapevtko. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Masaža hrbta in masaža nog sodita med najbolj zaželene delne masaže, ki jih nudi wellness center Spa v mestu, ki se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Vabljeni na našo spletno stran za ogled cenika in naše lokacije.
Tajska masaža je učinkovita tehnika za zmanjševanje stresa in napetosti. Tradicionalna tajska masaža izboljšuje krvni obtok in limfo ter vrača življenjsko energijo. Izbirate lahko med 30, 50 in 80-minutnim tretmajem in različnimi načini masaž, od tradicionalne do takih, ki vključujejo uporabo čokolade, arganovo kremo, aromatična olja, zelišča ... Razveselite lahko tudi svoje bližnje in jim podarite darilni bon. Salon tajske masaže Onzonthai, Ljubljana.
Refleksna masaža stopal ali refleksologija je oblika masaže, ki temelji na masiranju določenih točk na stopalih. Z masiranjem različnih točk vplivamo na celotno telo, saj tako sprostimo energijske kanale in izboljšamo počutje. Ugodna masaža stopal v Spa v mestu Ljubljana.