Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez. 
Imprint d.o.o. je zastopnik za masažne stole svetovno znanih proizvajalcev SANYO, INADA in Interactive Health, ki jih med drugim odlikuje tehnologija Human Touch.
Masaža hrbta – tako klasična kot terapevtska masaža uspešno odpravljata tako lažje kot težje bolečine v hrbtu.
Masaža po vaši meri. Aromaterapija masaža, havajska masaža, masaža s čokolado in druge sprostilne masaže. Kozmetični salon Nika.
Refleksna masaža stopal ali refleksologija je oblika masaže, ki temelji na masiranju določenih točk na stopalih. Z masiranjem različnih točk vplivamo na celotno telo, saj tako sprostimo energijske kanale in izboljšamo počutje. Ugodna masaža stopal v Spa v mestu Ljubljana.
Pri antistresni masaži se posebej posvetimo vaši glavi, hrbtu, vratu in ramenom. Rešite se vsakdanjega stresa z blagodejno masažo v Onzonthai v Ljubljani.
Masaža nog in stopal sprošča in blagodejno vpliva na vaše počutje. V storitvah masažnega salona tudi thai masaže.
Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki vam stres povzroča težave in greni življenje? Nekateri so že odkrili, da antistresna masaža blagodejno vpliva na njihovo počutje. Oglasite se v Kozmetičnem salonu v Duplici pri Kamniku in se prepričajte tudi sami.
Tradicionalna tajska masaža za lajšanje bolečin ali odpravo stresa. Vabljeni tudi v naš masažno-kozmetični salon. Sense Wellness Club, Ljubljana 
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Masaža hrbta in masaža nog sodita med najbolj zaželene delne masaže, ki jih nudi wellness center Spa v mestu, ki se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Vabljeni na našo spletno stran za ogled cenika in naše lokacije.
Tajska masaža in drugi thai tretmaji v Onzonthai na Rudniku v Ljubljani so cenovno ugodni a kljub temu kvalitetni. Izkoristite tudi našo izjemno happy hour ponudbo med 10. in 14. uro.
Masažni salon Onzonthai Ljubljana – poleg tradicionalne tajske masaže na voljo tudi najbolj sproščujoča antistresna masaža telesa v Ljubljani.
Ne zamudite rednih posebnih akcij na različne masaže. Do ugodne cene tajske masaže!
Nudimo vam masaže v dvoje. Preverite našo stran in ugoden cenik.
Masaža hrbta je namenjena vsem, ki si želite s pomočjo strokovnjaka odpraviti negativne posledice vsakdanjega življenja.
Tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v številnih različicah in po ugodnih cenah. Poiščite možnost, ki vam ustreza, in si privoščite popolno sprostitev. 
Tajska masaža je učinkovita tehnika za zmanjševanje stresa in napetosti. Tradicionalna tajska masaža izboljšuje krvni obtok in limfo ter vrača življenjsko energijo. Izbirate lahko med 30, 50 in 80-minutnim tretmajem in različnimi načini masaž, od tradicionalne do takih, ki vključujejo uporabo čokolade, arganovo kremo, aromatična olja, zelišča ... Razveselite lahko tudi svoje bližnje in jim podarite darilni bon. Salon tajske masaže Onzonthai, Ljubljana.
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Klasična masaža, antistresna masaža in ročna limfna drenaža so masaže telesa, ki so vam na razpolago v kozmetičnem salonu Eva. Masaža Ljubljana in masaža Kranj.