Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Postopek, pri katerem se na naravne lase namestijo lasni podaljški, se imenuje podaljševanje las. Le-to je lahko začasno ali trajno. Če potrebujete kakovostne lasne podaljške in strokovno nameščanje, se obrnite na frizerstvo Lassana iz Ljubljane.
Striženje dolgih las – ravni rez ali postopno striženje (stopničasto). Poskrbite za obnovo poškodovanih las in pospešite njihovo rast. Na voljo smo vam tudi za ugodno moško klasično striženje.
Potrebujete pričesko za poroko, maturantski ples ali morda kak drug pomemben dogodek? Bi morda le radi spremenili izgled svoje frizure? V frizerskih salonih Lassana v Ljubljani vam je na voljo modno striženje tako za moške kot za ženske.
Frizerski salon – frizer Hiše lepote Porenta v Ljubljani ponuja vrhunsko storitev striženja z uporabo vrhunskih izdelkov za nego las in lasišča.
Žensko striženje – ženski frizer danes postavljen pred velik izziv. Ženske pričeske izbiramo glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter osebnost in slog.
Obiščite nas v našem frizerskem salonu Lassana, kjer najdete poceni frizerje in izkušene svetovalce!
Striženje las vseh dolžin po ugodnih cenah. Oblikovanje modnih pričesk za najrazličnejše priložnosti. Obiščite našo spletno stran.
Podjetje Lassana d.d. sestavlja večje število frizerskih salonov v Ljubljani. Frizerski saloni slovijo po visoki ravni profesionalnosti, dovršenosti in pestrosti frizerskih storitev, odlični opremi salonov ter prijaznosti in ustrežljivosti zaposlenih. Vabljeni v frizerski salon Lassana!
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
Moško striženje danes ponuja zanimive in modne moške frizure, saj moški frizer sledi zadnji modi in trendom.
Si želite spremembe? Obišlite naš frizerski salon in si spremenite pričesko, s katero boste videti elegantno in mladostno.
Podaljševanje las omogočajo kakovostni lasni podaljški. Zagotovite si trajno ali začasno podaljševanje las. Cena je odvisna od vrste podaljškov.
Modne moške frizure so danes kot pika na i urejenega videza današnjega moškega. Moške frizure za vse sloge in generacije po ugodni ceni.  
Modne ženske pričeske za vsako priložnost, tudi svečane pričeske. Poskrbimo za vse vrste modnih pričesk za ženske, kratke, dolge, svečane. Modna pričeska za moderno žensko. 
Frizerstvo Lassana v Ljubljani odlikujejo strokovnost, kreativnost, tradicija in nenehno prilagajanje modnim spremembam. Če potrebujete novo pričesko, ki bo izstopala, je frizerski salon Lassana vsekakor pravi naslov.
Si želite lepe in naravne barve za lase? Obiščite Hišo lepote Porenta v Ljubljani!
Modne pričeske. Različne pričeske vseh stilov za kratke in dolge lase.  Prepustite se rokam izkušenim strokovnjakom za oblikovanje pričeske
Če iščete profesionalen in ugoden frizerski salon v Ljubljani je hiša lepote Porenta pravi naslov za Vas. Naši frizerji so vedno na tekočem z modnimi trendi, delo pa poteka na  individualen način, saj se vam popolnoma posvetimo in poslušamo Vaše želje. 
Nekateri ljudje imajo raje valovite lase, spet drugi pa ravno. Ponavadi je tako, da si ljudje želimo tistega, česar nimamo. Za vse, ki vam skodrani lasje ne ugajajo več, je na voljo storitev trajno ravnanje las. Vabljeni v frizerski salon Lassana, Ljubljana.
Ali s svojim frizerjem niste več zadovoljni? Vam vedno naredi enako pričesko, čeprav ste mu podali natančne smernice, kakšno frizuro želite? Priporočamo vam obisk enega od salonov Lassana v Ljubljani, kjer vam je na voljo modno moško striženje izpod škarij vrhunskih profesionalcev.