Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Si želite lepe in naravne barve za lase? Obiščite Hišo lepote Porenta v Ljubljani!
Marsikdo se odloča za striženje las ob polni luni. Zelo ugoden za striženje las, zato je striženje ob polni luni priljubljeno. Padajoča luna upočasni rast las.
Modne pričeske. Različne pričeske vseh stilov za kratke in dolge lase.  Prepustite se rokam izkušenim strokovnjakom za oblikovanje pričeske
Modne moške frizure so danes kot pika na i urejenega videza današnjega moškega. Moške frizure za vse sloge in generacije po ugodni ceni.  
Frizerski salon, ki razume vaše želje. Obiščite edinstven  frizerski salon v Ljubljani- vašim lasem najbližji frizer v Ljubljani. Popusti ob naročilu preko spleta!
Nekateri ljudje imajo raje valovite lase, spet drugi pa ravno. Ponavadi je tako, da si ljudje želimo tistega, česar nimamo. Za vse, ki vam skodrani lasje ne ugajajo več, je na voljo storitev trajno ravnanje las. Vabljeni v frizerski salon Lassana, Ljubljana.
Najboljše barvanje las iz temnega na svetlo in iz blond na rjavo v Hiši lepote Porenta  vrhunska storitev, izvedena profesionalno in z uporabo kakovostnih barv. 
Ali s svojim frizerjem niste več zadovoljni? Vam vedno naredi enako pričesko, čeprav ste mu podali natančne smernice, kakšno frizuro želite? Priporočamo vam obisk enega od salonov Lassana v Ljubljani, kjer vam je na voljo modno moško striženje izpod škarij vrhunskih profesionalcev.
Če ste naveličani svoje frizure, je ena izmed možnosti za popestritev pričesko trajno kodranje las. Naj dolgi valoviti lasje očarajo vašega partnerja in navdušijo vse vaše znance in prijatelje. Vabljeni v enega izmed številnih frizerskih salonov Lassana v Ljubljano.
Žensko striženje – ženski frizer danes postavljen pred velik izziv. Ženske pričeske izbiramo glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter osebnost in slog.
Podaljševanje las omogočajo kakovostni lasni podaljški. Zagotovite si trajno ali začasno podaljševanje las. Cena je odvisna od vrste podaljškov.
Izpadanje las je popolnoma naravno, zato je takojšen strah popolnoma odveč. Vzroki izpadanja las so različni, od vzrokov pa je odvisno tudi zdravljenje. V frizerskih salonih Lassana bodo pregledali vaše lasišče in vam svetovali, kako omejiti izpadanje las.
V Lepotni hiši Porenta vam nudimo izjemno ugodno modno žensko striženje! Obiščite naš frizerski salon v Ljubljani.
Obiščite nas v našem frizerskem salonu Lassana, kjer najdete poceni frizerje in izkušene svetovalce!
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
Mnogi so prepričani da striženje las ob polni luni pospeši njihovo rast. Obiščite naš frizerski salon in se prepričajte o ugodnih cenah moškega striženja v Ljubljani.
Podjetje Lassana d.d. sestavlja večje število frizerskih salonov v Ljubljani. Frizerski saloni slovijo po visoki ravni profesionalnosti, dovršenosti in pestrosti frizerskih storitev, odlični opremi salonov ter prijaznosti in ustrežljivosti zaposlenih. Vabljeni v frizerski salon Lassana!
Si želite spremembe? V Lassani dobite najboljše modne pričeske. Svetujemo vam tudi kako do lepe in moderne frizure za ženske.
Moške frizure so danes ravno tako pomembne za urejen videz. Za moške frizure za srednje dolge lase pa se  odločajo tisti, ki jih dolgi lasje ne ovirajo pri delu.
Potrebujete pričesko za poroko, maturantski ples ali morda kak drug pomemben dogodek? Bi morda le radi spremenili izgled svoje frizure? V frizerskih salonih Lassana v Ljubljani vam je na voljo modno striženje tako za moške kot za ženske.