Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Frizerski salon, ki razume vaše želje. Obiščite edinstven  frizerski salon v Ljubljani- vašim lasem najbližji frizer v Ljubljani. Popusti ob naročilu preko spleta!
V Lepotni hiši Porenta vam nudimo izjemno ugodno modno žensko striženje! Obiščite naš frizerski salon v Ljubljani.
Ste se že kdaj vprašali, katere so karakteristike dobrega frizerja? Imeti mora veliko izkušenj, žilico za modno kreiranje frizur, nenehno se mora izpopolnjevati in izobraževati, upoštevati mora strukturo vaših las, imeti pa mora tudi občutek za ljudi. Dober frizer v Ljubljani v salonih Lassana.
Žensko striženje – ženski frizer danes postavljen pred velik izziv. Ženske pričeske izbiramo glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter osebnost in slog.
Imate že leta in leta enako pričesko, zdaj pa se vam zdi, da je pravi čas za spremembo? Ena izmed možnosti je modno barvanje las, ki vam je na voljo v frizerskih salonih Lassana v Ljubljani. Prepričali vas bodo strokovno izobražen kader, kakovostne barve priznanih blagovnih znamk in prijazno svetovanje profesionalcev.
Podaljški za lase so način, kako lahko čez noč dobite čudovito pričesko a prekrasnimi dolgimi lasmi. Ceno podaljševanja las odtehta izvrsten rezultat.
Potrebujete pričesko za poroko, maturantski ples ali morda kak drug pomemben dogodek? Bi morda le radi spremenili izgled svoje frizure? V frizerskih salonih Lassana v Ljubljani vam je na voljo modno striženje tako za moške kot za ženske.
Bi radi na sebi nekaj spremenili? Ste pripravljeni poskusiti nekaj novega? Priporočamo vam žensko striženje v enem izmed salonov Lassana, kjer so zaposleni le največji strokovnjaki na svojem področju. Lassana d.d., Ljubljana.
Si želite lepe in naravne barve za lase? Obiščite Hišo lepote Porenta v Ljubljani!
Podaljševanje las omogočajo kakovostni lasni podaljški. Zagotovite si trajno ali začasno podaljševanje las. Cena je odvisna od vrste podaljškov.
Kratke modne frizure, s katerimi boste sijale in videti brezhibno. Obiščite salon Lassana.
Moško striženje danes ponuja zanimive in modne moške frizure, saj moški frizer sledi zadnji modi in trendom.
Frizerstvo Lassana v Ljubljani odlikujejo strokovnost, kreativnost, tradicija in nenehno prilagajanje modnim spremembam. Če potrebujete novo pričesko, ki bo izstopala, je frizerski salon Lassana vsekakor pravi naslov.
Frizerstvo Lassana ponuja modno in klasično žensko in moško striženje, trajno kodranje in barvanje las, oblikovanje pričesk za posebne priložnosti ter mnoge druge storitve.
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
Ali s svojim frizerjem niste več zadovoljni? Vam vedno naredi enako pričesko, čeprav ste mu podali natančne smernice, kakšno frizuro želite? Priporočamo vam obisk enega od salonov Lassana v Ljubljani, kjer vam je na voljo modno moško striženje izpod škarij vrhunskih profesionalcev.
Frizerski salon – frizer Hiše lepote Porenta v Ljubljani ponuja vrhunsko storitev striženja z uporabo vrhunskih izdelkov za nego las in lasišča.
Ste naveličani svoje vsakdanje pričeske? Ste pripravljeni na spremembo? Vabljeni v frizerski salon Lassana v Ljubljani, kjer so vam na voljo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami in čutom za kreativnost uredili modno kratko frizuro. Tako za moške kot za ženske.
Podjetje Lassana d.d. sestavlja večje število frizerskih salonov v Ljubljani. Frizerski saloni slovijo po visoki ravni profesionalnosti, dovršenosti in pestrosti frizerskih storitev, odlični opremi salonov ter prijaznosti in ustrežljivosti zaposlenih. Vabljeni v frizerski salon Lassana!
Zanimive in izredno modne moške frizure za kratke in dolge lase vas čakajo v Hiši lepote Porenta!