Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Terapevtska masaža. Boleč komolec, križ, zapestje, zvin gležnja in druge poškodbe - terapevtska masaža pomaga tudi ob artrozi in omotici. Obiščite nas v Ljubljani. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Klasična masaža z aromaterapijo in posebnimi eteričnimi olji za masažo. Za užitek in izboljšanje počutja.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Masaža v salonu Lotos se izvaja pod rokami strokovnih maserk. Na voljo vam je klasična masaža telesa, terapevtska masaža, masaža za nosečnice, darilni bon masaža, sprostilna masaža, masaža z vročimi kamni… Vabljeni v Kozmetični Studio Lotos.
Klasična masaža, tudi švedska masaža, je najbolj razširjena oblika masaže. V Ljubljani hiša dobrega počutja ponuja različne masaže, med njimi je tudi masaža z zelišči.
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Z ročno anticelulitno masažo odstranimo celulit na prijeten način. Poleg masaže nudimo tudi odstranjevanje celulita z elektrostimulacijo.
Tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v številnih različicah in po ugodnih cenah. Poiščite možnost, ki vam ustreza, in si privoščite popolno sprostitev. 
Ne zamudite rednih posebnih akcij na različne masaže. Do ugodne cene tajske masaže!
Masaža hrbta – tako klasična kot terapevtska masaža uspešno odpravljata tako lažje kot težje bolečine v hrbtu.
Masaža hrbta in masaža nog sodita med najbolj zaželene delne masaže, ki jih nudi wellness center Spa v mestu, ki se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Vabljeni na našo spletno stran za ogled cenika in naše lokacije.
Klasična masaža, antistresna masaža in ročna limfna drenaža so masaže telesa, ki so vam na razpolago v kozmetičnem salonu Eva. Masaža Ljubljana in masaža Kranj.
Thai masaža v Ljubljani vam je na voljo po ugodni ceni. Oglejte si nizke cene v ceniku tajske masaže in si jo privoščite še danes.
Masaža za nosečnice za blaženje stresa in izboljšanje počutja. Obiščite nas v našem salonu, kjer si lahko privščite vrsto drugih masažnih storitev.
Tako jacuzzi kot masažna kad bosta poskrbela za vaše telo in duševno zdravje – redna masaža in jacuzzi ga bosta še utrdila.  Jacuzzi in masažna kad (whirpool) na voljo v razstavnem salonu v BTC Ljubljana.
Tradicionalna tajska masaža za lajšanje bolečin ali odpravo stresa. Vabljeni tudi v naš masažno-kozmetični salon. Sense Wellness Club, Ljubljana 
Tradicionalna tajska masaža in ostale thai masaže v Onzonthai Ljubljana Rudnik pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju. 
Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez. 
Odločite se za odlično ročno masažo v Sense Wellness Clubu v Ljubljani. Nudijo tudi nege obraza, depilacije,...
Tajska masaža obraza proti gubam je zelo priljubljena lepotna terapija, ki upočasni proces staranja kože. Predvsem pa poskrbi, da je koža znova čvrsta, sijoča in mladostna.