Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Bolezni

Bolezni

Bolezni

Kondomi vas lahko zaščitijo pred spolno prenosljivimi boleznimi. Pri lekarni Plavž lahko najdete tudi kondome, ki niso izdelani iz lateksa.
Kako ugotovimo znake diabetičnega stopala in kako poteka zdravljenje diabetičnega stopala? Zdravljenje je lahko učinkovito s posebnim sredstvom imenovanim HemaGel, ki je na voljo v spletni trgovini Bitax.
Prihranite si dragoceni čas in se odločite za nakup preko spletna pri Lekarni Plavž. Hitro in enostavno opravite nakup, željene izdelke lahko dobite dostavljene celo na dom. Ugodne cene zanesljivih ovulacijskih testov dobite pri Lekarni Plavž
Kako oskrbeti rane zaradi ležanja? Zdravljenje poškodb kože zaradi preležanin je lahko enostavno in ga izvajate kar doma - s posebnim sredstvom imenovanim HemaGel, ki vam je na voljo v spletni trgovini Bitax, vabljeni!
Vsa zdravila, ki niso na recept lahko dobite dostavljene kar na dom. Tako prihranite čas in moči z nakupom preko spletnega lekarnarja pri Lekarni Plavž v Jesenicah.
Mastna laž o debelosti: kriv je sladkor, ne maščobe
Znižanje holesterola je odvisno od vašega načina življenja, raven holesterola lahko namreč kontrolirate s primerno prehrano ter redno telesno aktivnostjo. V podjetju Bitax d.o.o. vam nudijo prehranske dodatke za uspešen boj proti holesterolu.
Različne izdelke brez recepta in inhalatorje lahko pri nas naročite kar preko spleta. Te nato po pošti pošljemo do vašega doma. Na tak način se izognete čakanju v vrsti in prihranite dragoceni čas. Lekarna Plavž v Jesenicah.
Uspešno celjenje opeklin in akutnih kot kroničnih ran je mogoče s posebnim sredstvom imenovanim HemaGel. Izdelek lahko naročite kar iz naslonjača, saj je na voljo v spletni trgovini Bitax, kjer so vam na voljo tudi prehranska dopolnila ter bio kozmetika.
Spletna lekarna deluje pod okriljem lekarne Plavž v jesenicah. Nudi številna zdravila, vitamine in minerale. Tudi priznano kozmetiko kot je na primer Vichy. 
Simptomi išiasa potrebujejo veliko več kot zgolj protibolečinske tablete. Bolečina izgine ali se zelo zmanjša v štirih dneh.
Išias – zdravljenje oz. lajšanje bolečin brez stranskih učinkov. Pomoč vsem, ki vas muči išias. Kaj pomaga oz. kako ga zdravimo? V Bioquantumu poznamo odgovor.
Holesterol v krvi je pogosta težava -  dieta in zdrava prehrana pri povišanem holesterolu, katera prehrana lahko zniža holesterol in kako si lahko pomagamo sami. Pozanimajte se o učinkovitih prehranskih dopolnilih podjetja Bitax d.o.o.
Ustni sprej z vitaminom D, primeren za otroke, je zelo pomemben, saj učinkovito nadomesti vitamin D v prehrani. Najlažje konzumiramo D3 vitamin kar v spreju.
Ker je jod izredno pomemben element v našem telesu in tako nujen za naše zdravje, ga je dobro redno vnašati v telo, da se izognemo pomanjkanju le-tega. Pred časom so to uvedli z direktivo, da mora biti jedilna kuhinjska sol jodirana, kar se je obdržalo tudi do danes - poskrbite za vaše zdravje in si priskrbite jedilno sol podjetja Salinen Prosol!
Hemeroidi so težava, pri kateri vam lahko uspešno pomaga bioenergoterapija. Učinkovita rešitev za vse, ki vas mučijo notranji ali zunanji hemeroidi (srbenje, bolečine ipd.).
Sirup za odpornost, ki vsebuje beta glukane je priporočljivo uporabljati že v začetku jeseni. Imunofit vsebuje tudi največjo možno kombinacijo s koencimom Q10.
Simptomi holesterola so težko opazni. Poskrbite za naravno znižanje holesterola. Obiščite spletno stran podjetja Valens.
Zdravljenje hemeroidov kot ga še niste spoznali. V roku 4 do 8 dni brez bolečin in neprijetnosti ter brez stranskih učinkov.
Putika – zdravila niso edina možnost. Putika – kaj je to, prehrana, naravna zdravila in bioenergija. Neinvazivna metoda za vse, ki jih muči putika. »Zdravilo« je ponovna vzpostavitev ravnovesja v telesu.