Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Obiščite Onzonthai in preizkusite blagodejne učinke antistresne masaže glave.
Klasična masaža, tudi švedska masaža, je najbolj razširjena oblika masaže. V Ljubljani hiša dobrega počutja ponuja različne masaže, med njimi je tudi masaža z zelišči.
Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki vam stres povzroča težave in greni življenje? Nekateri so že odkrili, da antistresna masaža blagodejno vpliva na njihovo počutje. Oglasite se v Kozmetičnem salonu v Duplici pri Kamniku in se prepričajte tudi sami.
Klasična masaža, antistresna masaža in ročna limfna drenaža so masaže telesa, ki so vam na razpolago v kozmetičnem salonu Eva. Masaža Ljubljana in masaža Kranj.
Masaža v salonu Lotos se izvaja pod rokami strokovnih maserk. Na voljo vam je klasična masaža telesa, terapevtska masaža, masaža za nosečnice, darilni bon masaža, sprostilna masaža, masaža z vročimi kamni… Vabljeni v Kozmetični Studio Lotos.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Tajska masaža je učinkovita tehnika za zmanjševanje stresa in napetosti. Tradicionalna tajska masaža izboljšuje krvni obtok in limfo ter vrača življenjsko energijo. Izbirate lahko med 30, 50 in 80-minutnim tretmajem in različnimi načini masaž, od tradicionalne do takih, ki vključujejo uporabo čokolade, arganovo kremo, aromatična olja, zelišča ... Razveselite lahko tudi svoje bližnje in jim podarite darilni bon. Salon tajske masaže Onzonthai, Ljubljana.
Masaža telesa – najboljša sproščujoča thai masaža v Onzonthai Ljubljana. Darilni bon za masažo odlično darilo.
Z ročno anticelulitno masažo odstranimo celulit na prijeten način. Poleg masaže nudimo tudi odstranjevanje celulita z elektrostimulacijo.
Masaža za vaše telo in duha. Če si zaželite sproščujoče masaže v Ljubljani, smo mi gotovo pravi naslov za vas. Posebna ponudba obvsega tudi masažo za nosečnice.
Masaža telesa v Spa v mestu: ročna, klasična in terapevtska masaža. Obiščite masažni salon v centru Ljubljane in poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje.
Klasična masaža z aromaterapijo in posebnimi eteričnimi olji za masažo. Za užitek in izboljšanje počutja.
Vzemite si trenutek zase in si privoščite sprostitveno masažo telesa. Preverite ugodne cene in nas obiščite v našem salonu.
Nudimo vam masaže v dvoje. Preverite našo stran in ugoden cenik.
Masaža stopal in nog pomaga pri zagotavljanju dobrega fizičnega in duševnega počutja, saj stopala predstavljajo naše telo v malem. 
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Tajska masaža in drugi thai tretmaji v Onzonthai na Rudniku v Ljubljani so cenovno ugodni a kljub temu kvalitetni. Izkoristite tudi našo izjemno happy hour ponudbo med 10. in 14. uro.
Tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v številnih različicah in po ugodnih cenah. Poiščite možnost, ki vam ustreza, in si privoščite popolno sprostitev. 
Anticelulitna masaža spodbudi cirkulacijo, pomaga pri obnavljanju telesa in aktivira limfni sistem.
Tradicionalna tajska masaža in ostale thai masaže v Onzonthai Ljubljana Rudnik pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju.