Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Modne moške frizure so danes kot pika na i urejenega videza današnjega moškega. Moške frizure za vse sloge in generacije po ugodni ceni.  
Izpadanje las je popolnoma naravno, zato je takojšen strah popolnoma odveč. Vzroki izpadanja las so različni, od vzrokov pa je odvisno tudi zdravljenje. V frizerskih salonih Lassana bodo pregledali vaše lasišče in vam svetovali, kako omejiti izpadanje las.
Frizerstvo Lassana ponuja modno in klasično žensko in moško striženje, trajno kodranje in barvanje las, oblikovanje pričesk za posebne priložnosti ter mnoge druge storitve.
Nekateri ljudje imajo raje valovite lase, spet drugi pa ravno. Ponavadi je tako, da si ljudje želimo tistega, česar nimamo. Za vse, ki vam skodrani lasje ne ugajajo več, je na voljo storitev trajno ravnanje las. Vabljeni v frizerski salon Lassana, Ljubljana.
V Lepotni hiši Porenta vam nudimo izjemno ugodno modno žensko striženje! Obiščite naš frizerski salon v Ljubljani.
Kratke modne frizure, s katerimi boste sijale in videti brezhibno. Obiščite salon Lassana.
Bi radi na sebi nekaj spremenili? Ste pripravljeni poskusiti nekaj novega? Priporočamo vam žensko striženje v enem izmed salonov Lassana, kjer so zaposleni le največji strokovnjaki na svojem področju. Lassana d.d., Ljubljana.
Podaljševanje las omogočajo kakovostni lasni podaljški. Zagotovite si trajno ali začasno podaljševanje las. Cena je odvisna od vrste podaljškov.
Kakovostno striženje las za dobro in urejeno frizuro. Poseben izziv predstavljajo moške modne pričeske, ki predstavljajo ključ do popolnega in privlačnega videza.
Frizerski salon, ki razume vaše želje. Obiščite edinstven  frizerski salon v Ljubljani- vašim lasem najbližji frizer v Ljubljani. Popusti ob naročilu preko spleta!
Si želite spremembe? V Lassani dobite najboljše modne pričeske. Svetujemo vam tudi kako do lepe in moderne frizure za ženske.
Moško striženje danes ponuja zanimive in modne moške frizure, saj moški frizer sledi zadnji modi in trendom.
Si želite spremembe? Obišlite naš frizerski salon in si spremenite pričesko, s katero boste videti elegantno in mladostno.
Če ste naveličani svoje frizure, je ena izmed možnosti za popestritev pričesko trajno kodranje las. Naj dolgi valoviti lasje očarajo vašega partnerja in navdušijo vse vaše znance in prijatelje. Vabljeni v enega izmed številnih frizerskih salonov Lassana v Ljubljano.
Obiščite nas v našem frizerskem salonu Lassana, kjer najdete poceni frizerje in izkušene svetovalce!
Frizerski salon – frizer Hiše lepote Porenta v Ljubljani ponuja vrhunsko storitev striženja z uporabo vrhunskih izdelkov za nego las in lasišča.
Lakiranje nohtov, ki je opravljeno profesionalno vas bo gotovo navdušilo. Obiščite našo spletno stran za več informacij o medicinski pedikuri v Ljubljani.
Nudimo vrhunske frizerske in kozmetične storitve za vsak žep! Vabljeni v naš salon v Ljubljani!
Žensko striženje – ženski frizer danes postavljen pred velik izziv. Ženske pričeske izbiramo glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter osebnost in slog.
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!