Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Raznovrstna masaža telesa za odlično počutje. Klasična masaža telesa, terapevtska, ročna, športna, kitajska masaža. Odprava bolečin s pomočjo masaže hrbta in masaže telesa. Fizioterapija v fizioterapevtskem centru in na domu. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana.
Masaža v salonu Lotos se izvaja pod rokami strokovnih maserk. Na voljo vam je klasična masaža telesa, terapevtska masaža, masaža za nosečnice, darilni bon masaža, sprostilna masaža, masaža z vročimi kamni… Vabljeni v Kozmetični Studio Lotos.
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Tradicionalna tajska masaža in ostale thai masaže v Onzonthai Ljubljana Rudnik pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju. 
Masaža hrbta in masaža nog sodita med najbolj zaželene delne masaže, ki jih nudi wellness center Spa v mestu, ki se nahaja v samem središču mesta Ljubljana. Vabljeni na našo spletno stran za ogled cenika in naše lokacije.
Privoščite si sprostilno tajsko masažo pri Sense Wellness Club. Spa v centru Ljubljane za vas ustvari čudovito oazo užitka in miru. Najboljšo tajsko masažo v mestu priporočamo vsem.
Tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v številnih različicah in po ugodnih cenah. Poiščite možnost, ki vam ustreza, in si privoščite popolno sprostitev. 
Refleksna masaža stopal ali refleksologija je oblika masaže, ki temelji na masiranju določenih točk na stopalih. Z masiranjem različnih točk vplivamo na celotno telo, saj tako sprostimo energijske kanale in izboljšamo počutje. Ugodna masaža stopal v Spa v mestu Ljubljana.
Klasična masaža z aromaterapijo in posebnimi eteričnimi olji za masažo. Za užitek in izboljšanje počutja.
Tajska masaža z olji vam lahko pomaga pri številnih težavah. Privoščite si sproščujočo tajsko masažo v salon, ki vam poleg vrhunske kakovosti storitev nudi tudi izjemno ugodne cene in pogosto tudi posebne ponudbe.
Z ročno anticelulitno masažo odstranimo celulit na prijeten način. Poleg masaže nudimo tudi odstranjevanje celulita z elektrostimulacijo.
Iščete nekaj posebnega za uživanje v dvoje? Privoščite si tajsko masažo. Za popolno sprostitev in razvajanje nas obiščite v Sense Wellness Clubu.
Masaža telesa v Spa v mestu: ročna, klasična in terapevtska masaža. Obiščite masažni salon v centru Ljubljane in poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje.
Terapevtska masaža. Boleč komolec, križ, zapestje, zvin gležnja in druge poškodbe - terapevtska masaža pomaga tudi ob artrozi in omotici. Obiščite nas v Ljubljani. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Nudimo vam masaže v dvoje. Preverite našo stran in ugoden cenik.
Z anticelulitno masažo do hitre in učinkovite izgube celolita. Odprava celulita je lahko prijetna, zato se prepustite užitku.
Masaža hrbta – tako klasična kot terapevtska masaža uspešno odpravljata tako lažje kot težje bolečine v hrbtu.
Klasična masaža, tudi švedska masaža, je najbolj razširjena oblika masaže. V Ljubljani hiša dobrega počutja ponuja različne masaže, med njimi je tudi masaža z zelišči.
Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez.