Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
Kratke modne frizure, s katerimi boste sijale in videti brezhibno. Obiščite salon Lassana.
Zanimive in izredno modne moške frizure za kratke in dolge lase vas čakajo v Hiši lepote Porenta!
Frizerski salon – frizer Hiše lepote Porenta v Ljubljani ponuja vrhunsko storitev striženja z uporabo vrhunskih izdelkov za nego las in lasišča.
Podjetje Lassana d.d. sestavlja večje število frizerskih salonov v Ljubljani. Frizerski saloni slovijo po visoki ravni profesionalnosti, dovršenosti in pestrosti frizerskih storitev, odlični opremi salonov ter prijaznosti in ustrežljivosti zaposlenih. Vabljeni v frizerski salon Lassana!
Kakovostno striženje las za dobro in urejeno frizuro. Poseben izziv predstavljajo moške modne pričeske, ki predstavljajo ključ do popolnega in privlačnega videza.
Si želite lepe in naravne barve za lase? Obiščite Hišo lepote Porenta v Ljubljani!
Izpadanje las je popolnoma naravno, zato je takojšen strah popolnoma odveč. Vzroki izpadanja las so različni, od vzrokov pa je odvisno tudi zdravljenje. V frizerskih salonih Lassana bodo pregledali vaše lasišče in vam svetovali, kako omejiti izpadanje las.
Imate že leta in leta enako pričesko, zdaj pa se vam zdi, da je pravi čas za spremembo? Ena izmed možnosti je modno barvanje las, ki vam je na voljo v frizerskih salonih Lassana v Ljubljani. Prepričali vas bodo strokovno izobražen kader, kakovostne barve priznanih blagovnih znamk in prijazno svetovanje profesionalcev.
Lakiranje nohtov, ki je opravljeno profesionalno vas bo gotovo navdušilo. Obiščite našo spletno stran za več informacij o medicinski pedikuri v Ljubljani.
Striženje las vseh dolžin po ugodnih cenah. Oblikovanje modnih pričesk za najrazličnejše priložnosti. Obiščite našo spletno stran.
Podaljški za lase so način, kako lahko čez noč dobite čudovito pričesko a prekrasnimi dolgimi lasmi. Ceno podaljševanja las odtehta izvrsten rezultat.
Si želite spremembe? Obišlite naš frizerski salon in si spremenite pričesko, s katero boste videti elegantno in mladostno.
Podaljševanje las omogočajo kakovostni lasni podaljški. Zagotovite si trajno ali začasno podaljševanje las. Cena je odvisna od vrste podaljškov.
Ali s svojim frizerjem niste več zadovoljni? Vam vedno naredi enako pričesko, čeprav ste mu podali natančne smernice, kakšno frizuro želite? Priporočamo vam obisk enega od salonov Lassana v Ljubljani, kjer vam je na voljo modno moško striženje izpod škarij vrhunskih profesionalcev.
Frizerstvo Lassana v Ljubljani odlikujejo strokovnost, kreativnost, tradicija in nenehno prilagajanje modnim spremembam. Če potrebujete novo pričesko, ki bo izstopala, je frizerski salon Lassana vsekakor pravi naslov.
Bi radi na sebi nekaj spremenili? Ste pripravljeni poskusiti nekaj novega? Priporočamo vam žensko striženje v enem izmed salonov Lassana, kjer so zaposleni le največji strokovnjaki na svojem področju. Lassana d.d., Ljubljana.
V Lepotni hiši Porenta vam nudimo izjemno ugodno modno žensko striženje! Obiščite naš frizerski salon v Ljubljani.
Če ste naveličani svoje frizure, je ena izmed možnosti za popestritev pričesko trajno kodranje las. Naj dolgi valoviti lasje očarajo vašega partnerja in navdušijo vse vaše znance in prijatelje. Vabljeni v enega izmed številnih frizerskih salonov Lassana v Ljubljano.
Moško striženje danes ponuja zanimive in modne moške frizure, saj moški frizer sledi zadnji modi in trendom.