Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Imate že leta in leta enako pričesko, zdaj pa se vam zdi, da je pravi čas za spremembo? Ena izmed možnosti je modno barvanje las, ki vam je na voljo v frizerskih salonih Lassana v Ljubljani. Prepričali vas bodo strokovno izobražen kader, kakovostne barve priznanih blagovnih znamk in prijazno svetovanje profesionalcev.
Potrebujete pričesko za poroko, maturantski ples ali morda kak drug pomemben dogodek? Bi morda le radi spremenili izgled svoje frizure? V frizerskih salonih Lassana v Ljubljani vam je na voljo modno striženje tako za moške kot za ženske.
Nudimo vrhunske frizerske in kozmetične storitve za vsak žep! Vabljeni v naš salon v Ljubljani!
Frizerstvo Lassana v Ljubljani odlikujejo strokovnost, kreativnost, tradicija in nenehno prilagajanje modnim spremembam. Če potrebujete novo pričesko, ki bo izstopala, je frizerski salon Lassana vsekakor pravi naslov.
Ali s svojim frizerjem niste več zadovoljni? Vam vedno naredi enako pričesko, čeprav ste mu podali natančne smernice, kakšno frizuro želite? Priporočamo vam obisk enega od salonov Lassana v Ljubljani, kjer vam je na voljo modno moško striženje izpod škarij vrhunskih profesionalcev.
Postopek, pri katerem se na naravne lase namestijo lasni podaljški, se imenuje podaljševanje las. Le-to je lahko začasno ali trajno. Če potrebujete kakovostne lasne podaljške in strokovno nameščanje, se obrnite na frizerstvo Lassana iz Ljubljane.
Si želite spremembe? Obišlite naš frizerski salon in si spremenite pričesko, s katero boste videti elegantno in mladostno.
Obiščite nas v našem frizerskem salonu Lassana, kjer najdete poceni frizerje in izkušene svetovalce!
Modne moške frizure so danes kot pika na i urejenega videza današnjega moškega. Moške frizure za vse sloge in generacije po ugodni ceni.  
Kratke modne frizure, s katerimi boste sijale in videti brezhibno. Obiščite salon Lassana.
Izpadanje las je popolnoma naravno, zato je takojšen strah popolnoma odveč. Vzroki izpadanja las so različni, od vzrokov pa je odvisno tudi zdravljenje. V frizerskih salonih Lassana bodo pregledali vaše lasišče in vam svetovali, kako omejiti izpadanje las.
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
Bi radi na sebi nekaj spremenili? Ste pripravljeni poskusiti nekaj novega? Priporočamo vam žensko striženje v enem izmed salonov Lassana, kjer so zaposleni le največji strokovnjaki na svojem področju. Lassana d.d., Ljubljana.
Če ste naveličani svoje frizure, je ena izmed možnosti za popestritev pričesko trajno kodranje las. Naj dolgi valoviti lasje očarajo vašega partnerja in navdušijo vse vaše znance in prijatelje. Vabljeni v enega izmed številnih frizerskih salonov Lassana v Ljubljano.
Si želite lepe in naravne barve za lase? Obiščite Hišo lepote Porenta v Ljubljani!
Žensko striženje – ženski frizer danes postavljen pred velik izziv. Ženske pričeske izbiramo glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter osebnost in slog.
V Lepotni hiši Porenta vam nudimo izjemno ugodno modno žensko striženje! Obiščite naš frizerski salon v Ljubljani.
Kakovostno striženje las za dobro in urejeno frizuro. Poseben izziv predstavljajo moške modne pričeske, ki predstavljajo ključ do popolnega in privlačnega videza.
Striženje las vseh dolžin po ugodnih cenah. Oblikovanje modnih pričesk za najrazličnejše priložnosti. Obiščite našo spletno stran.
Frizerstvo Lassana ponuja modno in klasično žensko in moško striženje, trajno kodranje in barvanje las, oblikovanje pričesk za posebne priložnosti ter mnoge druge storitve.