Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Modne moške frizure so danes kot pika na i urejenega videza današnjega moškega. Moške frizure za vse sloge in generacije po ugodni ceni.  
Si želite spremembe? V Lassani dobite najboljše modne pričeske. Svetujemo vam tudi kako do lepe in moderne frizure za ženske.
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
Frizerski salon – frizer Hiše lepote Porenta v Ljubljani ponuja vrhunsko storitev striženja z uporabo vrhunskih izdelkov za nego las in lasišča.
Lakiranje nohtov, ki je opravljeno profesionalno vas bo gotovo navdušilo. Obiščite našo spletno stran za več informacij o medicinski pedikuri v Ljubljani.
Si želite spremembe? Obišlite naš frizerski salon in si spremenite pričesko, s katero boste videti elegantno in mladostno.
Frizerski salon, ki razume vaše želje. Obiščite edinstven  frizerski salon v Ljubljani- vašim lasem najbližji frizer v Ljubljani. Popusti ob naročilu preko spleta!
Če ste naveličani svoje frizure, je ena izmed možnosti za popestritev pričesko trajno kodranje las. Naj dolgi valoviti lasje očarajo vašega partnerja in navdušijo vse vaše znance in prijatelje. Vabljeni v enega izmed številnih frizerskih salonov Lassana v Ljubljano.
Imate že leta in leta enako pričesko, zdaj pa se vam zdi, da je pravi čas za spremembo? Ena izmed možnosti je modno barvanje las, ki vam je na voljo v frizerskih salonih Lassana v Ljubljani. Prepričali vas bodo strokovno izobražen kader, kakovostne barve priznanih blagovnih znamk in prijazno svetovanje profesionalcev.
Striženje las vseh dolžin po ugodnih cenah. Oblikovanje modnih pričesk za najrazličnejše priložnosti. Obiščite našo spletno stran.
Ali s svojim frizerjem niste več zadovoljni? Vam vedno naredi enako pričesko, čeprav ste mu podali natančne smernice, kakšno frizuro želite? Priporočamo vam obisk enega od salonov Lassana v Ljubljani, kjer vam je na voljo modno moško striženje izpod škarij vrhunskih profesionalcev.
Bi radi na sebi nekaj spremenili? Ste pripravljeni poskusiti nekaj novega? Priporočamo vam žensko striženje v enem izmed salonov Lassana, kjer so zaposleni le največji strokovnjaki na svojem področju. Lassana d.d., Ljubljana.
Nekateri ljudje imajo raje valovite lase, spet drugi pa ravno. Ponavadi je tako, da si ljudje želimo tistega, česar nimamo. Za vse, ki vam skodrani lasje ne ugajajo več, je na voljo storitev trajno ravnanje las. Vabljeni v frizerski salon Lassana, Ljubljana.
Ste naveličani svoje vsakdanje pričeske? Ste pripravljeni na spremembo? Vabljeni v frizerski salon Lassana v Ljubljani, kjer so vam na voljo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami in čutom za kreativnost uredili modno kratko frizuro. Tako za moške kot za ženske.
Kratke modne frizure, s katerimi boste sijale in videti brezhibno. Obiščite salon Lassana.
Ste se že kdaj vprašali, katere so karakteristike dobrega frizerja? Imeti mora veliko izkušenj, žilico za modno kreiranje frizur, nenehno se mora izpopolnjevati in izobraževati, upoštevati mora strukturo vaših las, imeti pa mora tudi občutek za ljudi. Dober frizer v Ljubljani v salonih Lassana.
Modne ženske frizure: pripravite navijalke, vračajo se kodri! Kaj pa je novega za moške?Modne moške frizure pa ostajajo v trendu daljši lasje, speti v figo in obrit stranski del.
V Lepotni hiši Porenta vam nudimo izjemno ugodno modno žensko striženje! Obiščite naš frizerski salon v Ljubljani.
Si želite lepe in naravne barve za lase? Obiščite Hišo lepote Porenta v Ljubljani!
Postopek, pri katerem se na naravne lase namestijo lasni podaljški, se imenuje podaljševanje las. Le-to je lahko začasno ali trajno. Če potrebujete kakovostne lasne podaljške in strokovno nameščanje, se obrnite na frizerstvo Lassana iz Ljubljane.