Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Kozmetični salon

Kozmetični salon. Lepotni saloni in ponudba storitev

Kozmetični salon in ponudba terapij, neg in masaž. Izberite kvaliteten lepotni salon za vaše potrebe,  izbira je velika!

Poskrbite za lepši videz in dobro počutje. Kozmetični salon Eva, Ljubljana.  
Nega obraza in telesa - Lepotni studio Lotos, Ljubljana
Kozmetični salon Nika: depilacija, manikura, pedikura, savna, masaža. Obiščite nas na Duplici pri Kamniku.
Ženska depilacija in depilacija rok ugodno v kozmetičnem salonu Nika. Rezervirajte svoj termin.
Eden najboljših načinov za razstrupljanje organizma predstavlja pregrevanje in potenje v finski savni. Razstrupljanje organizma naravno skozi potenje v finski savni. 
Čiščenje kože na obrazu za zdrav in sproščen videz. Po posebno nego in globinsko čiščenje obraza pa pridite v naš kozmetični salon.
SPA Ljubljana poskrbi za vaše telo in duha. Kozmetični salon (Ljubljana center) ponuja vse za dobro počutje in zdravje. Masaže, nega kože, pedikura in manikura, savna, ...
Ponujamo vam klasično masažo telesa v Ljubljani z okolico po ugodni ceni.  Hkrati pa si lahko pri nas privoščite tudi klasično pedikuro in nego obraza. Poskrbimo za vašo lepoto in sprostitev!
Podaljšane trepalnice – uspešen postopek podaljševanja trepalnic, najceneje. Profesionalno podaljševanje trepalnic – material prilagodimo vašim željam (gostota, dolžina, ukrivljenost itn.).
Čiščenje telesa odlična metoda, ki izboljša naše zdravje in splošno počutje.  Glajenje gub z laserskim pomlajevanjem kože.  
Kozmetični studio Lotos, kozmetični salon Ljubljana je lepotni salon v Ljubljani oziroma bližnji okolici. Kozmetični studio Lotos vam nudi širok spekter vrhunskih kozmetičnih storitev s profesionalnim kadrom kozmetičark in vrhunsko kozmetiko Comfort Zone.
Lasersko odstranjevanje dlačic na obrazu, nogah, rokah, hrbtu in intimnih predelih. Preverite, kaj je brazilska depilacija. Tudi hrbet si zasluži depilacijo.
Prepustite se razvajanju in profesionalnem urejanju nohtov, naravni negi nohtov in francoski pedikuri.
Poskrbite za svoje zdravje in počutje - v našem salonu vas bomo razvajali in negovali kot nikjer drugje. Nudimo vam nego telesa in obraza ter vrsto drugih storitev za odlično počutje in lepši izgled, vabljeni torej v naš kozmetični salon na Duplico pri Kamniku!
Hiša lepote Porenta nudi klasično in 3D podaljševanje trepalnic po ugodnih cenah. Obiščite njihovo spletno stran, ali pa se oglasite v njihovem salonu, za več informacij o akciji 3D podaljševanja trepalnic.
Geliranje nohtov – geliranje nohtov v Hiši lepote Porenta Ljubljana z visokokakovostnimi flex geli. Gel nohti so naravni, obstojni, predvsem pa ves čas lepi.
Pedikura Ljubljana – privoščite si urejanje nohtov, ki ga lahko nudi le strokovna pedikura. Nudimo tudi medicinsko pedikuro. Cenik z vsemi storitvami je na voljo na spletni strani, vabljeni!
V kozmetičnem salonu Nika se naročite za najboljšo pernamentno francosko pedikuro z visoko natančnostjo.
Nega trepalnic še posebej pomembna ko gre za podaljšane trepalnice. To še zlasti velja za umetne trepalnice. Nega lahko vključuje tudi permanentno barvanje trepalnic.  
V kozmetičnem salonu Nika nudimo vrhunsko depilacijo rok z najboljšimi voski in laserskim odstranjevanjem.
Z naravno in ekološko kozmetiko ILCSI ne boste poskrbeli zgolj za mlajšo in bolj voljno kožo ampak tudi za naravo, saj je ne boste dodatno onesnaževali z nenaravnimi snovmi.
Nudimo poceni podaljševanje nohtov z gelom, konico ali akrilom. Preverite naše ugodne cene in si rezerviratje svoj termin že danes.
Wellness center Balnea - ambulanta Estetika Balnea poskrbi za vaš obraz in telo. Ponujamo glajenje gub, botox, beljenje kože, odstranjevanje aken in kemični piling. Terme Dolenjske Toplice - Terme Krka, Novo mesto.