Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Moško striženje danes ponuja zanimive in modne moške frizure, saj moški frizer sledi zadnji modi in trendom.
Zanimive in izredno modne moške frizure za kratke in dolge lase vas čakajo v Hiši lepote Porenta!
Nekateri ljudje imajo raje valovite lase, spet drugi pa ravno. Ponavadi je tako, da si ljudje želimo tistega, česar nimamo. Za vse, ki vam skodrani lasje ne ugajajo več, je na voljo storitev trajno ravnanje las. Vabljeni v frizerski salon Lassana, Ljubljana.
Žensko striženje – ženski frizer danes postavljen pred velik izziv. Ženske pričeske izbiramo glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter osebnost in slog.
Modne moške frizure so danes kot pika na i urejenega videza današnjega moškega. Moške frizure za vse sloge in generacije po ugodni ceni.  
Kakovostno striženje las za dobro in urejeno frizuro. Poseben izziv predstavljajo moške modne pričeske, ki predstavljajo ključ do popolnega in privlačnega videza.
Frizerski salon – frizer Hiše lepote Porenta v Ljubljani ponuja vrhunsko storitev striženja z uporabo vrhunskih izdelkov za nego las in lasišča.
Si želite lepe in naravne barve za lase? Obiščite Hišo lepote Porenta v Ljubljani!
Kratke modne frizure, s katerimi boste sijale in videti brezhibno. Obiščite salon Lassana.
Frizerski salon, ki razume vaše želje. Obiščite edinstven  frizerski salon v Ljubljani- vašim lasem najbližji frizer v Ljubljani. Popusti ob naročilu preko spleta!
Podjetje Lassana d.d. sestavlja večje število frizerskih salonov v Ljubljani. Frizerski saloni slovijo po visoki ravni profesionalnosti, dovršenosti in pestrosti frizerskih storitev, odlični opremi salonov ter prijaznosti in ustrežljivosti zaposlenih. Vabljeni v frizerski salon Lassana!
Moške frizure so danes ravno tako pomembne za urejen videz. Za moške frizure za srednje dolge lase pa se  odločajo tisti, ki jih dolgi lasje ne ovirajo pri delu.
Striženje dolgih las – ravni rez ali postopno striženje (stopničasto). Poskrbite za obnovo poškodovanih las in pospešite njihovo rast. Na voljo smo vam tudi za ugodno moško klasično striženje.
Modne pričeske. Različne pričeske vseh stilov za kratke in dolge lase.  Prepustite se rokam izkušenim strokovnjakom za oblikovanje pričeske
Bi radi na sebi nekaj spremenili? Ste pripravljeni poskusiti nekaj novega? Priporočamo vam žensko striženje v enem izmed salonov Lassana, kjer so zaposleni le največji strokovnjaki na svojem področju. Lassana d.d., Ljubljana.
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
V Hiši lepote Porenta se zavedamo, da niso vsi obiski pri frizerju enaki. Vedno bolj popularno je striženje glede na položaj lune, ker naj bi luna vplivala na kvaliteto in izgled las.
V Lepotni hiši Porenta vam nudimo izjemno ugodno modno žensko striženje! Obiščite naš frizerski salon v Ljubljani.
Lakiranje nohtov, ki je opravljeno profesionalno vas bo gotovo navdušilo. Obiščite našo spletno stran za več informacij o medicinski pedikuri v Ljubljani.
Nudimo vrhunske frizerske in kozmetične storitve za vsak žep! Vabljeni v naš salon v Ljubljani!