Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Anticelulitna masaža spodbudi cirkulacijo, pomaga pri obnavljanju telesa in aktivira limfni sistem.
Masaža stopal in nog pomaga pri zagotavljanju dobrega fizičnega in duševnega počutja, saj stopala predstavljajo naše telo v malem. 
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Odločite se za odlično ročno masažo v Sense Wellness Clubu v Ljubljani. Nudijo tudi nege obraza, depilacije,...
Masaža telesa – najboljša sproščujoča thai masaža v Onzonthai Ljubljana. Darilni bon za masažo odlično darilo.
Z anticelulitno masažo do hitre in učinkovite izgube celolita. Odprava celulita je lahko prijetna, zato se prepustite užitku.
Privoščite si masažo telesa v Ljubljani. Vabljeni na odlične thai masaže v Sense Wellness Club.
Masaža hrbta in masaža nog sodita med najbolj zaželene delne masaže, ki jih nudi wellness center Spa v mestu, ki se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Vabljeni na našo spletno stran za ogled cenika in naše lokacije.
Nudimo vam masaže v dvoje. Preverite našo stran in ugoden cenik.
Tradicionalna tajska masaža in ostale thai masaže v Onzonthai Ljubljana Rudnik pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju. 
Masaža po vaši meri. Aromaterapija masaža, havajska masaža, masaža s čokolado in druge sprostilne masaže. Kozmetični salon Nika.
Tako jacuzzi kot masažna kad bosta poskrbela za vaše telo in duševno zdravje – redna masaža in jacuzzi ga bosta še utrdila.  Jacuzzi in masažna kad (whirpool) na voljo v razstavnem salonu v BTC Ljubljana.
Masaža – poleg tajske je v Onzonthai Ljubljana na voljo tudi prenatal masaža za nosečnice, ki bo olajšala stres in odpravila bolečine in napetosti v hrbtu.
Masaža za vaše telo in duha. Če si zaželite sproščujoče masaže v Ljubljani, smo mi gotovo pravi naslov za vas. Posebna ponudba obvsega tudi masažo za nosečnice.
Pri antistresni masaži se posebej posvetimo vaši glavi, hrbtu, vratu in ramenom. Rešite se vsakdanjega stresa z blagodejno masažo v Onzonthai v Ljubljani.
Masaža v salonu Lotos se izvaja pod rokami strokovnih maserk. Na voljo vam je klasična masaža telesa, terapevtska masaža, masaža za nosečnice, darilni bon masaža, sprostilna masaža, masaža z vročimi kamni… Vabljeni v Kozmetični Studio Lotos.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Z ročno anticelulitno masažo odstranimo celulit na prijeten način. Poleg masaže nudimo tudi odstranjevanje celulita z elektrostimulacijo.
Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez. 
Tajska masaža z olji vam lahko pomaga pri številnih težavah. Privoščite si sproščujočo tajsko masažo v salon, ki vam poleg vrhunske kakovosti storitev nudi tudi izjemno ugodne cene in pogosto tudi posebne ponudbe.